milosrdne jsem si pamatovala jen tu druhou skolu s tabackem...
VIP zjevy
Mně Chinaski přijdou něco jako Kabáti či Olympic. Nenáročné, dobře zapamatovatelné, k poslechu do auta či úklidu ideální. Nezapomenu na babičin obličej, když jsem jí jako tennager pustila Vinárnu u Valdštejna
.
K "Není nám do pláče, že nenapíšem znovu Punčocháče...". Divila jsem, že to pustili do rádií, neb to je písnička pro fanoušky, ve které vzpomínají na své hity. Jiné písně z alba se mi líbí více.
Přesně.... jen jsem chtěla říct, že nemají jen tyto nepovedené songy ale i dobré. Tak mě mrzelo, že se vytáhly jen ty špatné. Ale u mě je to možná tím, že se texty těch pro mě dobrých songů sešly s mým určitým životním obdobím, tak je možná vnímám jinak.
krajčův dadaismus je vedle nic poslední dobou vlastně příjemné osvěžení ![]()
já od nich znám v podstatě jen to, co se poslední dobou hraje v rádiích, což je slabota, nerozlišitelná od pekařů, slz a jiných divných výplodů.
v autě chytám většinou evropu 2, kde toho naštěstí moc nehrají.
Snad maj radnou nosnost![]()

ok, uznávám, že jakýkoli pupík a propadlina pod ním je rozhodně lepší.
plus size modelky sice nechápu, ale víceméně mi nevadí, ale ta hroudovitá stehna jsou fakt moc. pořád na ně zírám.
Našťastie rádio vôbec nepočúvam.
já dřív taky ne, ale od té doby, co hodně jezdím, tak si ho pouštím. u nás není moc na výběr, tak mám omezený repertoár.
ovšem ve starém firemním autě je asi slabá anténa nebo co, a ono chytá víceméně jen rádio proglas
když měl kolega auto v opravě, jezdil tím starým, a pak mi říkal, že z toho proglasu už zblbnul a v poledne nebo kdy málem vytahuje růženec, aby se pomodlil chvály
jinak je asi spíš ateista.
krajčův dadaismus je vedle nic poslední dobou vlastně příjemné osvěžení ![]()
já od nich znám v podstatě jen to, co se poslední dobou hraje v rádiích, což je slabota, nerozlišitelná od pekařů, slz a jiných divných výplodů.
v autě chytám většinou evropu 2, kde toho naštěstí moc nehrají.
znát jen to, co se hraje jen v rádiích je asi právě ta chyba.. a určitě i těch rádií, které hrají to, co hrají.
Já si většinou na spotify pustím celé CD a vyfiltruji si z toho na další poslech jen ty písničky, co se mně líbí. A to si pak pouštím třeba v autě místo rádia... Nebo doma. Mně totiž na těch rádiích nevadí už jen výběr písní,které jsou furt dokola ty stejné, ale už mě většinou štvou i moderátoři.. blbé kecy, smějou se svým vtipům.... tak si raději sestavím svůj playlist a pohoda.
No ja mám v rádiu pichnuté usb, modernejšie rádia už prepojíš s mobilom. Jediné rádio ktoré si sem tam vypočujem je alternatívne Rádio FM. Amy púšťam Rádio Regina :D
to staré auto je opravdu staré, tam leda discmana s sebou
aby to bylo stylové.
No pokiaľ máš na rádiu aux výstup tak stačí kúpiť kábel a môžeš si púšťať hudbu z mobilu.
Pro mě je nejpekelnější text
Máme totiž malý sviště óóó...
Známe se víceméně
Asi nejspíš někde z hřiště
Klouzaček a nebo pískoviště
Máme dětí jako smetí Montekové i Kapuleti
Jen ať to běhá, skáče, piští na všech světa pískovištích
Punčocháče neznám a nevím, jestli si mám za každou cenu rozšířit obzory
Já neposlouchám ani rádio ani óčko, takže ty jejich písničky vlastně skoro neznám. Jen sem tam se ke mně něco donese a tak si trochu pogooglím a nestačím valit oči. Pokud se to někomu líbí, ok, ale mě to přijde hrozný, jakože se až trochu stydím za ně.
Když mi bylo asi 17, někdo mi daroval lístky na koncert Chinaski a musím říct, že nudnější koncert jsem nezažila. To už i ta Darina letos v létě u mě vyvolala alespoň wtf reakci. Chinaski nic, nula.
Zas ale beru, že se mnou na koncert taky každej nepůjde. ![]()
Bohuzel mas pravdu, jejich soucasna tvorba se vubec neda srovnat s jejich zacatkama, jsou to nudne cancy ted. Ale on se jim tragicky zabil tusim bubenik, ktery jim psal pisnicky a nejak se bez nej proste neumeli chytnout a mit zase drive. Zacatky jsem mela rada, byla to moje oblibena kapela, ale pred trema rokama jsem se na jejich koncerte uzivala nudou.
Pro mě je nejpekelnější text
Máme totiž malý sviště óóó...
Známe se víceméně
Asi nejspíš někde z hřiště
Klouzaček a nebo pískoviště
Máme dětí jako smetí Montekové i Kapuleti
Jen ať to běhá, skáče, piští na všech světa pískovištích
Punčocháče neznám a nevím, jestli si mám za každou cenu rozšířit obzory
Určitě ne
Punčocháče jsou fakt peklo ![]()
Puncochace je jejich asi nejstarsi pisnicka jeste z mladistvy tvorby, takze se to tak musi brat. Kdyz se tohle vezme v potaz, tak na mladou zacinajici kapelu v te dobre dobry:)))
Hehe..takže co myslíte, že ted jdu udělat :-)
To všobecně vysmívanější Ben Cristovao má lepší texty než ty maloměšťáci Chinaski, PSH dtto...Chinaski, Divokej Bill a Jelen, to je trio. Divokej Bill píseň Batalion, když jsem jednou zaslechla v autě a nebyla v pozici s možností přeladit, nebyla jsem daleka požádat o pauzu na zvracení.
Hehe..takže co myslíte, že ted jdu udělat :-)
No...komu není rady, tomu není pomoci.... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí