VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jos
příspěvků moje polička 30. června 2021 11:22

711990 Haha, taky mam takovou s presne 58 kily ve 30 u more. A nejspis ji vytisknu a prilepim na lednicku

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:22

whiskas Ja vim, ze to je prirozenej proces, a nic proti nemu nemam

Offline viktorka_od splavu
49224 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:26

mirajo lovecak

tyo ale vubec je to zajimavy, nejaky psycholog by to umel jiste vysvetlit:-P

moje maminka nosi sladkosti, asi jako vsechny babicky, i teda dospelym vcetne me (treba cokoladu k svatku) co je ale zajimavy, tak ja ze zdravotnich duvodu nic sladkeho nejim uz spoustu let a ona to samozrejme vi (nikdy si nedam ani na  "simte tak projednou udelas vyjimku", proste fakt nemuzu)

nosila a nosi i vnukovi, ktery ma zdravotni problem o kterem taky vi a obezitu, ktera je zjevna. dementni neni, naopak byvala a jeste i je to docela chytra zenska. kde se tohle chovani bere a jak se s tim da nalozit?

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:33

Jos ja radsi ne, pak bych plakala:D

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:41
Reakce na Pinot Noir:

​Ale ty jsi nezačínala na 100 kilech. V tom je dost rozdíl. Štíhlé tělo v těhotenství potřebuje přibrat a dvacet kilo není žádná tragédie. To je trochu vztahovačné, co píšeš.

přesně to jsem chtěla napsat já, taky mě ta reakce překvapila. Důležitá je startovní čára. A dokonce si i myslím, že nějaké upozornění těhotným není od věci, spousta kamarádek začalo "jíst za dva" s pocitem, že je to tak správné.

dzizisketa  Super počtení, že jo!  

Offline Potrefenáhusa
38732 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:53
Reakce na Garfie:

přesně to jsem chtěla napsat já, taky mě ta reakce překvapila. Důležitá je startovní čára. A dokonce si i myslím, že nějaké upozornění těhotným není od věci, spousta kamarádek začalo "jíst za dva" s pocitem, že je to tak správné.

​ale já to myslela hlavně tak, ze to proste neslo absolutne nijakkorigovat, sama jsem z toho byla celkem zoufalá, a nebylo to jen bricho, byla jsem fakt tlustá a furt to šlo nahoru. Takže si umim představit, ze někdo váží 100, třeba se mu nedaří nic zhubnout a ještě mu řeknou, ze nesmi přibrat - já nad tím neměla vůbec žádnou kontrolu

ale nechci tady ty doporučení vůbec bagatelizovat, jen je to můj pohled na věc, ze to někdy muže bejt celkem prekerka i po doporučení lékaře 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:57

A666 s tím pečivem to bude individuální, já naopak žiju spokojeně téměř bez pečiva.

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:03
Reakce na A666:

barbucha 

No jo, ale jak dlouho bez toho pečiva vydržíš? pro mě třeba kdysi když jsem zkoušela zhubnout "jen" nadváhu byl problém, když mi defacto zakázali pečivo. A já bez toho nezvládla fungovat. teď jsem prostě bílé housky vyměnila za opravdu celozrný chleba (v ČR je ekvivalent fit chleba - takový ty obdelníkové plátky fakt se zrníčkama - ale teda v Německu je mnohem lepší Plus v ČR je dost problém koupit nějaký opravdu beze stop pšenice...) a zhubla jsem a je to pro mě udržitelný

​Já doufám že navždy Zatím jsem tak nadšená, že už nejsem imrvére polomrtvá - a jak to přičítám tomu cpaní se pečivem, tak doufám že mě to odradí už nastálo

Přitom já jsem tvor kterej dá kdykoliv přednost příloze před masem, a vrchol labužníkův je pro mě pěkně a bohatě obloženej chleba. Teď jsem jak feťák anžto mam na ten chleba chuť furt... ale stačí se kouknout kousek dolů, pod prsa... a chuť je ta tam!

Ten fit mi moc nechutná, pak mají nějakej proteinovej ještě... kromě dalších s různejma zrníčkama, slunečnicí atd., jako výběr by byl, vo to nic... ale dám si pauzu úplně ještě chvilku, pak mi asi nic jinýho než ty fit nezbyde. Nebo zalovim v bezlepkovým regále, no.

49224 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:07

Potrefenáhusa ale Mlho, vzdyt o tom se tu prece celou dobu bavime, ze to je prekerka

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:08

tak urcite alkoholik si vybral ze chce chlastat, fetak fetovat, anorekticka hladovet a schizofrenik ze nebude brat leky, stejne jako tlustej si zvolil ze bude zrat az se prozere k infarktu nebo skonci s cukrovkou bez nohy

ten clovek to dela protoze proste nemuze jinak, 

​Tím chceš říct, že těm nebožákům někdo držel pistoli u hlavy, aby si dali prvního panáka/dávku/půl prasete? A drží jim ji tam celej život?

Kdo jim kukal, aby s tím začali, resp. aby v tom pokračovali až do chvíle, kdy není cesty zpět? Zas nedělej ze všech lidí nesvéprávný idioty prosimtě.

49224 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:08

barbucha nechci byt zlej prorok ale skoro bych rekla ze to nedelas uplne rozumne

Offline Potrefenáhusa
38732 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:10

viktorka_od splavu no prave, proto odpovídám pinot a garfie, ze jsem vztahovacna, no jsem

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:12

Potrefenáhusa Tomu rozumím, sama jsem to tak měla, 20 kilo naprosto nezvladatelně a to jsem rodila předčasně. (u prvního to bylo jen 9-to jsem při porodu vážila stejně jako teď! ).

Jen že těch případů, kdy stokilová těhotná hlídá a přesto nezvladatelně přibírá (navzdory radám lékaře) zase tak moc nebude. 

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:13

barbucha nechci byt zlej prorok ale skoro bych rekla ze to nedelas uplne rozumne

​Proč myslíš? Evidentně mi to prospívá a bez pečiva snad člověk dokáže přežít... já nevylučuju že si nedám nějakou tu tmavou variantu někdy po čase, a když maj u nás v jídelně nějakou mojí oblíbenou omáčku, tak si k ní ten knedlík dám... ale už jen jeden. 

Ty si představuješ, jak jednoho dne stejně zasednu a sežeru celej bochník na posezení, že jo

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:19

barbucha Tak lehké varování i před těmi fit chleby a podobně-mně totiž děsně chutnají, takže jsem jich stejně schopná sežrat množství jen tak "na chuť"  Ale jinak tě chválím a myslím, že si po čase můžeš čas od času dát jakýkoli chleba nebo pečivo v přiměřeném množství, jde jen to, mít volbu, ne že ho jíst musíš, protože tě nic jiného nenapadá. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:21

barbucha no ale myslím, že nikto sa dobrovoľne nerozhodne, že sa stane alkoholikom alebo fetakom. A naviac, u každého je ta hranica, kedy to nastane, inde. Niekto môže piť dlhodobo a veľa a nemá to naňho žiadny vplyv a závislým sa nestane, iný si môže závislosť vybudovať fakt rýchlo. Ja mam bohužiaľ s alkoholizmom nepríjemné skúsenosti a musím povedať, že vďaka tomu som takmer abstinent

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:22

EDIT: špatné vlákno, hubněme dál :-) a díky za zajímavé informace výše

49224 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:35
Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:42

viktorka_od splavu Pinot Noir Catherinne děkuju, jste moc milé, ale já si nechtěla naběhnout pro nějaký pochvaly. Jen jsem chtěla dodat, že mi nepřijde až tak těžký a světoborný dělat práci, která mě baví, tímto způsobem.