nellielovett To je kolotoc...![]()
VIP zjevy
Dara Rolins si nedala pozor a odhalila tvář plnou vrásek...stáří už je hodně znát...Dara si totiž vyfotila odlíčený obličej z pořádné blízky....Pětačtyřicítka na krku jde setsakramentsky vidět. Počet vrásek v její tváři roste raketovým tempem, ale Rolins omlouvá, že už na to má ve svém věku nárok.

Mutziputzi To je talent,ten autor ![]()
"Z pořádné blízky" - to je podle vzoru "z dálky"? To psal deváťák se čtyřkou z diktátu, ne??
Z pořádné blízky
podle mě na tý fotce vypadá líp než jindy, hezkej obličej..
Ja jsem dneska byla na jedny akci, kde byla Pizingerova, ktera se tady obcas drbe... a jak na fotkach nekdy vypada desne, tak ve 3D vypada skvele a hrozne sympaticky![]()
razorblade Ta se nedrbe, tu já bych bránila!
Mutziputzi krom asi tří vrásek pod očima má obličej jak prdelku. jdu se rovnou zabít, v 45 budu v tom případě vypadat na sto let ![]()
Jiná Realita Nesmíš se k nikomu přibližovat z moc velký blízky a bude to dobrý![]()
Mutziputzi tak samozřejmě ještě existuje úžasná pomůcka proti stárnutí - papírový pytlík s otvory pro oči
ten mám již v pohotovosti.
barbucha nikde jsem se ne
, takže nepotkala. Neskutečná zrůda.
barbucha To jsem zvedava, jak se jim podari vykouzlit ten prirozenejsi vzhled...nicmene by ho meli poslat spis na nejakou terapii nez na dalsi plastiku.
Kazdopadne vzhled si vykouzlil jedinecnej a nezamenitelnej, takze ucel to asi plni, bulvar se zajima.
barbucha No ten Český Ken tiež nič moc. ![]()
barbucha nastesti jsem dostatecne daleko
jinak emblem je fajn, to je lituju ...
Zajímalo by mě, podle kterého panáčka kena se ten cvok nechal přešít. Takhle blbě nevypadá žádný, co jsme na googlu našla, ani tenhle.
A přirozeněji by mohl potom vypadat třeba takhle :D

barbucha No tak klinice, jejíž ředitel vypadá takto, bych se vyhla hodně velkým obloukem...
Camp_L az ted jsem pochopila, ze ta druha umelotina je reditel kliniky ![]()
continuity njn, mě docela pobavilo, že chce Kenovi navracet přirozenější vzhled...
Z pořádné blízky
podle mě na tý fotce vypadá líp než jindy, hezkej obličej..
Souhlasím. Na svůj věk rozhodně nevypadá.
Ale jinak - podle mě nejsou vrásky žádná pohroma. Řekla bych, že mnoha lidem stárnutí dokonce sluší. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí