Tabea Kamarádku taky pozval zubař na rande, řekla ne, byla zadaná, ale blbě no...Jos S těma ponožkama je to vtipný:D No člověk by řekl podle fotek, že to bude nějakej ňouma, když do toho pak praští s Kuchařovou, ale asi věděla, jak na to:D
VIP zjevy
Karja nouma
. Na prvni dobrou se libil i me, rozumej asi temer uplne vrstevnik, zadny mlady ucho ani starec nad hrobem, zadny nagelovany samponek. Asi ma uspech i u dalsich dam a ona je proste hezci nez bezne smrtelnice no
. I kdyz s pacientkou by to bylo kapku nekorektni, ale co uz.
Jos jj chápu, jak ho tak popisuješ, já bych byla ta, co tam stoji ve dverich a sliny ji kapou na podlahu!
Ted si musím Kuchařovou i s ženichem najít .
Ten zubař je fakt moc pěkný chlap!
Ten je teda moc sympatickej, tak snad ví, co dělá![]()
Já jsem minulý týden zjistila, že můj gynekolog je manžel Marty Jandové.
Přišla jsem k tomu jako slepé kuře, ten bývalý předal ordinaci a ten nový mi vyhovuje taky.
continuity Ten je taky dobrej:D
Kostková je hrozná hadrnice

Řvousenka
to je jakoze normalni oblečení ? Ted jsem se dočetla,že je to elegantni![]()
Já jsem před časem zjistila , že můj gynekolog je kamarád mého syna . Léta spolu jezdí v zimě na lyže s partou. Až jsem viděla fotky .
Řvousenka Tak hezká žena to je.
continuity haha, Jandovou jsem slyšela vyprávět, jak muži občas vypomáhá v ordinaci jako taková recepční/sestřička, že teda nemá vzdělání, tak nic nemůže, jen rovná karty a vodí klientky a že když vlezla do čekárny s kartou v ruce a zavolala: pojďte, paní Vomáčková, dál, tak paní Vomáčková na ni koukla a prohlásila: jo, to určitě, vás já znám, to je nějaká skrytá kamera ![]()
Tak Betty To je zajímavé, že se nezmínil, podle jména musel/mohl něco tušit...
Tak nebylo by to úplně profesionální a máme běžné příjmení.
Tak Betty Jasně... zmínit se tobě by mi přišlo ok, zmínit se kámošovi-synovi ne moc ok.
Malenge sestru má teda příšernou, podle mne pacientky to můžou jen ocenit, když tam je někdo jiný. ale to měl i jeho předchůdce, naštěstí se oba dva bez sestry v ordinaci obejdou, ty fungují víceméně jako recepční.
Tak Betty Můj gynekolog je syn mé třídní na gymplu, dokonce s námi coby medik jezdil na lyžáky. Svět je malý
A vtipny je, ze mel ty erarni pantofle a uplne me trklo, ze ma uplne prosoupane ponozky. Presne to, co chlapi mivaji. Muj muz to nevidi, musim je vyrazovat ja. Tak mi blesklo hlavou, ze asi zenu nema
Muj muz obcas prosoupane ponozky nosi a zenu ma
On to vidi, jen nerad obmenuje.
To je ale pitomej outfit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY