Sweet Potato ještě se mi tak líbí, jak psali, že nikdo netušil, že jejich štěstí s erbovou bude tak krátké. co vím, tak se tehdy rovnou "vypisovaly sázky", jak dlouho bude trvat, než erbová utratí, co půjde, a najde si hezčího a bohatšího. to si sice myslím nenašla, ale jinak to dopadlo přesně dle očekávání.
VIP zjevy
hodně, hodně...hodně fotošopu! ![]()

Sweet Potato To si takhle člověk za těžce vydřené prachy koupí Mercedes-Benz...a kvůli němu se to pak všechno začne sypat....ale ne, taky to na mě zapůsobilo, takhle shrnuté je to svým způsobem šílený příběh.
Jiná Realita však oni ho tam k Bartošové i přirovnávají. Těžko říct, jak skončí...
Jiná Realita Kdo to je?
andulka01 tipla bych Ilču?
Jiná Realita A já mám pocit, že ji trochu vyfoukli hrudník. ![]()
jjj777 a prezident sa s kandidátmi stretol kde? V krčme na Machnáči?
V prezidentskom paláci. Či v tej istej sieni, kde neskôr prebiehalo aj menovanie, to neviem.
Bledule to dělají ty vlasy - hrudník má, kdyby měla takový, jak působí optický klam, měla by na zádech hrb. myslím, že pod vlasy je to nějak takhle, ale stejně ta záda působí obrovsky, takže kdoví, s čím jak počarovali ![]()

jjj777 Fotomontáž to nieje, stačí si dohliadať video. Aj keď to bol iba rozhovor, ja ist k prezidentovi tak vytiahnem zo skrine to najlepšie a je jedno ci by som išla na kávu, pokecať alebo sa nechať vymenovat. Jasne ze na vymenovanie sa vyobliekala keďže sa jej všetci smiali. A ešte tesne predtým vytiahla Soroša.

O nevhodnosti plne súhlasím, tak to aj píšem.
Hele, Moss nebo Peštová?![]()

Mutziputzi Moss?
Magráta Jasná Peštová ...
Hele šup sem s něčím fakt pekelným, když už jsme na dábelský straně :-)
andulka01 Zarucena bejva Kristelova, ale z diskutujicich na ty hejt FB strance je cloveku tak blivno, ze ji to v mejch ocich snad rehabilituje, strasna luza se tam srocuje![]()
Mutziputzi Jak to, že tu ještě nemáš tuhle fotku?
Řepa v Národním...
999 Hoch kultura rovnou, se s tim nemaze!![]()
Mutziputzi On byl poprve v Narodnim pred 49 minutama? V jeho veku? To bych si ja IG nedala ani jako fotbalista.![]()
Luna tak hádám, že on si to na ig nedal.
Mutziputzi ....no nevím, nový úlovek heidi! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí