VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
35397 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 15:30

RoSa taky myslim radila mladym rodinam, jak nemaj bejt roztazny a maji se spokojit malym bytem. Bude to asi dost chytra osoba

Offline stes
9530 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 15:32
Reakce na RoSa:

​hele zaujal mě ten poslední odstavec: vzali se v r.2022 po pětiletém vztahu, tj. 5+4=9let spolu... a poslední věta: devět let ji podváděl... takže vlastně od začátku?

​Tak tak....takze tohle snad o čisté nezištné lásce chudinky Lely vypovídá vše.  

Offline Černá kočka
1787 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 16:26
Reakce na Karja:

... líto mi ji není, ale myslím, že je fakt dobrá máma a asi když má někdo na koks a kurzy, měl by mít i na alimenty, to jednu nasere, tak myslím, že ona se ještě docela drzi;-). 

​koks a kurzy je vtipny preklep, chvilku jsem musela premyslet.

Offline mirajo
2777 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 16:29

Černá kočka To jo, investice do vzdelani!

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. srpna 2026 17:50

Sweet Potato

Málo celebrití, ale dost na to, aby člověk koukal a četl o té rodině věci A, dozvěděl se přímo věci B, od dítěte věci C a pak si myslel svoje (D).

Já osobně bych takový vztah neustála :( pořád bych byla ve střehu, že můžu skončit někde vyfocená

Offline Karja
45139 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 18:55

@Černá kočka :D:D to by možná vydelaval vid:D

Offline Miru
17270 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 18:56

999 

...i odstavec může být pouze věta.

Každá věta, odstavec, pokud vyjadřuje něco jiného, samostatného, může být "sama".

Offline Miru
17270 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 19:02

edinka continuity Pinot Noir Maureen 

...děkuji.

Hlavně za schopnost akceptovat, respektovat odlišnost.

Bez posmívání, zesměšňování, pochichtávání se, nebo i jen bez "koulení očima"

(ano, písemný projev je velmi vypovídající...).

Vážím si toho

Offline continuity
44081 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 19:06

Miruaž si tu budeme všichni kývat, jj souhlasím s tebou. K čemu ta diskuze pak bude? Chodím sem, abych se dozvěděla něco nohevo, našla jiný pohled na věc, třídím si tím myšlenky a ostřím názory. 

Pokud budeme všichni se vším souhlasit, k ničemu mi to nebude. 

Offline Miru
17270 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 19:19

continuity 

Jasné, to nikde nevyvracím, tenhle pohled.

Vnímám to stejně.

Většinou to tak je.

Ale pak, jednou za čas, občas se stane/nastane situace, a nemusí to být třeba zrovna tahle,

ale někdo jiný třeba napíše něco, co místní většina má nastaveno jinak.

A objeví se jeden odvážlivec, který to okomentuje...

...ale ne, že by to okomentoval na úrovni, třeba že, jo, tyjo, to je zajímavý, to mě nenapadlo, ale já to mám jinak. Nýbrž -

jsi divná, takhle to není normáln(protože "normalitu" tady určujeme my).

Jasně, teď jsem to trochu přitáhla za vlasy.

Nicméně, no, a "holky, co spolu chodíme" se začnou přidávat, aby podpořily svoji vlajkonošku...

To už pak není konstruktivní a obohacující diskuse, ale stádečko...

Protože u komunikace je zásadní způsob vyjádření, tón řeči. "Ten TÓN, jakým to říkáš".

A ono právě to, že některé přispívají hodně, tak se pak dá i, byť v textu bez nadávek, vyčíst silná arogance, posměch, hrubé komenty, požitek s chutí si rejpnout.

No nic.

Každý píše, jak umí.

Včetně mě

Končím na toto téma

Offline Černá kočka
1787 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 19:41

Miru Spousta lidi ti tady psala vecne co jim na tvem stylu vadi,  kritika neni automaticky zesmesnovani a ten respekt je dobre mit z obou stran, ze strany pisatele i citatele. 

Offline Miru
17270 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 19:45

Černá kočka 

ano, souhlasím

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 20:52
Reakce na continuity:

Miruaž si tu budeme všichni kývat, jj souhlasím s tebou. K čemu ta diskuze pak bude? 

​Tak tohle ale není o nesouhlasu s názorem. To je pranýřování za úpravu. Lidi tu píší s chybami, zbytečnými anglicismy, překlepy, bez diakritiky, interpunkce, nepoužívají velká písmena - to všechno taky nemusím, ale takhle se hromadně vrhnout na někoho kvůli tomu, že se mi nelíbí, kde dělá mezery? Mám pocit, že nebylo jen zatmění, ale nejspíš i nějaké erupce. 

Offline continuity
44081 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 20:58

Pinot Noir myslela jsem to úplně opačně. Míru vyčnívá a často má jiné názory a teď vidím snahu jí nějak srovnat do roviny. Podle mne to je špatně. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2026 21:05

continuitymně právě názory miru kolikrát přijdou zajímavé. Ale bohužel u třetího enteru ztratím nit. Když je to reakce na mně, tak to nějak překouskám, ale jinak to vzdám. Ale samozřejmě nečekám, že to míru změní zrovna kvůli mně.

Offline RoSa
10283 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 21:07

Pinot Noir přesně! žij a nech žít

kdybych tady měla opravovat hrubky některých uživatelek, jsem tu co druhý příspěvek... myslím, že nejsem jediná, kdo to vidí, a nikdo z toho tady nedělá scény

Offline mirajo
2777 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 21:08

Miru I v tom frazovani ale je mozne vnimat "ton". Pro me je to stylizace - chci pusobit sofistikovane, kazda myslenka nebo pul vety si zaslouzi samostatny radek. Recenze parfemu to urcite unesou a diky za ne, ctu je spis jako obrazy a jsou zajimave, vybrousene do detailu. V bezne komunikaci me to odrazuje, opticky s prectenim problem nemam. Ale beru to tak, ze ac nazory mame obcas i podobne, jsme nespis kazda uplne jina /vcetne frekvence holeni nohou/.

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 22:06

continuity promiň, to se omlouvám, já ten souhlas přehlídla. Sypu si popel víš kam. Ale i tak to tu nechám, protože jinak ten můj příspěvek platí. 

Offline continuity
44081 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 23:15

Pinot Noir to vůbec neva, já jsem to napsala tak všelijak. Pořád mě hrozně zlobí autokorekt.

Offline Karja
45139 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 00:33

barbucha Jo holky, vy ty bulvary vůbec nečtete poradne, ale to Vemola chtěl tolik děti, když měli to druhé, tak on řekl, že je sotva v pulce...že buduje svůj Vemolaland:D. I ty jména pro kluky asi těžko vymýšlela Lela, ze:D.