VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:05

Mutziputzi 

Tak hele, eště poslední slovo k tý Brigitte a pak popojedem sežrat jinou oběť 

Když už se dovoláme tý rovnoprávnosti, tak bych prosila fakt vyváženě: tak, jako nikdo nekritizuje chlapa s mnohem mladší ženou, tak ani u Macronovejch to není o věku (pokud teda kluk nebyl pod zákonem, když se paní učitelce zalíbil, ale to je jiná písnička).

ALE pokud se chlap kvůli mladici chová na starý kolena jak trotl, tak se mu vysmíváme taky, ne? Vzpomeň si na toho dědka Růžičku potrhlýho, s obarvenejma vlasama, v příšernejch ohozech a přismaženýho. Tam to není nic divnýho komentovat jeho vzhled - věku neladící? Tak prosím totéž i pro kohokoliv opačnýho pohlaví, páč jsme přece emancipovaný soudružky, ne?! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:07

paktofonika Já ale nekritizuju stylem strašná-tesáky-vopice, to je ten rozdíl, Daru nekritizuju už vůbec, jednoznačně nejhezčí zpěvačka u nás, píšu, že má kolena jako já a že vidím co jí na nich vadí, neboť to sama kdesi psala. 

Jde o formu kritiky, ne o její selektivní (ne)přípustnost. Na Macronovou jako osobu nemám názor, není to moje oblíbenkyně v žádném ohledu, pouze nechápu ten slovník při její, i z mýho pohledu oprávněný, kritice.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:08

domenica už se k tomu vyjádřil Mareš i Kazma a je dostupné celé video.

Mareš s tím nemá nic společného, odmítá se na tom podílet. Kazma chtěl dát auto na charitu.

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:12

barbucha Dyž já si myslim, až sem přesvědčená, že ona by si jela tenhle svůj styl i vedle staříka nad hrobem...tam by se zase psalo, že se před dědkem stylizuje do klimakterický Lolity podle mě. Hele kdyby nebyla Macronová, ale jaderná vědkyně, braly byste jí jako excentrickou intelektuálku, takhle - vopice, já nechápu prostě

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:15

Mutziputzi No jo, Daru som zmazala lebo som si neuvedomila že ona nieje v klube pekných kolien, to je asi iný klub. A tvoja kritika tiež nieje príliš vyberava, viď Ounz 

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:16

paktofonika Ounz??

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:20

Mutziputzi No asi si prehliadla jej príspevok na predchádzajúcej strane. 

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:23

paktofonika Přehlídla no, tak jestli stejně jako Ounz nevnímáš v případě uchovňování tu nadsázku, vztaženou zejména k projevu dotyčných, tak to je těžký.

Offline viktorka_od splavu
49395 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:29

Mutziputzi esi vono to neni tím, že makronová už se rozmnožovat nebude, tak seš k ní shovívavější;-))

mně je fuk v čem si babka chodí, jasně, excentrická lolitka, klidně, ale na té oficiální fotografii kde pán je v obleku, slušně přiměřeně nějaké hoch příležitosti.. a babi v zástěrce pod zadek, visící kůže všude... mi to přijde docela jako trapas.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:37

viktorka_od splavu Podľa mňa napr v prípade návštevy bieleho domu by to blbo vyzeralo aj na 20 ročnej. Proste tak sa chodí na kávu a nie k prezidentovi. 

Mutziputzi hej hej, sarkazmus, nadsázka to mi moc nejde, hlavne ma nete v diskusii. 

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:40

viktorka_od splavu No dyk ale já netvrdim, že super, je to exotka, to bez debat...ale jaký vášně tady vzbuzuje a pak na druhou, když se jí zastanu! No buď jsou dneska holky ňáký nasraný...nebo pak já

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:44

Mutziputzi jak víš co já vnímám prosimtě, de jsi placku na celicko

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:51

Ounz ??? Fakt asi erupce na slunci, ty se kousni do zadku ať se uklidníš

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:52

Mutziputzi já sem klidná, do zadku se kousat nehodlám, ovšem taky jistě nadsázka..

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:54

Macronová je super, takové osvěžení, člověka vždy pobaví

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 11:56

Ounz uchovňování šered

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 12:00

Potrefenáhusa no a prosimtě vona to prej nadsázka, ale když jeden nestíhá sledovat ty záblesky brilantní mysli, má smůlu, no

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 12:08

Ounz Hele štěkno, nepřeháníš?

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 12:19
Reakce na domenica:

Tipuju, že je to domluvený, sehraný, a je to začátek nějakýho projektu...

​Mareš se ráno dušoval, že o tom nevěděl. Věřím mu. V tom videu od Kazmy byl regulérně v šoku. A Kazma je lulan, že tohle udělal, už je to hodně přes čáru! V takový situaci každej normální člověk zapomene na všechno a jen se snaží pomoct. Prostě to bylo ubohý. A může stokrát říkat, že dá Ferrari na charitu! Podle mně se zachoval jak hyena. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 12:47

Kto si kúpi nový parfém od Kim? :D