Evaeva No, jakoby jak k cemu;-).
VIP zjevy
Právě proto má ty tři děti, aby se s ním mohla handrkovat. Na jedináčka by dostala pár šupů a nazdar.
Jako ze si zenska rekne, ze si radsi poridi 3 deti misto jednoho, co kdyby se jednou rozvadela, tak aby dostala vic penez? Obcas mas zvlastni myslenkovy pochody
Já jsem jdu na zjevy a ono je tu formátování textu:))
Jenom vzkaz pro Miru - texty k parfémům čtu jako báseň s volným veršem a dokonce slyším tvůj hlas, jak to recituje.
A mám jednu drobnou stížnost. Jedno z mých dětí, nespecifikuji, chodí s dítětem z celebrití rodiny. Většinou svým dětem ve vztazích držím palce...(povzdech, ne pasivní agrese:)
Tak u určitýho druhu tetin to předpokládám.
Na druhou stranu je ovšem možný, že Lelu, jak se sama vyjádřila, nikdy peníze nezajímaly, a jistě má tři děti jen proto, že toužila s mužem svého života založit co největší rodinu, byť byl třeba jen pouhým řidičem tramvaje a měli třít bídu s nouzí. Prostě se to tak stalo, že má krokadýla v baráku a pyžamo versáče ![]()
barbucha zivot prinasi necekane veci
U tech Vemolu mam spis dojem, ze to treti dite melo stmelit poblbly manzelstvi. Nevim, proc si dost zenskych mysli, ze je to mozny.
Mha Jejda. Moc-li celebrití.
Ať to dopadne, jak má.
ještě bych pochopila, že si to myslí u prvního dítěte, ale u třetího?
No není náhodou, že všechny pohádky konci šťastným koncem - svatbou. ![]()
continuity u prvního dítěte to nebylo k lepení, mám dojem.
Takovej případ neznám. Manželství už tak na prd... tak co dělat jinýho než pořídit si do toho zmaru další dítě, abych to měla ještě horší? ![]()
Ale s tím počtem dětí prostě o ty prachy jde, to mi nevymluvíš. Hele kolik je podobnejch, který když si vezmou nějakou naditou šrajtofli s pár dětma z předešlýho manželství, tak začnou rodit taky jak divý! Člověk by řek že jasně, chce dítě, tak ale budu mít jedno abych živiteli zbytečně nepřitěžovala... ale kolikrát mi to přijde jako nějaký závody. No a proč? Inu protože se - výhledově - bude dělit dědictví, že jo. Víc dětí, víc dílků koláče ![]()
barbucha co když prostě tolik dětí chtěla? Nebo se to stalo? Není potřeba za vším vidět prachy.
Jinak slepování manželství dětmi je podle mě docela klasická záležitost. Proč by se jinak říkalo, že je to blbost, kdyby to nikdo nezkoušel ![]()
ja teda nejdem robiť nikomu obhajcu, ale aj deti robia dvaja, alebo už to neplatí? Čo keď to zo začiatku bola láska, potom dieťa, potom si zvykneš na veľa vecí, nielen tých dobrých a tak akosi to ide
Do pekla pomaly.
Znáte někdo opravdovy pripad, kdy 2. a dalsi dítě slepilo vztah, kde pán zahýbal imrvére a veřejně? Ja ne. Ani osobně. Proč si to furt ženský myslí?
Notabene v bublině plný večírku, alkoholu, drog. Jsem ochotná uvěřit, že u rodiny, kde si pan vrzne na pánský jízdě ci teambuildingu a paní se to dozví a udělá příslušný zle atd, a mysli si, že ti bylo jednou a dost, se to ustát dá. Včetně toho usmiřovaciho prcka.
Ale u tohohle typu lidi ne. Už proto, že zajímá je změna, ne stereotyp.
no je to tak, koukněte třeba na takovou Tykačovou: pár dítek (3? možná víc...) už měla z předešlejch vztahů (každý s jinym?), a promptně si umotala jedno s uhlobaronem... pak teda eště jedno, pro jistotu... ne lepení, ale přilepení!
Hele srdci neporučíš. Prostě je všechny milovala ![]()
Evaeva to byla obecná poznámka, ke Kokoska, ne k Vemolovym.
Tohle bude dlouhá taškarice..BTW nevite proč má pani plastová manažerku???
hele zaujal mě ten poslední odstavec: vzali se v r.2022 po pětiletém vztahu, tj. 5+4=9let spolu... a poslední věta: devět let ji podváděl... takže vlastně od začátku? ![]()
Karlos Vémola a Lela Ceterová se vzali v roce 2022 po pětiletém vztahu, který začal seznámením na sociální síti. Mají spolu dceru Lili (6), syna Rockyho (4) a ročního syna Arnolda. Letos v dubnu veřejně oznámili, že už delší dobu nejsou pár. Dodali, že pořád jsou hlavně rodiče. Zápasník přiznal, že vinu za rozchod nese on. Podle Ceterové ji manžel devět let podváděl.
RoSa to je ta Tykačová, co ji Babiš zamyslel na prezidentku? Nebo co se o tom aspon povidalo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí