mirajo To bych dopadla takto :-D (nadsázka, samozřejmě).

mirajo To bych dopadla takto :-D (nadsázka, samozřejmě).

whiskas o to se snazim aspon v pracovni casti. Jsem skoro 9 let v duchodu a nevim, proc bych mela stihat nejake terminy jen proto, ze muz je workoholik a vidi to jinak. Nesetkava se to moc s pochopenim, drazdi ho, kdyz sedim a ctu si. Ale jsem tvrda a nedam se!
whiskas To je dobrý, to vylepím v práci![]()
RoSa my jsme už zažili výživa doporučení od Šumavy k Tatrám - vejce ano , vejce ne, mléko super, mléko zahlenuje, špenát železo.... No šlo by pokračovat fakt dlouho.
A teď mám na těch sítích pocit, že se to všechno mnohem víc amplifikuje. Za nás byl o vejcích a cholesterolu letáček u lékaře a dva články v novinách. Teď se k magnéziu, bílkovinám musí vyjádřit každý influencer, co má do prdele díru, zato chemii měl naposled v deváté třídě a byl rád za trojku.
Takže to ignoruji všechno popořadě a snažím se jíst všechno kromě toho, co mi výslovně nechutná.
Karjakdyž to budeš pár dní/týdnů dělat jak popisuješ, bude se ti zas chtít. Měla jsem takový letní sabatikal 2x a toto co píšeš, je prostě únava/přepracování.
Najednou jsem měla chuť číst odborné knihy nebo se učit jazyk bez nuceni.
Karja jediny rozdil je ze nemam terasu![]()
Karja mně by se cvičit chtělo. Ale nechce se mi s dětmi ![]()
RoSa to se snad ví i u lidí ![]()
Kokoska muj chlap je taky workoholik, nastesti s nim nepracuju to by me zabilo:-) kazdopadne musim byt hodne asertivni, neprestane to zkouset asi nikdy. on ani nechape, ze delam nejake veci "jen tak", napriklad jezdeni na koni - neabsolvuju treninky ani zavody, tak proc to delam?![]()
viktorka_od splavu jasně, tak to je asi jako se vším.
continuity Mě by zajímalo jak dlouhý sabatical bych potřebovala já, aby se mi zase něco chtělo
ale jinak s tebou souhlasím, když zmizí vnější tlaky, tak se člověk sám se sebou docela srovná.
DruIpotřebovala jsem měsíc a děti byly většinu času na táboře a u babičky. ![]()
nevim, já to nesleduju u lidí, jen u svýho psa to hlídám - on sám nemůže... stravovacíma nablblýma trendama se nestresuju, jen občas musím obejít obloukem tyhle odpudivý regály a nějak mě to tak napadlo...
Jj, proteinovy umely puding. Oni to bohužel často nalepí i na skyr, což je normální potravina.
ono by se trochu "nechtít" mělo:
v mozku je "centrum vůle" aMCC, které, jak by se dalo čekat, se smrskává s věkem (s tím, jak se zmenšuje celý mozek). ukázalo se, že u psychicky (i fyzicky) svěžích lidí ve velmi vysokém věku je aMCC velký (=funkční, vitální). no a tenhle aMCC kortex se drží v kondici překonáváním nechtění (psychologického odporu). dělání věcí, které vás baví, ke kterým se a priori nestavíte negativně, toto centrum v mozku neaktivuje, neprocvičuje...
podle tohohle tu budu do sto padesáti :)
RoSa
Jj, proteinovy umely puding. Oni to bohužel často nalepí i na skyr, což je normální potravina.
To je přesné ![]()
. Vždy mě napadne, on taky existuje skyr BEZ proteinu (nebo tvaroh atp.).
mitford sister A sakra.
DruI tři týdny v lázních nestačily
. Byla bych tam ještě jeden- dva zůstala, pak tak ještě dva týdny doma na najeti na rozumný mimopracovní režim, no a pak už bych možná chtěla i do práce.
Karja
...tak vlivem těhotenství (bez vážných zdr komplikaci) povolí maximálně vazy pánve, resp. hodně žen má po porodu/porodech širší boky, i když se dostanou na původní váhu.
Zbytek je o pohybu, stravě.
(mám za sebou porody tři. Ano, boky mám širší než před dětmi, ale jsem štíhlá, vlastně štíhlejší než před dětmi. Jídlo, pohyb, psychika)
Se z tebe pominu. Já ti dám jídlo pohyb psychika, a eště svalovou paměť k tomu! ![]()
Taky mám za sebou tři porody. Vzhledem k tomu, že poslední vejlupek hladce dosáhnul na pěkný 4 a půl kila, čímž mi zařídil nejen rupnutí těch břišních svalů ale ještě velkoryse dodal i krásnej (a trvalej) pytel na zmije
- co bych s tím asi tak mohla dělat, když mi to splasklý břicho viselo pomalu až ke kolenům? Odcvičit to? ![]()
Na plastiku se mi nechtělo a tak holt se ten pytel na zmije někdy naplní... někdy víc, někdy míň ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.