Tak Betty Můj bývalý gynekolog (už je v důchodu) je otec manželovy bývalé přítelkyně. Ti gynekologové jsou prostě všude ![]()
VIP zjevy
Tak Betty Jojo, podle mě je navíc on zvyklej, že má pacienty samé známé, něčí mámy, že mu nepřipadá ani zvláštní to zmínit, navíc v tomhle oboru je to takové no, ještě podivnější to zminovat. Mně ted od mého gynekologa modří vědí, segra objednala k naší známé a vůbec se na to necejtim...Ale tady nemůžeme lékaře přehrabovat vidlema no.
Karja A pročpak to přebíhání , vet šel do důchodu?
Tak Betty No víš co, vet má sice velké pochopení pro život jakej je nebo může bejt, fakt tam kdyby člověk přišel, že otěhotněl se svým šestnáctiletym sousedem, pochopí to....ale profesně o něm hodně lidí pochybuje:D.
Ja mam gynekologa jednoho spolužáka, pracuje v jedny pražský porodnici, tak tu jsem hned vyškrtla z výběru
Potrefenáhusa ja mela spolužáka u porodu ![]()
Potrefenáhusa je to takový divný
Pridam vtipnou historku, kterak jsem k uzasne zubarce prisla. Dotahl me k ni muj byvaly pritel, az na miste jsem se dozvedela, ze je to matka jeho predchozi pritelkyne, kterou jsem nesnasela.
Nicm od zacarku jsem dostavala VIP treatment (posleze jsem pochopila, ze mamka byla rada, ze se dcera tohoto partnera nadobro zbavila
.
Long story short: nyni uz ordinuje dcera, stejne skvele jako matka a vse zapomenuto tykame si a kazda navsteva je zaroven moc prijemny pokec. ![]()
Pavlena Upřímně jsem se v tom ztratila ![]()
A Dara se nám vdala!!
Aranel A bere si rok volna!
Karja
...kdyby o ni rok nenapsali, bych ráda...toho se ale nedočkáme. To je neco jako Megan...chci mit soukromí....ale ať je u toho kazdej
Aranel A bere si rok volna!
Rok volno od čeho? Upřímně já nevím, čím se živí. Myslím, že od Zvonků štěstí nic nenazpívala...nebo jo?
Rok volno od čeho? Upřímně já nevím, čím se živí. Myslím, že od Zvonků štěstí nic nenazpívala...nebo jo?
vzala jsi mi to z pusy...jsem téhož dojmu, největší promo mela ze zavinene autonehody a nepovedeného faceliftu
Chcela som to dať do vtipov, ale vtip to vlastne nie je, len by sa dalo vtipkovať na margo .Človeku v súvislosti s pánom Kollárom a jeho háremom napadá spústa poznámok a komentárov, ale mňa by okrem pikantérií oveľa viac zaujímalo , kde na financovanie takej veľkej „ rodiny “ berie , lebo on je vraj ku všetkým svojim, teraz údajne až 20 deťom, rovnako štedrý, a ak ho neohovárajú bývalé partnerky, tak aj ku nim . Ale inak klobúk dole, v súčasnej biednej demografickej situácii robí pre blaho štátu čo môže !![]()
https://casprezeny.pluska.sk/celebrity/boris-kollar-bude-mat-20-dieta-neuverite-ktora-mamicka-je-tehotna?itm_modul=react_centrum_mailingbox_feed&itm_template=freemail&itm_brand=centrum&itm_position=1
Blanka on už dlouho podniká, prakticky od revoluce. Jak moc to podnikání bylo cisty je otázka, ale začal určitě před vstupem do politiky. Peníze pro něj opravdu nejsou problém.
Karja Ale od JAKÝ práce??
Podle mě taky nezpívá nebo tak.
Aranel Já myslím, že různé otevíračky, reklamní akce, večírky, narozeninové párty a tak.
Rok volno od čeho?
Tak vymejšlet furt něco aby se nacpala do bulváru, to jednoho dokáže vyčerpat. Chudák udřená.
Aranel zpívá, byla jsem na jejím koncerte, uz to bude 10 let, ale byla!. Normálně má i nový písničky a i dělá videoklipy...ale taky mě to prohlášení kolik měla předchozí rok prace a chce voraz (mi přijde že vloni půl roku odpočívala po faceliftu) docela překvapilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY