VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Tak Betty
6099 příspěvků moje polička 10. dubna 2021 14:20

Tenhle střih šatů byl první pri mých začátcích v siti. Není nic jednoduššího. Co na nich navrhovala je mi záhadou. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. dubna 2021 14:30

Tak Betty cenu

Offline Tak Betty
6099 příspěvků moje polička 10. dubna 2021 14:54

Mrakoplas no tak to potom jo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. dubna 2021 16:05

Sledujete nekdo kauzu #free Britney#?Za me tam neco moc nehezky smrdi a je mi ji moc lito.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 10. dubna 2021 16:17

mnum obrich lnenych pytlu je ted vsude plno, malokomu to slusi a umi to nosit a ceny jsou zavratne. Uplne nejhorsi jsou lnene overaly, kdy kalhoty pripominaji strihem turecke kalhoty... 

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 10. dubna 2021 16:29

Mně se ty šaty docela líbí, ale zkrátila bych je a nenosila tu větev v kapse.

Offline Mha
příspěvků moje polička 10. dubna 2021 16:29

mnum Možná je v kapse nějaké zázračné zahradní hnojivo?

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 10. dubna 2021 21:09

Lamicka toto tusim ani neni len, ale bavlna. Fakt nevim, za co ta cena. No to je jedno, podle mne jsou saty neslusive, ale urcite si svoji nositelky najdou, nejake novodobe vily 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 09:14

mnum k mori pres plavky dobry, ale na to mi vetsinou staci model do peti stovek z hmka

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 18:01

Zarinya pred par dnami som pozerala dokument. Aj mne jej je ľúto, ale čo si mám o tom myslieť, fakt netuším. Okrem toho filmu teda o tom neviem nič viac a ten podával dosť jednostranný pohľad

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:13

betsey ja zas nevidela ten dokument.jen hodne videi na you tube,ale,ze by byla tak strasne nesvepravna,ze si nesmi ani koupit kafe,ridit auto,vdat se,nema pristup ke svym penezum,nesmi si najmout pravnika,.....tomu tedy neverim,ale zpivat,delat schow,hrat v tv,zkratka vydelavat penize muze??? Je mi ji opravdu lito.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:25

betsey a to jak ji nahaneli paparazi,to by snad i melo byt trestny,z toho by zesilel kazdy.

jako ani ty diagnozi co ji stanovili moc nesedi,clovek z takovyma diagnozama by nebyl schopen podstupovat takova vystoupeni.

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 22:11
Reakce na crazydaisy:

Luna Jmenuj nejakou horsi, aspon jednu. barbucha to trefila uplne presne.

​edit nejak mi to z toho mobilu dnes blbne

​Eva Buresova ze Slunecne.

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 00:44
Reakce na Zarinya:

betsey ja zas nevidela ten dokument.jen hodne videi na you tube,ale,ze by byla tak strasne nesvepravna,ze si nesmi ani koupit kafe,ridit auto,vdat se,nema pristup ke svym penezum,nesmi si najmout pravnika,.....tomu tedy neverim,ale zpivat,delat schow,hrat v tv,zkratka vydelavat penize muze??? Je mi ji opravdu lito.

​Ja s tebou souhlasim, je to strasne podezrele. Podle teto logiky by musel byt zbaven svepravnosti uplne kazdy, kdo se kdy psychicky zhroutil anebo trpi dusevnim onemocnenim, a to se zaplatpanbu nedeje.

Osobne podeziram jejiho otce, protoze ten ze situace profituje nejvic.

A jsem strasne rada, ze se o tom zacalo v mediich psat, protoze doufam, ze tlak verejnosti by pripadne mohl ovlivnit rozhodnuti soudu. Uz dosahla aspon toho, ze otec neni jedinym porucnikem a nemuze si tudiz delat s jejim majetkem, co chce.

Podotykam, ze jsem jeji hudbu nikdy neposlouchala a jako zpevacka jde uplne mimo me. Ale jako cloveka je mi ji fakt lito a myslim si, ze tam neco strasne smrdi. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 01:07

MP Marge videla si film I care lot ? Sme to minule so sambom pozerali a rozmýšľali či je na tom niečo pravdy, že to v US takto funguje? Lebo aj keď si odmyslím filmársku hyberpolu, tak to bolo docela desivé.

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 03:52

Mrakoplas Nevidela. Vim, ze to existuje, ale ja mam na Netflixu ulozenych tolik filmu a serialu, ze kdovikdy se k tomu dostanu. Ta nova prace, no

Online OliveOyl
1963 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 05:48
Reakce na MP Marge:

​Ja s tebou souhlasim, je to strasne podezrele. Podle teto logiky by musel byt zbaven svepravnosti uplne kazdy, kdo se kdy psychicky zhroutil anebo trpi dusevnim onemocnenim, a to se zaplatpanbu nedeje.

Osobne podeziram jejiho otce, protoze ten ze situace profituje nejvic.

A jsem strasne rada, ze se o tom zacalo v mediich psat, protoze doufam, ze tlak verejnosti by pripadne mohl ovlivnit rozhodnuti soudu. Uz dosahla aspon toho, ze otec neni jedinym porucnikem a nemuze si tudiz delat s jejim majetkem, co chce.

Podotykam, ze jsem jeji hudbu nikdy neposlouchala a jako zpevacka jde uplne mimo me. Ale jako cloveka je mi ji fakt lito a myslim si, ze tam neco strasne smrdi. 

​o Britney vím kulový, pořad jsem neviděla. Tlak veřejnosti na to, aby se něco řešilo mi přijde v pořádku, tlak lidu na to, jak má soud rozhodovat mě poněkud děsí. Já jsem stará skeptická bába, já už viděla zkreslujících článků/filmů...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 07:04

Zarinya áno, to jej robili paparazzi, bolo šialené. Celá tá situácia okolo nej bola úplne chorá, bola veľmi mladá a mala na sebe poriadnu nálož

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 07:27

MP Marge sem rada,ze to pises,preci jen u vas se to asi resi vic.Ano taky bych to spis nazvala nervovym zhroucenim cemuz se neni co divit.A misto aby ji rodina pomohla tak ji nejspis jen otec uplne dorazil.Pry se jeji matka a sestra postavili proti otci.A ze se to vlece 12let je tedy taky sila.Tak snad se povede s tim neco udelat.

betsey je to tak.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 07:36

Mrakoplas funguje to presne takhle, John Oliver o tom mel dil ve svym poradu. Je to silenej byznys