mirajo a kdyz dam hlavu dolu nesmi mi triko spadnout pres oblicej a zacit me dusit, to jde pak veskery zen stranou a chytnu vzteka
nebo prsa... ![]()
mirajo a kdyz dam hlavu dolu nesmi mi triko spadnout pres oblicej a zacit me dusit, to jde pak veskery zen stranou a chytnu vzteka
nebo prsa... ![]()
TabeaJa si predstavila prsa pres oblicej, ty jsi myslela asi triko pres prsa, ze jo?![]()
mirajo ehm, fakt jsem myslela prsa přes obličej ![]()
Karja To se spolužačka balila už v nějakém 85.!
Ale jsem skepti, na nějaké velké naslouchání hlasu rozumu nevěřím.
Tabea Je, tak promin. Jsem rada, ze nemusim resit.
Boze boze, abych byla skoro rada, ze mi za chvili bude 70 a tudiz jsem prakticky neviditelna a muzu na sobe resit jen to, co vadi mne, a ne nejakymu internetu nebo nablblymu typkovi na koupaku ![]()
Tabea to se mne rozhodne stat nemuze![]()
Karja Pinot Noir S tím zahalováním souhlasím. Kila se schovávala. Ale ten kult těla nevyskakoval na člověka tak často. Aspoň já to tak vnímám. Teď tomu nejde pomalu utéct. Taky mi přijde, že do očí se člověk víc ovládá, co řekne. Teď po sítích je kdekdo silák a vyventiluje to touhle cestou. Určitě je teď slečen s nadváhou víc a i s podstatně větší, ale myslím, že zakouší velký peklo. Mi některý historky přijdou úplně strašně krutý a ze svýho mládí to vůbec neznám. Ale je to můj subjektivní dojem.
Posilovnu jsme měli v devadesátkách na střední. Kdo nehrál volejbal, chodil do posilky, protože naše tělocvikářky, maniačky do volejbalu, se mohly cvoknout, když někdo kazil hru. Takže já byla v té posilovně celý 4 roky
A pak jsem po maturitě chodila s klukem kulturistou, tak mi ta posilovna k těm devadesátkám úplně pasuje. Ale fakt to běžný nebylo.Všichni kluci hráli fotbal a holky chodily na aerobic.
Karja Devadesátky byly sice divoký, ale člověk se srovnával pouze s okolím, časopisy a televizí, dnes s veškerým internetem.
jo, to je hrozne hrozny a navic velka cast celyho toho tlaku je vice ci mene skryta reklama, tech produktu a nutnosti je silene mnoho... jsme se zrovna nedavno bavily s dcerou, ja jsem teda dinosaurus, takze pamatuju v mladi, ze zadna celulitida neexistovala, fakt jsem o tom prvnich 20 let svyho zivota vubec netusila. a holeni praktikoval malokdo, zensky normalne chodily mezi lidi povazte s chlupatyma nohama.. a pak v devadesatkach zacaly reklamy na kremy proti celulitide, na damsky holitka atdatd
dneska kdyz jdu do notina jsou to rady a rady regalu s vecma o kterych vubec netusim k cemu slouzi. ale maly holky to vi a potrebujou to![]()
viktorka_od splavu no zrovna ta celulitida, máma ji měla dost vyraznou, na stehnech takovou velkou prohlubeň. když mi bylo nějakých 10-12 jsem se jí zeptala, co to je a ona mi řekla, že taková nemoc a já měla noční můry z toho že jí něco žere zevnitr a že mi na to umře.
notna to je pravda, že se tomu nedá utéct. Ve mně ti fitness influenceři, hory proteinu a všudypřítomné heslo "silový trénink" už budí úplně opačné myšlenky, třeba chuť švihnout sebou na gauč s mísou chlebíčků. ![]()
Pinot Noir A permanentni seberozvoj, ten taky![]()
notna já už právě několikrát zachytila, že ten devadesátkový pohled se zase vrací, takže je klidně možné, že ten tlak je u mladých holek zase větší. A k tomu navíc ten internet.
Pinot Noir ono asi záleží, co sleduješ? Já fitnesáky nesleduju. Jasně občas na mě něco vykoukne, ale jinak mám samé matky, co pořád všechny ujišťují, že je v pořádku mít doma bordel a víc kilo než ve dvaceti ![]()
Pinot Noir Sweet Potato já právě vážím víc a mám míň svalů, takže logicky mám o víc než jednu konferenční velikost víc pánev nepánev.
Kokoskačlověk to nemusí řešit nikdy, znáš to máš body a beach, máš beachbody.
Evaeva já sleduju jen zahradníky a vinaře, ale nabízí se mi teda hodně právě těch seberozvíječů a cvičenců. Asi to se mnou někdo myslí dobře. ![]()
Ja nedokazu posoudit devadesatky, to jsem byla dite. Ale pamatuju si nulta leta, kdy se v casopisech resilo, jak zhubnout a kdo pribral. Jsme tehdy s holkama cetly bravo girl, popcorn, bravo, divku... a vsude bylo akorat, jak si dat k veceri salat a nepribrat. Jsem si vzdycky pripadala strasne tlusta, snad az do vysoke, pritom realne podle fotek jsem byla stihla. Ale nemela jsem 50 kilo jako spoluzacky... az na vysoke, v dobe, kdy jsem chodila trikrat tydne na powerjogu a dvakrat na kruhovy trenink, nosila velikost 34/36 a byla v zivotni forme a stejne jsem vazila 65, jsem pochopila ze o vaze to fakt neni. Ale zustava to porad ve me, klasicka milenialka, co vyrostla s touhle masazi. Skoda, ze body pozitivity (nemyslim adoraci obezity, ale ze tela jsou ruzna) skoncila s ozempicem a vracime se zpet.
Tak jen par zen, na ktere si vzpomenu, ze se v tech nultych letech propiralo, ze jsou desne tlusty. To bylo proste chory

viktorka_od splavu Druhý dinosaurus souhlasně pokyvuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.