continuity
Jasné, to nikde nevyvracím, tenhle pohled.
Vnímám to stejně.
Většinou to tak je.
Ale pak, jednou za čas, občas se stane/nastane situace, a nemusí to být třeba zrovna tahle,
ale někdo jiný třeba napíše něco, co místní většina má nastaveno jinak.
A objeví se jeden odvážlivec, který to okomentuje...
...ale ne, že by to okomentoval na úrovni, třeba že, jo, tyjo, to je zajímavý, to mě nenapadlo, ale já to mám jinak. Nýbrž -
jsi divná, takhle to není normáln(protože "normalitu" tady určujeme my).
Jasně, teď jsem to trochu přitáhla za vlasy.
Nicméně, no, a "holky, co spolu chodíme" se začnou přidávat, aby podpořily svoji vlajkonošku...
To už pak není konstruktivní a obohacující diskuse, ale stádečko...
Protože u komunikace je zásadní způsob vyjádření, tón řeči. "Ten TÓN, jakým to říkáš".
A ono právě to, že některé přispívají hodně, tak se pak dá i, byť v textu bez nadávek, vyčíst silná arogance, posměch, hrubé komenty, požitek s chutí si rejpnout.
No nic.
Každý píše, jak umí.
Včetně mě
Končím na toto téma
Miru, pises:
Ale pak, jednou za čas, občas se stane/nastane situace, a nemusí to být třeba zrovna tahle,
ale někdo jiný třeba napíše něco, co místní většina má nastaveno jinak.
A objeví se jeden odvážlivec, který to okomentuje...
...ale ne, že by to okomentoval na úrovni, třeba že, jo, tyjo, to je zajímavý, to mě nenapadlo, ale já to mám jinak. Nýbrž -
jsi divná, takhle to není normáln(protože "normalitu" tady určujeme my).
Jasně, teď jsem to trochu přitáhla za vlasy.
Nicméně, no, a "holky, co spolu chodíme" se začnou přidávat, aby podpořily svoji vlajkonošku...
To už pak není konstruktivní a obohacující diskuse, ale stádečko...
Protože u komunikace je zásadní způsob vyjádření, tón řeči. "Ten TÓN, jakým to říkáš".
Miru, dlouho jsem o tom premyslela, vykopirovala jsem kousek tveho prispevku, ktery mi v souvislosti s tim, co pises o par prispevku vyse -
Bez posmívání, zesměšňování, pochichtávání se, nebo i jen bez "koulení očima"
prijde v rozporu, sama vyrazy "holky co spolu chodime", "vlajkonoska","stadecko" vlastne delas totez. Pokud ma vetsina nejaky souznici nazor, neni to jeste nutne stado, nebo ano? byt se ten nazor lisi od tveho.
Edit: pardon, ale nejak se ten text rozhodil, nevim proc a nevim, co s tim.