To je dobrej příměr Řepky s tou Bartošovou... taky už jen krmí bulvár a zoufale doufá, že se naskytne nějaká obživa (nezaměňovat s prací).
Chudák Kristelová, ta teda šlápla vedle
To je dobrej příměr Řepky s tou Bartošovou... taky už jen krmí bulvár a zoufale doufá, že se naskytne nějaká obživa (nezaměňovat s prací).
Chudák Kristelová, ta teda šlápla vedle
Já vím, že mé pětimunutové mejkapy nejsou žádný zázrak, ale dvě hodiny??? Nejvíc času prý zabere řasenka a vlasy - jako ten culík? ![]()
Sweet Potato no přece hodinu a půl nanáší řasenku - na každou řasu zvlášť, aby to bylo precizní, pak 15 minut dělá culík a pak zbytek ![]()
dvě hodiny si honí řasy a pak voblízne vlasy na pěšinku dozadu do culíku? takhle to zvládám, když zaspim a musim fofrem se psem ven, během tří minut max, vč. WC! ty lidi fakt nevěděj, co roupama ![]()
no ale pozor, Eliska STUDOVALA kosmetiku! boze, to je blbka, to snad neni mozne.
jinx jo - dneska studujou i na zedníka ![]()
No tak jestli lepi ty rasy po jednej.....![]()
Mutziputzi Všimni si topánky ![]()

no ale pozor, Eliska STUDOVALA kosmetiku! boze, to je blbka, to snad neni mozne.
A ne moc úspěšně, co? Když na tohle potřebuje dvě hodiny.....
Setare Možná lepí i ten culik.
paktofonika děsběs, ale když odhlídnu od toho jak je vyhastrošená, proč někdo s takovýma haluxama nosí na veřejnost žabky? mám přesně stejný ale schovávám to jak mutzi kolena
viktorka_od splavu Protože jiný boty tlačí?
Sweet Potato jakože chodí celoročně v žabkách? to asi nee:-)) a v tomhle stadiu teda obuju jakýkoliv boty bez problému, to je ještě vpoho, problém měla babička na starý kolena ta už musela víc vybírat. ale žabky neměla žádný:P
viktorka_od splavu A kdo to vůbec je?
Sweet Potato nemam tuseni![]()
viktorka_od splavu A kdo to vůbec je?
podle mě Yolanda Hadid, matka Gigi...botky jsou letošní šlágr, včera jsme řešily s paktofonika ![]()
letošní hit jsem zaregistrovala, ale dle celkového vyznění jsem myslela že je to nějaká pani co si odskočila od plotny do společnosti v tom kompletu
to se teďka takhle bude nosit?
paktofonika Pobřežní hlídka :-). Ale vypadá dobře...
paktofonika hele to je podoba!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.