VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Blanka
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 16:40

barbucha -  Mne to nápadne pripomína plagát, upravený nejakým  zažiadaným nadržaným  pubescentom  - ale možno je to aj blbá fotka ?

Offline mirajo
2768 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 16:56

barbucha Asi gravitace, vletis na obeznou drahu a uz te to nepusti. Strasny musi byt to nosit

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 17:16

Blanka jen fotka?

Offline Blanka
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 18:02

stes - myslela som to tak, že možno blbý uhol, svetlo ...., no ale tá podstata tam je  , úžasná  krása, nie ? Ale čo na to jej chrbtica, si nechcem predstavovať .

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 18:25

Blankamyslim ze na to je jakýkoliv úhel nebo světlo krátký záda řvou,ale o ty jde v poslední řadě 

Offline Kokoska
35230 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 20:26

barbucha a jeste ta vyvalena ksanda od podprdy, jak sexiiii! 

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 20:38

Kokoska 

Tak tohle by asi bez pořádnejch popruhů nešlo, lehký ty dudy asi moc nebudou. Já bych se toho, bejt chlap, vysloveně bála

Offline Kokoska
35230 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 20:41

barbucha tak by si k tomu mela vzit top, ktery to schova. Mne to pripada takovy neporadny, smudlovsky, zadny jako ze priznany svudny pradlo.

Offline Tak Betty
6223 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 21:45

Mě napadlo jaká mela prsa před těmi operacemi.

Offline Karja
45023 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 22:23
Reakce na Řvousenka:

barbucha Vémolu, ovšem jen dočasně

​vždyť má to stejný v bledemodrym jen mladší....

On někde říkal, že je vyraznej a má rád výrazný ženský, že si jich kazdej vsimne, jakmile s nimi přijde...

Offline Karja
45023 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 22:24

Tak Betty No prej vůbec žádný, jestli si to nepletu...ale s mojí paměti že, bych řekla, že ne. Jakože nějaká hodně malá a spolužáci se jí za ně posmivaly

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 07:39

Karja ahatakže trauma z mladí. A vy prej lákadlo na chlapy....

Offline Karja
45023 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 08:31

stes Já ti nevim, podle mě trauma z mládí si někdo léčí nějakou normální velikostí třeba. Tohle je asi lákadlo na chlapy tohoto typu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 11:58

Nevim, kam to dat. Ale co me pobavilo. Koukam na bulvar, fotky Kucharove ze svatby. A rikam si zubar, peknej, povedomej....hodim do googlu a je to on, nas zubar . Teda zubar starsiho syna. Strasny sympatak, ja ho znam z prevence a muz pak z vrtani. Syna perfektne zpracoval uz na RTg a vysvetlil mu krasne jak a co bude vrtat, ukazal vsechny instrumenty a my pokecali o medicine. O anestezii u deti atd. Jeste jsem si rikala, peknej chlap s charismatem a prvni zubar, co to evidentne ma v ruce a jeste to umi s detma. Tak nevim, jestli si on vybral dobre, ale ji se nedivim ani trochu

Offline Tabea
8362 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 12:16

Jos asi tam chodila často se zubama.
Představuju si, jak sedí na křesle s otevřenou pusou a on se jí ptá, jestli s ním půjde na večeři, jak už tak zubaři konverzujou, když pacient nemůže odpovědět. (Jednou se mě jeden ptal, když mi koukal na zuby, kde jsem byla na dovolený. )

Je to fešák a má moc hezký oči. 

Offline Pinot Noir
30120 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 12:18

Jos ha ha, tak jsem si ho našla a to je Ríšův zubař, v pondělí mu vrtal zub.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 12:22

Tabea on je upovidany, klasicky zubar. 
Pinot Noir haha, bezva nahoda. Taky MyDent na Brevnove? Nebo Havlickuv Brod? Rikal mi ze pendluje, ze je vzdy cast tydne tam a cast v Praze. A vtipny je, ze mel ty erarni pantofle a uplne me trklo, ze ma uplne prosoupane ponozky. Presne to, co chlapi mivaji. Muj muz to nevidi, musim je vyrazovat ja. Tak mi blesklo hlavou, ze asi zenu nema

Offline Pinot Noir
30120 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 12:24

Jos jj, na Břevnově. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 12:25

Pinot Noir tak doufam, ze se na nej nevrhnou davy. Nam se tam zubari stridali a on mi prijde nejlepsi a hlavne tam je stabilne

Offline Pinot Noir
30120 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 12:30

Jos já taky pevně doufám! Měli jsme zubařku Nelu, ta byla super, po ní tam byla taková semetrika, tu jsme naštěstí zažili jen jednou a pak jeho. Taky mi připadá nejlepší, plus R. na chlapa víc dá, ty opravy probíhají mnohem víc v klidu.