Malenge i když mě nectes, dovolím si jen na Tebe reagovat. Nesnasim, když někdo těží z cizího i vlastního neštěstí. Přijde mi to jako citový vydírání. A to se mi nelibi. Proto jsem někdy pro nekoho ostrá.
VIP zjevy
Miru odstavec není to samé, co každá věta na nový řádek. Ve finále je to stejně nečitelné jako text bez odstavců.
SunEclipse my máme v naší SVJ-WhatsApp-skupině jednoho kreténa, co každou krátkou větu, někdy i pouhé slovo, odentruje... ale to je extrémní blb!
SunEclipse já se přiznám, že ty příspěvky přeskakuju. Pro mě je to úplně nečitelné.
Evaeva Taky tak.
SunEclipse my máme v naší SVJ-WhatsApp-skupině jednoho kreténa, co každou krátkou větu, někdy i pouhé slovo, odentruje... ale to je extrémní blb!
To nebude kretén, jen bude mladej. Mladí lidi a děti to dělají všichni. Podle mě se to snad někde vyučuje, jinak to není možný!
Miru Já to mám stejne, čte se to velmi obtížně, protože ten rytmus je tak pevně definovany, a myslím, že nesprávně. Raději čtu souvislý text, tam si prostě dám vlastní jako deleni;-).
Ale spousta lidí má nějaký vlastní znak. Třeba v pracovních e-mailech mi někteří stále píšou několik teček, já si vždycky říkám, co to je jako, uzivam to tady sama dost, ale jestli to patri do komunikace s klienty, to nevim:D. Kolegyně tomu říká, že je to taková jako pasivní agrese.nebo mi napíšou na konci věty ,hmm....:D:D
Karja to dělá jeden můj šéf. Tři tečky několikrát v jednom mailu. Já v tom pasivní agresi necítím (v tom tvém příkladu jo), ale co tím sleduje, nevím ![]()
Evaeva Já bych to u kolegů to brala, to je už takový no, nedavas si moc pozor nebo můžeš už být osobitá. Ale my máme s klienty velice formální vztahy, prostě je to divný, ale dělají to ty starší ročníky.
O těch odstavcích už psala i razorblade a souhlasila jsem sni v duchu .
Karja on to píše i klientům. My teda s nimi asi nemáme tak formální vztahy, ale zase si nepředstavuj nějakou vyloženě kamarádkou komunikaci.
SunEclipse já se přiznám, že ty příspěvky přeskakuju. Pro mě je to úplně nečitelné.
já se přidávám. To se neda číst . Přeskakuju, ta roztahanost a slovní balast mi vadí. ![]()
Myslím, že jsme tu na cestě vyštípat další uživatelku.
Pinot Noir Tak to zamluv:D. Hele ty mladý lidi, já když jsem nastoupila do práce, tak jsem si některé zprávy mého kolegy musela dávat do chatu gpt, zda tomu rozumim spravne:D:D. A jednou se mě zeptal nějak, jak se mi spolupracuje s jednou kolegyni, co není rodila češka, jestli ji rozumím a já mu říkám, hele ta mluví česky lépe než ty. Strašně se naštval, musela jsem se mu omluvit a vzít to zpátky, ale....lhala jsem:D
Myslím, že jsme tu na cestě vyštípat další uživatelku.
...to jako mě.?![]()
V pohodě.
Já tu jsem odjakživa hlavně kvůli parfémům.
Do vašich diskusí se přidávám minimálně.
Právě proto, že jsme na celkem jiných vlnách...
A taky čtu jenom něco, z různých důvodů.
Ale pozoruji, to mě baví, z písemného projevu se dá vyčíst o člověku hodně...
Uznávám, vím, že odstavce jsou pro mě signifikantní,
jenže odstavce jsou v textu důležité z x důvodů(jasné, už slyším/čtu, že "vocamcaď pocamcaď").
Ale jak jsem výše uvedla, je to moje slabost/libůstka
![]()
Miru už vůbec nepíšu, jen občas čtu, ale mám potřebu napsat, že já tě čtu moc ráda, miluju ty tvoje odstavce a vůbec vyjadřování.
Naopak nemám ráda jeden velký dlouhý odstavec, prošpikováný "korporátní" mluvou i když se píše o rodině a dětech. Parfumánie se změnila v e-mimino, názory většiny matek mi nejsou blízké a spíše nechápu. Ale ano, jsem jiná generace a proto sem taky nechodím. Jen občas z nostalgie čtu, ale spíše parfémová témata.
Tak zase zalézám do nory, jenom jsem měla potřebu se vyjádřit k Miru
V pohodě.
Já tu jsem odjakživa hlavně kvůli parfémům.
Do vašich diskusí se přidávám minimálně.
Právě proto, že jsme na celkem jiných vlnách...
A taky čtu jenom něco, z různých důvodů.
Ale pozoruji, to mě baví, z písemného projevu se dá vyčíst o člověku hodně...
Uznávám, vím, že odstavce jsou pro mě signifikantní,
jenže odstavce jsou v textu důležité z x důvodů(jasné, už slyším/čtu, že "vocamcaď pocamcaď").
Ale jak jsem výše uvedla, je to moje slabost/libůstka
Tohle ale nejsou odstavce, jen věty a souvětí.
Nebyla jsem tázána, ale dovolím si vyjádření k psanému textu. Odstavce mám ráda, protože jednolitý text mi tak nějak unavuje šedé buňky mozkové, vše mi pak splývá a unavuje mi to i oči.
Co se týče story Vémolových, tak už ani nevím, kam se jejich vztah posunul, jen jsem četla titulek o rozvodu. Rozvod, a navíc, když jsou ve vztahu děti, není nikdy nic příjemného. Na druhou stranu, neznám ani jednoho osobně, mohu si jen domýšlet (pokud by mě to opravdu zajímalo), ale z minulosti bych řekla, že to, že se o nich stále píše a vše se přepírá, je z jejich vůle (zájem veřejnosti je tak trochu jejich obživa?). Ostatně z této podstaty žije mnoho (taky)cééélebrit. Chci tím říci, kdo ví, jak to celé vlastně je.
edinka je, ale to je škoda, normálně piš. Čím pestřejší názory, tím lépe. ![]()
Jsou tu i jiná vlákna, i když v těch dětských to víc žije. Ale když budete víc psát do výstav, budou žít i výstavy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY