nellielovett ale já to nemyslela nějak proti sekáčům, a úlety taky chápu, jen mě téměř nikdo nezaujal v tom článku, jsem letos asi nějak imunní ![]()
VIP zjevy
Zu tak tady taky skoro nic není, spousta fotek je na instagramu, na facebooku. Jako já bych tak nešla oblečená ani náhodou, ale chápu a je mi to sympatický. Snaží se to celé přehnat, zaujmout ostatní a hlavně fotografy. Na pražským fashion weeku jsem byla a je tam dost lidí jednodušeji, lépe oblečených, ale jak je vidět, ty se na street style fotky nedostanou.
Kate Moss podľa mňa vypadá tak akurát na svoj vek, niekto tak podobne vypadá aj bez drog, k niekomu je príroda milosrdnejšia. Nepovedala by som, že je nejak výrazne vyžitá, ale určite jej nemajú tridsiatničky čo závidieť (hovorím o ksichte, nie postave). Peštová a Krainová sa mi na rozdiel od KM aj páčia. Britney ale vypadá ako ich rovesníčka na tej poslednej foto, sorry.
Káťa spí

Ještě k tý Kate Moss... páč vidim že tady furt jede - mně vrásky nevaděj, ani jiný známky stárnutí (to bych musela zrušit veškerý zrcadla), ale zdá se mi, že tu vyžilost dělá hlavně takovej ten její vysloveně ordinérní pohled a výraz na většině fotek.
To ostatní zde propíraný nemaj...
Ta Kristelová je strašná, dávkuj to sem prosimtebe vopatrně!
Mutziputzi prvotřídní kačer! ![]()
Mutziputzi haha ten knír co si vyrobila rozjasňovačem
jinsk, já nevím jak vy, ale já si selfíčka ze spaní dělam běžně. Dycky musím ráno promazat mobil ![]()
Mutziputzi Prečo ma vypnuté komentáre?
paktofonika tak spí přece, ne?!
No ale ma to vypnuté všade.
a místo vytahování se s latinou by si radši měla střihnout nějaký to doučování češtiny...
Mutziputzi Ta je sladká. A ten jeji kačírek....![]()
Mutziputzi Jsem se lekla, že spí s hadem![]()
Sweet Potato co se mě týče, mít volbu mezi Řepkou a hadem, bez váhání beru hada.
SunEclipse No to já sice taky, ale do postele radši ani jednoho.
Mutziputzi aj v spánku špúli hubičku
to je fakt úplná trúbka
pecka Jednak hubicku, ale i rucicka jak ve spanku bere selficko![]()
Sweet Potato přesně to mi blesklo jako prvni...samej zvěřinec...had, kačer![]()
Mutziputzi to je jej prirodzena poloha pri spanku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí