VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 11:34
Reakce na nellielovett:

milosrdne jsem si pamatovala jen tu druhou skolu s tabackem...

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 11:43
Reakce na Berta:

Mně Chinaski přijdou něco jako Kabáti či Olympic. Nenáročné, dobře zapamatovatelné, k poslechu do auta či úklidu ideální. Nezapomenu na babičin obličej, když jsem jí jako tennager pustila Vinárnu u Valdštejna .

K "Není nám do pláče, že nenapíšem znovu Punčocháče...". Divila jsem, že to pustili do rádií, neb to je písnička pro fanoušky, ve které vzpomínají na své hity. Jiné písně z alba se mi líbí více. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 11:54
Reakce na Malvin:

Přesně.... jen jsem chtěla říct, že nemají jen  tyto  nepovedené  songy ale i  dobré. Tak mě mrzelo, že se vytáhly jen ty špatné. Ale u mě je to možná tím, že se texty těch  pro mě  dobrých  songů sešly s  mým určitým životním obdobím, tak je možná vnímám jinak.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 11:57
Reakce na nellielovett:

krajčův dadaismus je vedle nic poslední dobou vlastně příjemné osvěžení 

já od nich znám v podstatě jen to, co se poslední dobou hraje v rádiích, což je slabota, nerozlišitelná od pekařů, slz a jiných divných výplodů.

v autě chytám většinou evropu 2, kde toho naštěstí moc nehrají.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 11:58
Reakce na Mutziputzi:

Snad maj radnou nosnost

ok, uznávám, že jakýkoli pupík a propadlina pod ním je rozhodně lepší.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:01

plus size modelky sice nechápu, ale víceméně mi nevadí, ale ta hroudovitá stehna jsou fakt moc. pořád na ně zírám. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:01

Našťastie rádio vôbec nepočúvam. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:04
Reakce na paktofonika:

já dřív taky ne, ale od té doby, co hodně jezdím, tak si ho pouštím. u nás není moc na výběr, tak mám omezený repertoár. 

ovšem ve starém firemním autě je asi slabá anténa nebo co, a ono chytá víceméně jen rádio proglas  když měl kolega auto v opravě, jezdil tím starým, a pak mi říkal, že z toho proglasu už zblbnul a v poledne nebo kdy málem vytahuje růženec, aby se pomodlil chvály  jinak je asi spíš ateista.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:08
Reakce na Jiná Realita:

krajčův dadaismus je vedle nic poslední dobou vlastně příjemné osvěžení 

já od nich znám v podstatě jen to, co se poslední dobou hraje v rádiích, což je slabota, nerozlišitelná od pekařů, slz a jiných divných výplodů.

v autě chytám většinou evropu 2, kde toho naštěstí moc nehrají.

znát jen to, co se hraje  jen v rádiích je asi právě ta chyba.. a určitě i těch rádií, které hrají to, co hrají.

Já si většinou na spotify pustím celé CD a vyfiltruji si z toho na další poslech jen ty písničky, co se mně líbí. A to si pak pouštím třeba  v autě místo rádia... Nebo doma. Mně totiž na těch rádiích nevadí už jen výběr písní,které jsou furt dokola ty stejné, ale už mě většinou štvou i moderátoři.. blbé kecy, smějou se svým vtipům.... tak si raději sestavím svůj playlist  a pohoda.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:08
Reakce na Jiná Realita:

No ja mám v rádiu pichnuté usb, modernejšie rádia už prepojíš s mobilom. Jediné rádio ktoré si sem tam vypočujem je alternatívne Rádio FM. Amy púšťam Rádio Regina :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:10
Reakce na paktofonika:

to staré auto je opravdu staré, tam leda discmana s sebou  aby to bylo stylové.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:13
Reakce na Jiná Realita:

No pokiaľ máš na rádiu aux výstup tak stačí kúpiť kábel a môžeš si púšťať hudbu z mobilu. 

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:16

Pro mě je nejpekelnější text 

Máme totiž malý sviště óóó...

Známe se víceméně
Asi nejspíš někde z hřiště
Klouzaček a nebo pískoviště
Máme dětí jako smetí Montekové i Kapuleti
Jen ať to běhá, skáče, piští na všech světa pískovištích

Punčocháče neznám a nevím, jestli si mám za každou cenu rozšířit obzory

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:16
Reakce na Jiná Realita:

Já neposlouchám ani rádio ani óčko, takže ty jejich písničky vlastně skoro neznám. Jen sem tam se ke mně něco donese a tak si trochu pogooglím a nestačím valit oči. Pokud se to někomu líbí, ok, ale mě to přijde hrozný, jakože se až trochu stydím za ně.

Když mi bylo asi 17, někdo mi daroval lístky na koncert Chinaski a musím říct, že nudnější koncert jsem nezažila. To už i ta Darina letos v létě u mě vyvolala alespoň wtf reakci. Chinaski nic, nula.

Zas ale beru, že se mnou na koncert taky každej nepůjde. 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:17
Reakce na Jiná Realita:

Bohuzel mas pravdu, jejich soucasna tvorba se vubec neda srovnat s jejich zacatkama, jsou to nudne cancy ted. Ale on se jim tragicky zabil tusim bubenik, ktery jim psal pisnicky a nejak se bez nej proste neumeli chytnout a mit zase drive. Zacatky jsem mela rada, byla to moje oblibena kapela, ale pred trema rokama jsem se na jejich koncerte uzivala nudou.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:17
Reakce na stes:

Pro mě je nejpekelnější text 

Máme totiž malý sviště óóó...

Známe se víceméně
Asi nejspíš někde z hřiště
Klouzaček a nebo pískoviště
Máme dětí jako smetí Montekové i Kapuleti
Jen ať to běhá, skáče, piští na všech světa pískovištích

Punčocháče neznám a nevím, jestli si mám za každou cenu rozšířit obzory

Určitě ne  Punčocháče jsou fakt peklo 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:23
Reakce na stes:

Puncochace je jejich asi nejstarsi pisnicka jeste z mladistvy tvorby, takze se to tak musi brat. Kdyz se tohle vezme v potaz, tak na mladou zacinajici kapelu v te dobre dobry:)))

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:29
Reakce na Berta:

Hehe..takže co myslíte, že ted jdu udělat :-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:30

To všobecně vysmívanější Ben Cristovao má lepší texty než ty maloměšťáci Chinaski, PSH dtto...Chinaski, Divokej Bill a Jelen, to je trio. Divokej Bill píseň Batalion, když jsem jednou zaslechla v autě a nebyla v pozici s možností přeladit, nebyla jsem daleka požádat o pauzu na zvracení.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:33
Reakce na stes:

Hehe..takže co myslíte, že ted jdu udělat :-)

No...komu není rady, tomu není pomoci....