Janulik03 a po cestě zpátky se stavila na Thálii...jinak doufám, že to tady nečte...měla bys po dobrých sousedských vztazích
VIP zjevy
stes viki cabadaj v sukni? :D
Je to on!
stes vzťahy asi nenaruším, nie je to blízka suseda, je to jedna pani z dediny, ktorú vídavam, ked idem v nedelu do mesta, tak vykračuje do kostola a vyzerá takmer identicky.Hlavne tie boty a účes. Ani sa nejako nepoznáme, len z videnia. Miesto kabelky má spevník a strašne prísny pohľad. To by som nerada, aby to tu čítala, ešte by ma mohla nejako zvoziť.
Luna razorblade fakt že jo
!!
Dámy a naša novovymenovaná ministerka kultúry na svojom vmenovaní u prezidenta tu prečo ešte nie je?
Toto oblečenie je z rozhovoru prezidenta s kandidátmi na ministrov a myslím, že sa nekonalo v tej sieni (fotomontáž?). Aj keď pravdaže aj pre rozhovor s prezidentom boli čižmy nevhodné. Na menovaní bola oblečená inak - neviem nájsť fotku s nohami, predpokladám, že tam už boli lodičky.

Ja jsem teda byla Team Angelina, ale dobry, proc ne!

jjj777 Fotomontáž to nieje, stačí si dohliadať video. Aj keď to bol iba rozhovor, ja ist k prezidentovi tak vytiahnem zo skrine to najlepšie a je jedno ci by som išla na kávu, pokecať alebo sa nechať vymenovat. Jasne ze na vymenovanie sa vyobliekala keďže sa jej všetci smiali. A ešte tesne predtým vytiahla Soroša.

Mutziputzi Toľké roky už čakám a konečne! ![]()
jjj777 a prezident sa s kandidátmi stretol kde? V krčme na Machnáči?
paktofonika No hele![]()

Mutziputzi No bodaj by im to vyšlo. Angelinu som nikdy nemala rada. Ale Tori vpravo hore ![]()
Mutziputzi Zrovna to čtu, ale prý se může jednat o fotomotáž, to je teda, jsem napjatá jak špargla ![]()
Garfie Hod nam link!![]()
Mutziputzi Tady, si připadám jako špionka ![]()
Garfie A tak je to takovy pritazenejsi no![]()
Mutziputzi Hele, příští dny ukážou, zatím se zabavíme Králem Prahy!
mně se nějak nechce věřit tomu "řepka - srdečný chlap s upřímnou povahou", když vidím tu jeho fotku ve 24, kde vidím namyšleného hejska s psychoočima (co znám lidi s takovýma očima, tak buď už spáchali sebevraždu, nebo se léčí s psychickou poruchou, horečnaté lesklé oči).
ale neznám ho, no. třeba to byl milý kluk, než se stal pakem.
přijde mi to jako svého času bartošová - duševní troska, která nutně potřebuje speciální péči psychiatra, se stala loutkou hamižníka, který ukazuje světu falešnou lásku, za což hrabe bulvární peníze. řepka teda asi pod vlak neskočí, ale dobře zřejmě nedopadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí