711990 Haha, taky mam takovou s presne 58 kily ve 30 u more. A nejspis ji vytisknu a prilepim na lednicku ![]()
VIP zjevy
whiskas Ja vim, ze to je prirozenej proces, a nic proti nemu nemam![]()
mirajo lovecak![]()
tyo ale vubec je to zajimavy, nejaky psycholog by to umel jiste vysvetlit:-P
moje maminka nosi sladkosti, asi jako vsechny babicky, i teda dospelym vcetne me (treba cokoladu k svatku) co je ale zajimavy, tak ja ze zdravotnich duvodu nic sladkeho nejim uz spoustu let a ona to samozrejme vi (nikdy si nedam ani na "simte tak projednou udelas vyjimku", proste fakt nemuzu)
nosila a nosi i vnukovi, ktery ma zdravotni problem o kterem taky vi a obezitu, ktera je zjevna. dementni neni, naopak byvala a jeste i je to docela chytra zenska. kde se tohle chovani bere a jak se s tim da nalozit?
Jos ja radsi ne, pak bych plakala:D
Ale ty jsi nezačínala na 100 kilech. V tom je dost rozdíl. Štíhlé tělo v těhotenství potřebuje přibrat a dvacet kilo není žádná tragédie. To je trochu vztahovačné, co píšeš.
přesně to jsem chtěla napsat já, taky mě ta reakce překvapila. Důležitá je startovní čára. A dokonce si i myslím, že nějaké upozornění těhotným není od věci, spousta kamarádek začalo "jíst za dva" s pocitem, že je to tak správné.
dzizisketa
Super počtení, že jo!
přesně to jsem chtěla napsat já, taky mě ta reakce překvapila. Důležitá je startovní čára. A dokonce si i myslím, že nějaké upozornění těhotným není od věci, spousta kamarádek začalo "jíst za dva" s pocitem, že je to tak správné.
ale já to myslela hlavně tak, ze to proste neslo absolutne nijakkorigovat, sama jsem z toho byla celkem zoufalá, a nebylo to jen bricho, byla jsem fakt tlustá a furt to šlo nahoru. Takže si umim představit, ze někdo váží 100, třeba se mu nedaří nic zhubnout a ještě mu řeknou, ze nesmi přibrat - já nad tím neměla vůbec žádnou kontrolu
ale nechci tady ty doporučení vůbec bagatelizovat, jen je to můj pohled na věc, ze to někdy muže bejt celkem prekerka i po doporučení lékaře
A666 s tím pečivem to bude individuální, já naopak žiju spokojeně téměř bez pečiva.
barbucha
No jo, ale jak dlouho bez toho pečiva vydržíš? pro mě třeba kdysi když jsem zkoušela zhubnout "jen" nadváhu byl problém, když mi defacto zakázali pečivo. A já bez toho nezvládla fungovat. teď jsem prostě bílé housky vyměnila za opravdu celozrný chleba (v ČR je ekvivalent fit chleba - takový ty obdelníkové plátky fakt se zrníčkama - ale teda v Německu je mnohem lepší
Plus v ČR je dost problém koupit nějaký opravdu beze stop pšenice...) a zhubla jsem a je to pro mě udržitelný
Já doufám že navždy
Zatím jsem tak nadšená, že už nejsem imrvére polomrtvá - a jak to přičítám tomu cpaní se pečivem, tak doufám že mě to odradí už nastálo ![]()
Přitom já jsem tvor kterej dá kdykoliv přednost příloze před masem, a vrchol labužníkův je pro mě pěkně a bohatě obloženej chleba. Teď jsem jak feťák anžto mam na ten chleba chuť furt... ale stačí se kouknout kousek dolů, pod prsa... a chuť je ta tam! ![]()
Ten fit mi moc nechutná, pak mají nějakej proteinovej ještě... kromě dalších s různejma zrníčkama, slunečnicí atd., jako výběr by byl, vo to nic... ale dám si pauzu úplně ještě chvilku, pak mi asi nic jinýho než ty fit nezbyde. Nebo zalovim v bezlepkovým regále, no.
Potrefenáhusa ale Mlho, vzdyt o tom se tu prece celou dobu bavime, ze to je prekerka
tak urcite alkoholik si vybral ze chce chlastat, fetak fetovat, anorekticka hladovet a schizofrenik ze nebude brat leky, stejne jako tlustej si zvolil ze bude zrat az se prozere k infarktu nebo skonci s cukrovkou bez nohy
ten clovek to dela protoze proste nemuze jinak,
Tím chceš říct, že těm nebožákům někdo držel pistoli u hlavy, aby si dali prvního panáka/dávku/půl prasete? A drží jim ji tam celej život?
Kdo jim kukal, aby s tím začali, resp. aby v tom pokračovali až do chvíle, kdy není cesty zpět? Zas nedělej ze všech lidí nesvéprávný idioty prosimtě.
barbucha nechci byt zlej prorok ale skoro bych rekla ze to nedelas uplne rozumne
viktorka_od splavu no prave, proto odpovídám pinot a garfie, ze jsem vztahovacna, no jsem
Potrefenáhusa Tomu rozumím, sama jsem to tak měla, 20 kilo naprosto nezvladatelně a to jsem rodila předčasně. (u prvního to bylo jen 9-to jsem při porodu vážila stejně jako teď!
).
Jen že těch případů, kdy stokilová těhotná hlídá a přesto nezvladatelně přibírá (navzdory radám lékaře) zase tak moc nebude.
barbucha nechci byt zlej prorok ale skoro bych rekla ze to nedelas uplne rozumne
Proč myslíš? Evidentně mi to prospívá a bez pečiva snad člověk dokáže přežít... já nevylučuju že si nedám nějakou tu tmavou variantu někdy po čase, a když maj u nás v jídelně nějakou mojí oblíbenou omáčku, tak si k ní ten knedlík dám... ale už jen jeden.
Ty si představuješ, jak jednoho dne stejně zasednu a sežeru celej bochník na posezení, že jo ![]()
barbucha Tak lehké varování i před těmi fit chleby a podobně-mně totiž děsně chutnají, takže jsem jich stejně schopná sežrat množství jen tak "na chuť"
Ale jinak tě chválím a myslím, že si po čase můžeš čas od času dát jakýkoli chleba nebo pečivo v přiměřeném množství, jde jen to, mít volbu, ne že ho jíst musíš, protože tě nic jiného nenapadá.
barbucha no ale myslím, že nikto sa dobrovoľne nerozhodne, že sa stane alkoholikom alebo fetakom. A naviac, u každého je ta hranica, kedy to nastane, inde. Niekto môže piť dlhodobo a veľa a nemá to naňho žiadny vplyv a závislým sa nestane, iný si môže závislosť vybudovať fakt rýchlo. Ja mam bohužiaľ s alkoholizmom nepríjemné skúsenosti a musím povedať, že vďaka tomu som takmer abstinent
EDIT: špatné vlákno, hubněme dál :-) a díky za zajímavé informace výše
viktorka_od splavu Pinot Noir Catherinne děkuju, jste moc milé, ale já si nechtěla naběhnout pro nějaký pochvaly. Jen jsem chtěla dodat, že mi nepřijde až tak těžký a světoborný dělat práci, která mě baví, tímto způsobem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články