RoSa taky myslim radila mladym rodinam, jak nemaj bejt roztazny a maji se spokojit malym bytem. Bude to asi dost chytra osoba ![]()
VIP zjevy
hele zaujal mě ten poslední odstavec: vzali se v r.2022 po pětiletém vztahu, tj. 5+4=9let spolu... a poslední věta: devět let ji podváděl... takže vlastně od začátku?
Tak tak....takze tohle snad o čisté nezištné lásce chudinky Lely vypovídá vše.
... líto mi ji není, ale myslím, že je fakt dobrá máma a asi když má někdo na koks a kurzy, měl by mít i na alimenty, to jednu nasere, tak myslím, že ona se ještě docela drzi;-).
koks a kurzy je vtipny preklep, chvilku jsem musela premyslet
.
Černá kočka To jo, investice do vzdelani!![]()
Málo celebrití, ale dost na to, aby člověk koukal a četl o té rodině věci A, dozvěděl se přímo věci B, od dítěte věci C a pak si myslel svoje (D).
Já osobně bych takový vztah neustála :( pořád bych byla ve střehu, že můžu skončit někde vyfocená![]()
@Černá kočka :D:D to by možná vydelaval vid:D
...i odstavec může být pouze věta.
Každá věta, odstavec, pokud vyjadřuje něco jiného, samostatného, může být "sama".
edinka continuity Pinot Noir Maureen
![]()
...děkuji.
Hlavně za schopnost akceptovat, respektovat odlišnost.
Bez posmívání, zesměšňování, pochichtávání se, nebo i jen bez "koulení očima"
(ano, písemný projev je velmi vypovídající...).
Vážím si toho![]()
Miruaž si tu budeme všichni kývat, jj souhlasím s tebou. K čemu ta diskuze pak bude? Chodím sem, abych se dozvěděla něco nohevo, našla jiný pohled na věc, třídím si tím myšlenky a ostřím názory.
Pokud budeme všichni se vším souhlasit, k ničemu mi to nebude.
Jasné, to nikde nevyvracím, tenhle pohled.
Vnímám to stejně.
Většinou to tak je.
Ale pak, jednou za čas, občas se stane/nastane situace, a nemusí to být třeba zrovna tahle,
ale někdo jiný třeba napíše něco, co místní většina má nastaveno jinak.
A objeví se jeden odvážlivec, který to okomentuje...
...ale ne, že by to okomentoval na úrovni, třeba že, jo, tyjo, to je zajímavý, to mě nenapadlo, ale já to mám jinak. Nýbrž -
jsi divná, takhle to není normáln(protože "normalitu" tady určujeme my).
Jasně, teď jsem to trochu přitáhla za vlasy.
Nicméně, no, a "holky, co spolu chodíme" se začnou přidávat, aby podpořily svoji vlajkonošku...
To už pak není konstruktivní a obohacující diskuse, ale stádečko...
Protože u komunikace je zásadní způsob vyjádření, tón řeči. "Ten TÓN, jakým to říkáš".
A ono právě to, že některé přispívají hodně, tak se pak dá i, byť v textu bez nadávek, vyčíst silná arogance, posměch, hrubé komenty, požitek s chutí si rejpnout.
No nic.
Každý píše, jak umí.
Včetně mě![]()
Končím na toto téma
Miru Spousta lidi ti tady psala vecne co jim na tvem stylu vadi, kritika neni automaticky zesmesnovani a ten respekt je dobre mit z obou stran, ze strany pisatele i citatele.
ano, souhlasím
Miruaž si tu budeme všichni kývat, jj souhlasím s tebou. K čemu ta diskuze pak bude?
Tak tohle ale není o nesouhlasu s názorem. To je pranýřování za úpravu. Lidi tu píší s chybami, zbytečnými anglicismy, překlepy, bez diakritiky, interpunkce, nepoužívají velká písmena - to všechno taky nemusím, ale takhle se hromadně vrhnout na někoho kvůli tomu, že se mi nelíbí, kde dělá mezery? Mám pocit, že nebylo jen zatmění, ale nejspíš i nějaké erupce.
Pinot Noir myslela jsem to úplně opačně. Míru vyčnívá a často má jiné názory a teď vidím snahu jí nějak srovnat do roviny. Podle mne to je špatně.
continuitymně právě názory miru kolikrát přijdou zajímavé. Ale bohužel u třetího enteru ztratím nit. Když je to reakce na mně, tak to nějak překouskám, ale jinak to vzdám. Ale samozřejmě nečekám, že to míru změní zrovna kvůli mně.
Pinot Noir přesně! žij a nech žít
kdybych tady měla opravovat hrubky některých uživatelek, jsem tu co druhý příspěvek... myslím, že nejsem jediná, kdo to vidí, a nikdo z toho tady nedělá scény
Miru I v tom frazovani ale je mozne vnimat "ton". Pro me je to stylizace - chci pusobit sofistikovane, kazda myslenka nebo pul vety si zaslouzi samostatny radek. Recenze parfemu to urcite unesou a diky za ne, ctu je spis jako obrazy a jsou zajimave, vybrousene do detailu. V bezne komunikaci me to odrazuje, opticky s prectenim problem nemam. Ale beru to tak, ze ac nazory mame obcas i podobne, jsme nespis kazda uplne jina /vcetne frekvence holeni nohou
/.
continuity promiň, to se omlouvám, já ten souhlas přehlídla. Sypu si popel víš kam. Ale i tak to tu nechám, protože jinak ten můj příspěvek platí.
Pinot Noir to vůbec neva, já jsem to napsala tak všelijak. Pořád mě hrozně zlobí autokorekt.
barbucha Jo holky, vy ty bulvary vůbec nečtete poradne, ale to Vemola chtěl tolik děti, když měli to druhé, tak on řekl, že je sotva v pulce...že buduje svůj Vemolaland:D. I ty jména pro kluky asi těžko vymýšlela Lela, ze:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY