Tak super, Lela má auto a ještě máme PR pro jakousi cukrářku.
VIP zjevy
Sweet Potato
...já mám pro odstavce slabost
Protože tím dávám textu rytmus, určitý spád,
důraz na slovní spojení nebo i samotná slova.
Vlastně to člověka nepřímo nutí "zpomalit", a i to napovídá,
kdy se nadechnout a číst dál...
Mně osobně zas vadí jednolité texty, bez odstavců.
Je to těžké/nudné na čtení, nemá to právě onen rytmus,
žádnou dynamiku.
Jak nejsou odstavce, nečtu to
(opět - samozřejmě cest výjimkám).
Když máš slabost pro odstavce, používej je.
Tvuj text odstavce nemá.
Odstavec je graficky oddělená část souvislého textu, obvykle bez nadpisu. Obsahuje jednu nebo více vět, které mají tvořit určitý logický celek. Text se člení na odstavce kvůli lepší čitelnosti (prostředek tzv. horizontálního členění textu).
Miru To nejsou odstavce, to je škytavka.
....achjo,dámy,tolik povyku pro nic?...berme to tak,že styl,jakým Miru píše je pro ni signifikantní a hotovo-důležitý je snad obsah sdělení...
Karja
(kolega)
whiskas Koukla jsem slavné cukrářce na IG,je fitness modelka a peče "cookiesky". ![]()
Sweet Potato Tedy proklik, splněno ![]()
.
whiskas Aneb vyzkoušeli jsme za vás. ![]()
Ja neviem, má s ním tri deti, prečo by sa nemala handrkovat?
A aj tú lásku by som jej zo začiatku verila, prečo nie? Možno som naivná ale mne je jej ľúto
Právě proto má ty tři děti, aby se s ním mohla handrkovat. Na jedináčka by dostala pár šupů a nazdar.
Mimochodem by mě zajímalo, kdo si ty její hadry koupí. Nejen že je to všechno značka kolotoč... ale to bude chtít i ty prsa desítky do nich ![]()
Taky je otázka, jak dlouho bude chudák bijec ještě vydělávat, aby vůbec na nějaký alíky měl. Dyk je to hochštapler už dneska... jako jo, nemusel tolik dětí udělat (pokud byl přitom příčetnej), ale podle mě blbě skončí, až ho ty dluhy doženou. Leda by se dal do politiky, snad by ho u motůrků vzali, třeba jako náhradu za Turka ![]()
barbucha ty jseš rozený optimista. ![]()
Pinot Noir Tak to zamluv:D. Hele ty mladý lidi, já když jsem nastoupila do práce, tak jsem si některé zprávy mého kolegy musela dávat do chatu gpt, zda tomu rozumim spravne:D:D. A jednou se mě zeptal nějak, jak se mi spolupracuje s jednou kolegyni, co není rodila češka, jestli ji rozumím a já mu říkám, hele ta mluví česky lépe než ty. Strašně se naštval, musela jsem se mu omluvit a vzít to zpátky, ale....lhala jsem:D
![]()
U nás v práci je to takovej předdůchoďák, takže v jazyku problém zatím nemám. Ale je fakt, že mladší kolegové hodně posílají srdíčka a i externě "Liebe Grüße" (milé pozdravy), což moc mezi sobě cizíma lidma a v obchodním kontaktu zajetý není. Když mi na nějakou SMS reagoval srdíčkem dceřin trenér basketu (50+), kteryho moc neznám, tak mi to teda taky obočí trochu zvedlo. Ale prý je palec nahoru trapný a vnímaný ironicky a místo něj se používá to srdíčko. (Jak jsem se dočetla na českých internetech.
)
Tabea Tak to je dobrý vedet:D. Ale to mi ten kolega taky posílá smajlika se srdíčky, takže to dává smysl:D
Znám život! ![]()
barbucha Tak to mi nikdy nepřišlo! Ale jako ten kolega mi prozradil (a bohuzel i ukazal teda) leccos, co mu posílají jiné...fakt jako vidím tu generační propast, ale říkám si, budu lepe pripravena na ty svoje holky:D
Tabea barbucha Ale nedávno jsem byla se ségrou a kámoškou a ta srdíčka v nějakém skupinovém chatu ohledne soustredeni deti se řešila, ony jsou 40+ a říkaly, ty vado proč k tomu tenhle otec posílá srdíčko?. Ale opravdu se tomu srdíčko věnovalo 5 minut konverzace, ale toto nás nenapadlo, on jde jen s dobou;)
Karja aha, tak aspoň v tomhle mám mladé myšlení
Srdíčka a smajlíky k příspěvkům v těhlech chatách mi přijdou normální.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY