VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 20. července 2026 19:26

Evaeva jo, vidim to tady v primym prenosu

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 20. července 2026 19:34

Z brava si pamatuju akorát sexuální poradnu, fotostorýčka a plakát uprostřed. Ve finále teda byl můj mozek ke mě milosrdný, když diety úplně vytěsnil. Pamatuju si jen tukožroutskou polívku. Řešila se ve třídě na střední, ale jestli jí někdo skutečně jedl, to už taky nevím.

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:23

viktorka_od splavu třetímu dinosaurovi se vybavilo,  jak zvláštní bylo začít si kdysi holit nohy... které doposud všechny ostatní měly taky chlupaté

Offline continuity
43103 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:24

Co nohy, ale ten smrad z opilky. Ještě teď se oklepu.

Offline Aranel
6605 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:27
Reakce na Pinot Noir:

Pinot Noir notna to je pravda, že se tomu nedá utéct. Ve mně ti fitness influenceři, hory proteinu a všudypřítomné heslo "silový trénink" už budí úplně opačné myšlenky, třeba chuť švihnout sebou na gauč s mísou chlebíčků.

Teda za našeho mládí, a teď teda nevím, jestli je to mládí Karja nebo Pinot Noir ,právě.nejvíc.frčely.croptopy.a.bokovky!

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:33

Dalsimu dinosaurovi se vybavilo, jak v roce 1988 prijel poprve k mori, bylo to ve Francii, a jak se stydel za chlupate (nejen) nohy. 

Offline continuity
43103 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:42

Kokoska v '88 mě máma honila s tou opilkou. Nohy jsme pravda neřešili, ale kolem maturity v 91 už stoprocentně. 

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:47

continuity no, celkem me to vyskolilo. U nas v rodine se zjev moc neresil, kdyz jsem si nekdy v 16 vytrhala oboci, mama se dost divila. Bohuzel jsem to vzala dost razantne podle tehdejsi mody, peru se s tim dodnes.

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:52
Reakce na whiskas:

RoSa Ano, mají (naštěstí), je za tím hodně dřiny atd. Ale standard to asi nebude. Tělo stárne, hůře regeneruje atp. Prostě není stejné ve 20, 50, 60.

zde

​To je AI jako prase, na to snad neskocis ne? 

Alicia jak jsi dala odkaz se tim zivi, maka a musi udrzovat telesnej tuk tak aby to vypadalo a mela klienty, ono to taky jde vyfotit ze to vypada klidne o 20% lip nez ve skutecnosti, nevim, jestli ma na uctu obyc fotky, kde nepozuje, ale imo to je dneska uz standart, protoze je uplne jasny, ze takhle nikdo nevypada PORAD. Hodne techhle influenceru to davaj, aby ty ucty nebyly zavadejici. 

Mrkni na Danae Mercer na IG, je dobra v tom, ze docela bori ten mytus dokonalyho tela (a ma pravdu, ptz je to nesmysl samozrejme). 

Online viktorka_od splavu
49350 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:53

Kammila jj to oholeny bylo hrozne divny, jak oskubany kure:-))

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:57
Reakce na Victoria:

Já si tedy dovolím dát do prostoru jednu úvahu. Po té padesátce si všímám víc toho, jak lidé v mém věku vypadají. A právě takoví ti hodně vysportovaní lidé, muži i ženy, které třeba vídám ve fitku, a které se přibližují tomu "ideálu" zde prezentovanému na fotkách, tak mají "strhané" obličeje. Jak jsou "vysekaní", tak mají vysekané i ty obličeje a působí to (ano, je to subjektivní), že jsou starší a strhaní. Ty velmi ostré rysy to dle mého názoru podporují (špitnu tedy že i ty lidé vypadají dost nepříjemně, ale to je vedlejší). Vždyť tuk je nejlepší výplň a já bych tedy obličej za tělo nevyměnila. Tělo se oblečením schová, obličej nikoliv:-) A hlavně, vždyť ta spokojenost a nějaký životní postoj se navenek "odehrává" právě v tom obličeji, nikoliv v těle. 

​SOuhlasim, u kazdeho cloveka se to projevi v jine mire, ale obecne to fakt neni dobrej outlook. A to usili, co do toho clovek musi vlozit je IMO v nepomeru. Ja cvicim rada a bavi me to, ale kdybych mela jist maximalne prisne celej rok porad, to proste nedam, nejsem typ co ji na pohon, mam to rada a je to spolecenska vec. Hodim se rada do rezimu at mam nejakej vysledek a pribyde sval bez navyseni tuku, ale pak taky chci na dovolenou a s lidmi na akce atd. Kdybych se mela omazovat nejak tak z toho polezu po zdi. A s tim oblicejem mas pravdu. 

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 20:59
Reakce na vanilka:

​Přesně. Je to strašný, jak ženy k ženám můžou být......no hnusné. 

Říkám jako někdo, kdo je aktuálně na svém váhovém maximu, denně se trápí pohledem do zrcadla, tělo ho neposlouchá, dělá si co chce, na pohyb a úpravu jídelníčku nereaguje zdaleka jako dřív ...... Tyhlety soudy a hodnocení ženskýho těla jsou fakt strašný, necitlivý a netaktní.

​jo, kecy o Kynychove jsou mimo. Nikdy nikdo nevi co e komu deje, je to na hlavu a v dnesni dobe imo za hranici nejakyho vnimani slusnosti nebo jak to nazvat, proste unkind. neni to vubec potreba. 

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 21:02
Reakce na Lilly_Ku:

chtela jsem napsat, ze doufam, ze mou figuru takhle nikdo nehodnoti, ale pak jsem si uvedomila, ze mi je z 90 % u prdele, co si nejakej random clovek mysli o me figure.

​100%, ja zjistuju ze je mi celkem jedno i co si mysli lidi me relativne blizci, ne ze by si mysleli neco negativniho, ale treba chtej cvicit a pak to zrusi, nebo si mysli, ze cvicm s vahama co jsou moc tezky atd. A je mi to maximalne sumak. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2026 21:04

Kokoska jak kdo no

Já nikdy nechápala, že se někdo stydí si vzít v létě na výlet kraťasy nebo být na pláži v plavkách. Jasně, někdo má lepší postavu, někdo horší, ale vyhýbat se kvůli tomu některým činnostem mi přijde fakt mimo a je mi líto, když to tak někdo má.

Offline whiskas
21083 příspěvků moje polička 20. července 2026 21:14

0zero7 Tak asi máš pravdu, ta fotka je dost vylepšená. 

A díky za odkaz na Danae Mercer, ale ta je pro mě moc mladá :-D. Občas raději  mrknu na 50+, například Chalene

Neb to, co mi fungovalo ve 20, 30, 40..., už nefunguje. Nemusela jsem řešit, jen trochu přidat (cvičení) a trochu ubrat (jídlo). Ale to už je vše jinak. 

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 21:18

Kazda postava/metabolismus stejne bude reagovat na vsechny ty zaruceny rady a treninky jinak. A zalezi na dost dalsich vecech, kdo ma prsa a zadek, tak nikdy nebude Nicole Kidman atd. Ze vsi tou estetikou mi prijde ze nikdo nemluvi o zdravi, pritom je to to nejdulezitejsi. Klidne muze byt pani Kynychova sice v satech pro ni nelichotivych, ale v dobre kondici a je zdrava. 

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 21:23

whiskasDanae ale neni zadna fitness influencerka, jen mluvi o tom, proc by zeny mely mit rady svy telo. Jestli je mlada nebo stara je uplne jedno. Charlene je IMO, no jak to napsat.... opet, zivi se tim, nic jinyho nedela. Muj salek caje to neni, je videt ze maka, co ji ubylo na obliceji si tam dostrikla, to jak je komu libo, nekritizuju to, ale ani se mi to nelibi, respektuju ze maka, me by takova disciplina co dodrzuje ona otravila komplet zivot. 

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 21:27
Reakce na whiskas:

Myslím, že jak se teď hodně propaguje longevity, heavy duty lifting pro ženy po menopauze, mega dávky proteinu, kreatinu a k tomu následuje milion rad, podcastů, samozřejmě doplněno o super těla, člověk nabude dojmu, že sixpack v 55+ je v podstatě klasicky dosažitelná hladina, jen se prostě vynechá cukr, přidá HIIT a silový trénink a tělo je stále pružné, pevné, jako tenkrát .

​Jeste se vratim k tomu, co jsi psala tady, ono je to asi o tom, jak si to kdo interpretuje. Ja s tim treba vubec nesouhlasim, ze nejakej sixpec k 55 plus je normal a ze kdyz to nejde musi se vic makat. Naopak mi prijde, ze kdo chce tak si z toho neco vezme, kdo nechce, necha. Vidim casto ve fitku lidi (muze i zeny) co zacali chodit, protoze se vic mluvi o svalove hmote, o dulezitosti spanku, slozeni stravy, za me pozitivum. To ze si nekdo vyvodi, ze tim padem je easy mit 15% tuku je vec jina. Plus teda vseho moc skodi, kdyz nekdo bude delat lifting a k tomu hiit tak akorat vystresne telo tak ze mu to znici i ten spanek. 

Ale mozna sis delala legraci, nevim.... 

Offline whiskas
21083 příspěvků moje polička 20. července 2026 21:28

0zero7 Mně se líbí (její tělo), neb má málo tuku a vypadá fit. Jasně, že obličej to odnese, vždy něco za něco. A chápu, že ty, které se fitness živí, prostě jedou na 200%. Také to beru s rezervou pro reálný život, ale má zajímavé informace k mému aktuálnímu věku. 

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. července 2026 21:28

notnaJak se to jmenovalo? Nejak Laska, sex? To bylo nej v Bravu ha ha. Nam to zabavovali v seste tride pod lavicema!