VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:05
Reakce na paktofonika:

Kým stúpa dym je od IMT Smile nie? UGD nepoznám. I.M.T som počúvala keď som mala 15. Zo speváčok teda asi len Kirschner, ale od nej som nepočula nič nové asi tak min. 5 rokov takže neviem ako je to s ňou teraz. Mám rada pesničku k filmu Pokoj v duši. 

A pusti si Gleb: Zoo x Delik - Antisocial

Ma zaujíma čo povieš :D

Velmi dobrý, můj styl

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:17

Na chinaski ujížděly svýho času mý spolužačky..mně se od nich líbí jediná písnička. Jinak peklo. Ale já obecně českou produkci nemusím až na Radůzu a Moimir papalescu and the nihilist, který už se stejně rozpadli..jinak mě nic nenapadá..jo vlastně v pubertě sem žrala Buty 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:26
Reakce na Mutziputzi:

Výborně! Těšíme se na story ze života KK a Řepy a jejich kuchyňské stoličky.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:36
Reakce na Ounz:

Ještě na brigádě měla moje kolegyně zálibu v brněnským rádiu Krokodýl, typickej mainstream, a přísahám, že tam hráli jen Chinaski a Mandrage furt dokola!!! Takový to cosi že každý ráno si vzpomenu že jsem tě měl rád a nevzal si tě za ženu, jednou dobrý, ale každej den osmnáctkrát, to už jsem fakt myslela, že navždy opustím pracoviště...  

Ale jinak já mám ráda i Tatabojs třeba, taky Midi Lidi mě hodně ba, Bratři Orffové fajn, přespříští víkend jdu na koncert WWW, no určitě bych si ještě i vyvzpomněla na víc interpretů, kór kdybych měla zahrnout všechny ty, co jsem milovala dřív a teď si je občas pouštím z nostalgie. Občas se chodím inspirovat i do Velké sedmy na Radiu 1, co je u nás novýho, ale tyhle věci v jiných rádiích obvykle moc nehrajou. :) 

Offline tina
6322 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:45

A já si ty Chinaski občas pustím třeba k žehlení a nestydím se za to...

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:47
Reakce na Karoleena:

Jo eště sem zapomněla na sto zvířat. Ale jen dokud tam hrál Ostrouchov. Jinak rádio už si skoro nepouštím až na radio 1 - občas, páč to tam právě točí furt dokola

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:49
Reakce na Karoleena:

"Ale jinak já mám ráda i Tatabojs třeba, taky Midi Lidi mě hodně ba, Bratři Orffové fajn, přespříští víkend jdu na koncert WWW, no určitě bych si ještě i vyvzpomněla na víc interpretů, kór kdybych měla zahrnout všechny ty, co jsem milovala dřív a teď si je občas pouštím z nostalgie. Občas se chodím inspirovat i do Velké sedmy na Radiu 1, co je u nás novýho, ale tyhle věci v jiných rádiích obvykle moc nehrajou. :) "

Nápodobně a pokud jde o rádio, kromě občasného poslechu Radia 1 poslouchám už jenom Vltavu. Tam je z muziky snad všechno, kromě dechovky a nesnesitelnýho mainstreamu, takže kapely typu Chinaski nebo Kryštof mě ničí jenom v Bille.

Ráda poslouchám - a i zajdu s radostí na koncert - kapely Priessnitz, Tatabojs, Už jsme doma...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:54
Reakce na Karoleena:

Když Midi Lidi začínali, byla to moje nejoblíbenější kapela.  Super jdou Dva, Manon Muert, Floex, z těch starších mě hodně baví Ecstasy of St.Theresa. Toho by se našlo...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 14:57
Reakce na domenica:

Na Priessnitz se mi naživo podařilo se dostat toto léto a dost dobrý, super koncert. A ještě Please The Trees.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:02
Reakce na nellielovett:

Jj, ti jsou taky skvělí.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:02
Reakce na domenica:

Myslim, ze na Radiu 2 maji fajn porady pro deti. Ja se vzdycky v aute zaposloucham do nejakeho vypraveni nebo rozhovoru a hrozne meto bavi, si pripadam, jak se jako vzdelavam a pak ten moderator rekne, tak holky a kluci, muzete nam zavolat do studia a ozve se tak sedmiletej posluchac:D. Ale ja vzdycky naletim a nepoznam, ze je to pro deti, dokud nezacnou telefonovat!:D

Online Vilemina
2360 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:09
Reakce na Ounz:

Zvířata poslouchám taky ráda. A jinak rádio jen v autě a pouze Radio Beat, moderátoři moc nemelou (teda až Dana Kohouta, ten se nedá) a hrajou vesměs pro mě poslouchatelný věci (jo, jsem stará :-) )

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:18
Reakce na Vilemina:

Já mám v autě už napojenej phone a je to..si to tam navolim sama 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:37
Reakce na Karja:

Puncochace je jejich asi nejstarsi pisnicka jeste z mladistvy tvorby, takze se to tak musi brat. Kdyz se tohle vezme v potaz, tak na mladou zacinajici kapelu v te dobre dobry:)))

Já mám náhodou Punčocháče ráda, zpívali jsme je kdysi folkařům na folkovém festivalu, abysme je trochu probrali z letargie :-D.

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:43

Radio 1, Radio Beat a pak pro změnu Radio Color. Jak jsem pročítala poslední stránku, jdu si pustit IMT Smile Opri sa o mňa.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 15:48

A ja som po ceste domov z práce zistila ze mam v mp3 Nirvanu. Ha, no museli na mňa ľudia v buse asi trochu pozerať, hadzalo to so mnou trochu  

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:00
Reakce na paktofonika:

Jako jedinou kapelu z moji pubertální sestavy ji nedokážu poslouchat. Příliš osobní. Moje nejoblíbenější skladba od Nirvany byla Big Long Now a to bych dnes už vůbec nepřežila, to by byl jako výjezd do nejtemnejsich zákoutí duše.

Prihodim jeden off topic joke: Měla jsem obrázek Nirvany někde v sešitě a paní učitelka mě pochvalila, jak mi to na te fotce sluší, ehm, byl to David Grohl, měli jsme tehdy stejný vlasy  

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:23
Reakce na barbucha:

No, furt lepší než omlazení vagíny, který mi nutili minulej tejden 

Teda Báro, vůbec nechtěj vědět, co mě napadlo jako odpověď... to bych musela požádat sama sobě o ban 

Mně to nabízí saunová kamna. A to bych si dala říct... stříhám už metr... 121 dní do jara.

Jo a k tématu (ne)dokonalých těl "VIP" mám asi jen tolik - pozorovala jsem sebe (i jiné), když jsem měla se sebou úplně jiný "problém" než váhový. Teď mám o 5 kilo víc, velikost 38, neřeším sebe ani ostatní, doma se nemaluju, někdy ani na ven, vlasy stahuju obvykle do culíku... necvičím, nemám doma váhu, jím cokoli v rozumném množství, miluju sladkosti ... je mi opravdu "šumák", kdo se se mnou potřebuje porovnávat a jak z toho porovnání vyjde   A vnímám, že pro reklamy na oblečení jsem teď naprosto nevhodná cílová skupina. Možná právě proto jsou modelky převážně velmi štíhlé a nebo trochu nadměrné. Protože "zcela průměrné" zákaznice si spíš jdou koupit to, co se jim prostě líbí a pasuje, než to, co má na sobě někdo jiný, něco tím zvýrazňuje nebo potlačuje... nám (se sebou spokojeným) je to nejvíc jedno  

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:25
Reakce na domenica:

Tatabojs jsou i moje srdcovka 

A teď jsem znovuobjevila -123 minut... to byla nádhera!