stes vypada teda starsi nez na 45, ty zensky si tim dost skodej.
VIP zjevy
Kokoska Podle mne nevypadá na žádnej věk. Jen na plastovou karikaturu.
Kokoska Hlavně ten titulek Jako dokonalé sestry! Ani kdyby to tak vypadalo, jako že nevypadá, určitě bych si nepřála, aby mě někdo vyfotil s dcerou a psal, že vypadáme jako sestry. Chci vypadat dobře, ale určitě ne jako sestra své dcery![]()
I když stalo se mi, že si to myslela taxikářka, která nás vezla na letiště asi před rokem. Byly 4 ráno a tma![]()
Sweet Potato Přesně, ať vypadá jakkoli, ale jako živá.
Vosková figurína.
Verešová si škodí už dlouho, tady aspoň není úplně svlečená.
Ta "filmařka"
.... podle mne je nějak postižená, vyšinutá, té je mi až líto, jak je trapná.
Luna tak teraz som sa rozosmiala nahlas
![]()
Kokoska WTF. (Dcera vypadá normálně)
Kokoska podľa tej prvej fotky som chcela povedať, že vkus síce nie, ale aspoň rozum dostáva a konečne sa obliekla...nie bohvieako obliekla, ale obliekla...tak nič ![]()
máš pravdu, ta režisérka je fakt asi nějak vyšinutá, tohle by normální člověk na sebe nevzal. Taky je mi jí líto, když ji vždycky vidím.
Kaira , přirovnala bych ji k režisérce , nelíbí se mi to. A nejsou to kysely hrozny.

...mně se líbí.
Je štíhlá, v krátkém sestřihu je víc šik, ale hlavně autentická, žije si tak , jak vyhovuje jí...
Tak Betty postavu má pěknou, ale to tetování je hrozný a účes pro mě vyloženě neslušivý
Tak Betty Mně se ještě donedávna líbila, ale jak shodila vlasy a fotí se v tomto stylingu, tak se mi nekibi, to tělo a hlava nejdou k sobě I mi to přijde jako póza, že to není autenticky, ale tak ona se tak časem mění, tak třeba to nějak dozraje i pro nás ostatní;-)
Karja mě by teda spíš zajímalo, jak jsou spokojení s tou černou vanou a nábytkem v koupelně. Na tmavým je vidět prach tak za 10 minut po utření.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje