Divokej Bill ale aspoň měl , u starších věcí , melodie, který nešlo splést s jinou kapelou.
VIP zjevy
Bena a jeho tvorbu vůbec neznám, takže si netroufám hodnotit, ale četla jsem s ním nedávno rozhovor a musím říct, že mě překvapil a to ve smyslu pozitivním. ..
:-) Tak mám to za sebou.., pěknej textík :-) :-) ale popravdě, ta hudba byla tenkrát lepší a to myslím vážně
Jednou jsem jela spolujízdou z Brna do Prahy a slečna řidička mi pustila asi 2 hodinej mix od Landy, taky slušný. Jsem myslela, že jí z toho auta vyskočím. Některý písničky mě straší dodnes.
Ja jsem myslela, ze Divolek Bill to zabalil, ci max vystoupi trikrat do roka nekde v kulturaku. Tak asi ne. Jelen, to je podes, neco zni dobre, ale nazivo byl jejich koncert hrozne utopenej a porad zpivaj nejaky smutny cajdaky. Ja chodim na koncerty malo, spis pres leto na nejaky festivaly a obcas je mezi tema vystupujicima uplne propastnej rozdil v profesionalite. Nejde ani o ten repertoar, ale jak se chovaj a jakou profesionalitu do vystoupeni daj. Vloni me hrozne nasral Xindl, kdyz rekl do mikrofonu, ze by rad zacal zpivat, ale musi pockat, az tam ten cu.ak (plus jmeno, byl to zahranicni celkem znamej interpret, pro me neznamej) na vedlejsi stage prestane hrat. Jeho vystoupeni pak bylo plny nabubrelyho chovani. Des.
lucie bílá se překvapivě zase rozešla s dalším kolouškem ![]()
Zvracím...úplný intošové
Batalion - text
A tak nás unáší, bárka na řece Styx,
v tahu je morálka, už nevěříme v nic,
poslední zlaťáky, schovaný na ráno,
to protože Cháron chce pořád víc.
už zmizela i polárka, a není vidět nic,
zástupy vojáků, v hrobě se obrací,
to poslední batalion, domů se vrací.
A pak Tě vidim ve větru, sukněma točící
jak vybíháš na balkón a vítáš mě plačící,
vítaš mě v rozpacích, tak jako zombieho,
nemůžeš uvěřit, že mně vidíš živýho.
Tak tancujem ve větru, sukněma točící,
a vybíháš na balkón, vítáš mně plačící,
vítaš mně v rozpacích, tak jako zombieho
že jsem ještě na živu, a domů se vracim.
v tahu je morálka, už nevěříme v nic,
zastupy vojáků, v hrobě se obrací,
to poslední batalion, domů se vracííí!
ná na ná ná ná, ná na ná ná ná,
ná na ná ná ná, ná ná ná,
ná na ná ná ná, ná na ná ná ná
To poslední batalion, domů se vrací.
Tak Xindl je pro mě peklo všech pekel.
A to chování mě nepřekvapuje, úplně mu to čučí z xichtu.
frázování 1A, jak tu říkáme!
Zombieho! WTF!!
Minulej týden jsme stály s kamarádkou v knihkupectví ve frontě na pokladnu, která byla zrovna ze všech stran obložená komínkama Kryštof zpěvníků a té duchaplné Kecy kecy kecičky publikace, tak jsme si z toho poměrně intenzivně utahovaly, no a při odchodu vidím, že za náma celou dobu stál pár, co šel platit zrovna ten zpěvník... no, dobře jim tak. :D
Edit: Jsem tu Karin podcenila, kecy naštěstí píše s tvrdým y... :D
No prave, ja jak ty interprety neznam, max z radia nebo od doporuceni kamaradu, tak cucim pak jak vyvorana mys. Treba No name, zdaj se jako mili kluci, ale jejich koncert byl plnej trapnejch, prisprostlejch kecu toho zpevaka. Ble ble. Ale obcas byvam I mile prekvapena, treba Peter Nagy, kdyz prikvapcil s tim svym blond mikadem, tak jsem si rikala, jezis to bude blby. Ale bylo to dobry, protoze se snazil na 120 procent, byl profesionalni a nevystoupil s predstavou no co, uz to mam stejne zaplaceny.
no ty vole
Batalion- hele, a není to parodie na Landu?![]()
No Name, Desmond, Hex, Kristína, Knechtova, Twins a pod to je trapas, že keď to počujem je mi trápne aj za nich. Proste nemajú ani kvalitné texty ani klipy des. Ale niesom cieľová skupina, fakt takýto odpad nepočúvam.
Já se obávám, že ke schopnosti parodie je potřeba aspoň průměrný IQ, tady kucí si podle mě zapamatovali něco z dějepisu a ze čtení ze čtvrtý třídy a jedou, rýmujeme!![]()
Já miluju UDG Kým stúpa dym, zbytek od nich je taky hrůza jako ty co jmenuješ? Jestli si mam kazit dojem...
Ja myslela, ze UDG je ceska kapela. @paktofonika Desmond poslouchala kamaradka v jejich zacatcich, to slo tehda. Jenze ono se to v tech 17 poslouchalo vsechno nejak lip:-)))
Ježiš jsem blbá, IMT Smile myslim![]()
Chinaski – Holka z Blavy hravě strčí do kapsy i Není nám do pláče, když máme ráádi víííno. Radím vám, fakt si ji nepouštějte! A já jdu pryč dřív, než si vzpomenu, jak přesně byl ten refrén...
Kým stúpa dym je od IMT Smile nie? UGD nepoznám. I.M.T som počúvala keď som mala 15. Zo speváčok teda asi len Kirschner, ale od nej som nepočula nič nové asi tak min. 5 rokov takže neviem ako je to s ňou teraz. Mám rada pesničku k filmu Pokoj v duši.
A pusti si Gleb: Zoo x Delik - Antisocial
Ma zaujíma čo povieš :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí