VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
39960 příspěvků moje polička 29. prosince 2025 14:39

Kokoska Tak to vypadá ještě divněji.

Offline Kokoska
34422 příspěvků moje polička 29. prosince 2025 14:44

Sweet Potato podle me hlavne tim, jak ji z toho trci ty kycle. Sla v tom nekomu na svatbu.

Offline barbucha blogger
35495 příspěvků moje polička 31. prosince 2025 11:39
Reakce na Tak Betty:

Prej "neuvěřitelně sexy"

​Když se moc tlačí na pilu, je to vždycky špatně.

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 09:48

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 09:50

Poslední den roku 2025 Monike dokázala vynulovat mezeru mezi nosem a pyske. Bravo, posíláme klíčenku.

Offline Kokoska
34422 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 09:51

stes porad napjate cekam, kdy prijde plastika nosu!

Offline Blanka
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 10:10

Je tá Mesárošová  normálna ?  / neviem vložiť odkaz na článok na expres.cz /

Nielenže bráni stretnutiam  s babičkou svojmu 7 ročnému synovi , ale keď súd  určí nejakú formu  / kedy a na ako dlho to musí pripustiť / tak protestuje výrokmi ako že nechápe, prečo prihliadala sudkyňa k záujmom syna, ktorý je ešte malý a nevie  rozpoznať, ako  sa veci majú. 

Offline Sweet Potato
39960 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 12:12

Blanka 

Asi myslíš tohle. https://www.expres.cz/celebrity/mesarosova-prohrala-soud-s-vlastni-matkou-modelka-zuri-a-nechape-kroky-soudkyne.A260106_131841_dx-celebrity_lare
Celý je to smutný, válka dcery a matky... Ale pozadí neznám, tak radši nehodnotím.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 12:48

Sweet Potato - ani ja  nepoznám dôvody, pre ktoré je vzťah  medzi matkou a dcérou napäty, skoro by som povedala nepriateľský, ale keďže súd babičkinu žiadosť podporil, nepredpokladám, že predstavuje pre vnuka nejaké nebezpečie  / ! /  Naopak za nebezpečné, nepatričné považujem, ak matka tomu stretávaniu bráni, a argumentovať tým, že v 7 rokoch chlapec ešte nevie situáciu správne  posúdiť pre mňa znamená jedine to, že ho ešte nestačila zmanipulovať .Akolen  to dieťa ochudobní ! / o babičke ani nehovoriac / .

Offline viktorka_od splavu
49122 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 14:00

Blanka keďže súd babičkinu žiadosť podporil, nepredpokladám, že predstavuje pre vnuka nejaké nebezpečie

no to je nesmysl., bohuzel. asi nemas zadnou primou zkusenost, coz je zavidenihodne, 

nevyjadruju se ke konkretnimu pripadu.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 07. ledna 2026 14:36

Blanka no já bych na soud rozhodně nespolehala,  ze to vyhodnotí ve prospěch dítěte.  Tady těžko soudit, ona babička může být taky pěkná megera. A nemusí.  Do toho nevidíš. 

Online dzizisketa
8868 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 14:39

Pokud nelžu, pak bych prosila laskavě popravit, tak se v takovém sporu nejedná o právo prarodičů stýkat se s vnoučaty, ale o právo vnoučat stýkat se s prarodiči.

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 14:56

dzizisketa pokud vím, prarodič má právo na styk s vnoučaty, ale musí to být v nejlepším zájmu dětí a taky musejí mít vzájemý dlouhodobý citový vztah. Neshody mezi rodičem a prarodičem by neměly být překážkou v styku prarodiče s vnoučaty. 

(Máme v širší rodině takový smutný případ tohoto typu, maloměsto, soudy ani OSPOD určitě nejednaly v nejlepším zájmu dítěte, dokud po pěti letech zcela neuvěřitelných peripetií nedošlo k dohodě mezi rodičem a prarodičem.) 

Offline barbucha blogger
35495 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 21:42

dzizisketa 

Ale prarodiče se můžou obrátit na soud (nebo na OSPOD), když jim někdo ten styk upírá. Vnoučata to těžko budou řešit, ergo kladívko je to asi vzájemný, to právo.

(a preferuješ šibenici nebo špalek? )

Online Tak Betty
6044 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 22:28

Sakra, co to má Dara s nosem?

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 23:24

Celé je to nějaké čudné. Mně na tom zaujalo, že Mesarošová teda je proti tomu stýkání se delší dobu, sama se s matkou nebaví, kluk je takhle malej a přestože je ta jeho matka zatvrzelá, tak si kluk dokázal udělat vztah s babičkou, těší se s ní na dovolenou? Vždyt ty mámy umí strašně lehce ty děti ovlivnit, leckdy i proti otci, natož proti babičce. Nijak nerozporuji to právo babičky, ale podle mě trochu kecá:D

Offline barbucha blogger
35495 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 00:55

Tak Betty 

No nechala si zmenšit nosánek, ale chřípí zůstalo

Karja 

Hele žencký se asi kapku rozhádaly, no. A asi ani jedna nemá dost rozumu, čili jablko nepadlo daleko... aby netahaly toho malýho nebožáka po soudech. Cvoci.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 09:24

Karja tak samozrejme nikdo nevime, jaky maji spolu vztah. Ale ja osobne bych tu Mesarosovou smahem neodsuzovala. Treba muz se se svym otcem uz prakticky nestyka a nedovedu si predstavit, ze by si tchan soudne vymohl, aby u nej nase holky jednou za mesic spaly.

Offline Garfie
28276 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 10:03

dzizisketa Občanský zákoník zahrnuje obě verze, tedy právo dětí i právo příbuzných (nejen prarodičů) a dokonce i osob dítěti společensky blízkých. Ale vždycky se hodnotí víc jakou újmu to způsobí dítěti, ne dospělým.

A na případné konflikty mezi rodiči a tou druhou stranou se prý bere docela zřetel, takže pokud to babička Mesarošová vyhrála, tak k ní dítě zjevně nějaký vztah mít musí, i když Karja na tom co říkáš, je hodně pravdy. Navíc já četla, že se babička soudí s kde kým, pokud je to pravda, tak je to asi taky pěknej dáreček. 

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 10:40

monis Já jí neodsuzuji. Naopak, ono pokud má dítě v nějaké střídavé peči a ještě má i soudem nařízené ho svěřovat i babičce, na jeden víkend za měsíc a jeden den za 14 dní a to ještě soudně, takže se asi nedomluví na nějakém termínu, co by vyhovoval všem, neřeší se, kdy je, není nemocnej, kdy má jakou aktivitu a hlavně kdy se tomu dítěti třeba samotnému CHCE a kdy NECHCE (takový ty klasiky předávání, co řeší lidi, co spolu nevychází).