Navrharka a spisovatelka Jessica Justh na krste svojej knihy-postava na 62 rokov skvela,no tie kreacie ![]()

Navrharka a spisovatelka Jessica Justh na krste svojej knihy-postava na 62 rokov skvela,no tie kreacie ![]()

a Sisa tiez ako tradicne nezaostavala

pecka náhodou sisa ještě dobrý, v rámci úletu a na její poměry!
pecka tak ale vypadá to, že paní spisovatelka má smysl pro humor
A na 62 teda dobr nejen postava, ale i obličej...
Sisiny kalhoty mě teda trochu děsí, ten poklopec mi připomná nějakou komedii, kde měl hrdina v těchto místech vyskakovací revolver. Tohle taky tak nějak působí...
pecka spisovatelka se mi zda skvela a na ty roky dvojnasob.No,Sisa je Sisa.:-)
pecka Spisovatelka dobry, jen me trochu vadi ta koziska na druhe fotce, ale tenhle prustrih by se mi nelibil ani na dvacitce. A taky bych vylepsila tu ofinku a bylo by to!
Camp_L film ‘Od soumraku do úsvitu’ od Rodrigueze (tuším) - moc pěkná ‘komedie’ ![]()
Ounz Joo, ano, tam to bylo
Ale dyť to je komedie, ne? To přece nejde brát vážně...
My tenhle film (no vlastně všechno od Rodrigueze a Tarantina) milujeme..
Tak áno,návrhárka má zmysel pre humor,no na mňa je toho priveľa.Ale je jasné,že miluje sieťované pančuchy.
chichi

Camp_L já to vážně nebrala a taky se mi to líbilo, ale tak někdo by mohl bejt zaskocenej ![]()
Dámy a naša novovymenovaná ministerka kultúry na svojom vmenovaní u prezidenta tu prečo ešte nie je?

Mutziputzi njn, česká marilyn ![]()
Tedy...co je to vzadu za Černockou
???
Já vidím šeredného chlapa v šatech![]()
stes Me too.
stes moja susedka jedna na ceste do kostola. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.