barbucha Tak já jsem taky jedna z těch tlustoprdek, co vyzrala a dovolila si s tím něco udělat na pokladnu.
Pominu, že to bylo hodně způsobeno dlouhým stresem a dalšími faktory. Váha letěla nahoru a já měla pocit, že jsem jen divák, který to nemůže nijak ovlivnit.
Možná by nebylo na škodu si uvědomit, že jedna operace která vyléčí toho tlustoprda se do budoucna hodně vyplatí, protože se eliminují následky obezity a nejrůznější nemoci s ní spojené. A tím ta pokladna následně ušetří.
Co tvoje kouření? Proč by tlustoprdi měli všechno calovat sami a ty, jako kuřák, který máš úplně stejnou závislost, jen na něčem jiném, bys měla léčení následků kouření mít hrazeno z veřejného pojištění?
Uz jsem psala, že zadarmo to hubnuti není - stojí to hodně úsilí, odříkání a pevné vůle.
Nechceš přestat kouřit? Víš, co budeš stát kasu? Že zrovna ty odsuzuje tlustoprda. Ty, kteří s tím něco dělat chtějí. 
Mne to přijde naprosto srovnatelné.
S obezitou se něco dělat dá. Já sama jsem příklad. Ale člověk opravdu musí chtít, byť skutečně rozhodnutý.
Pak taky musí dostat správně informace.
Vždycky pak budu propagovat OB kliniku, která se na léčení obezity specializuje. A to jak operace, tak tradičním způsobem.
5 kg + není problém, 15 kg už by být mohlo.
Ja si myslela, že na ně nejsem ještě dost tlustá a pak mě pochválil, že jdu včas. Měla jsem 98 kg.
Ono když si člověk dá o 1-2 knedlíky min, nic to neudělá, ale člověk má pocit marnosti, protože se přece snažil a ono nic.
Jen je potřeba najít si cestu.
Pro mě to byla OB klinika a jsem šťastná, že jsem to udělala.
Mimochodem, už jsem se zbavila dvou léků. Takže smysl to rozhodně má i takovýto.