711990 no ale že ťa môžu uznať nesvojpravnou len na základe posudku jedného lekára, na súde bez tvojej prítomnosti?
. A ty sa o tom dozvies až spätne a nemôžeš sa nijako branit? To som dúfala, že reálne byť nemôže ![]()
VIP zjevy
Mrakoplas no....ja se obavam ze jo. Zkusim najit toho Johna Olivera
711990 vieš čo, radšej to asi nechcem vedieť ![]()
Čeho že? ![]()
Lamicka ježiš
myslím, že Pavel je nadšenej!!!
Lamicka Já to ani nepřečetla, jen došla k té chlupaté hrudi![]()
Lamicka pry puvodne zadala 900tis...
Gatesovi se rozvádějí. ![]()
continuity A fotka jejich koupelny je kde? Jak máme posoudit rodinný rozvrat, když nevidíme obkládačky?
Mha tak to pozor, oni věnují v té své nadaci dost úsilí zajištění hygienických podmínek pro rozvojové země. A recyklaci, ehm, výsledků trávení. ![]()
continuity Nejsou to ty záchodky pro Indii? Aby se zabránilo kontaminaci vody?
Jestli jo, tak to mají dlazdicky v koupelně v pořádku ![]()
No a co. S takovým Gatesem bych se rozvedla ochotně, ani drahoty bych nedělala ![]()
barbucha oni mají spolu ty nadace a tak a mě vzdy přišli jako takový hodně racionalni pár. No a taky jsou spolu 27 let.
Prostě mě to překvapilo.
To jo, vypadali celkem v pohodě. Ale nebydlíme s nima...
I tak ale, je určitě mnohem lepší rozvést se s Gatesem než s nějakou sockou ![]()
barbucha Nebydlíme, ale představit si to umím: "Bille, zlato, nechceš bejt taky někdy doma?" "Melindo, miláčku, ovládnutí světa se samo neudělá a teď drhnou ty čipy..." "Já kašlu na ovládnutí světa" "Nebuď hloupá"
Resch A miminko se bude jmenovat Lulu nebo Lyly.
Chceme vidět koupelnu, ne veřejné lázně! Je vidět, že to tu čtou a teď se budou fotit jen na veřejnosti. Což není žádná výhra vzhledem k tomu, že jsou většinou svleceni.
No a co. S takovým Gatesem bych se rozvedla ochotně, ani drahoty bych nedělala
![]()
continuity No vidíš, možná že právě jsou hodně racionální, takže to zvládli v pohodě, počkali až děti vyrostou a teď jdou od sebe....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my