Normálně mě rozesmutnilo, že se Pavlína Pořízková rozešla s Ricem Ocaskem, vždycky se mi jako pár líbili!
VIP zjevy
Garfie Mě ne, mně se právě líbí, že i v jejich letech se nejede ze setrvačníku
Mutziputzi Tak je jasný, že teď je ten věkový rozdíl hodně výrazný-jestli jí je 50 a jemu přes 70...:-(
Garfie Já to taky vidím na ten hendikep s věkem... Ženská mého věku a chlap 70 + je fakt blbá kombinace :-).
999 No jo no, škoda že to člověka nenapadne už ve dvaceti ![]()
Garfie Tak zrovna 20 a 50 mi přijde jako horší stádium
Garfie Já jsem v tomhle celkem v pohodě, mně se vždycky líbili mladí chlapi, já nikdy nebyla na ty prošedivělý skráně
. I manžela mám trochu mladšího, a pokud bych si někdy měla hledat nového partnera, tak minimálně o 10 let mladšího...
.
Mutziputzi To je ale 20 a 40, lepší verze :-) ale já ty velký rozdíly taky moc nechápu (byť respektuji)
999 No hele, pokud se mladší partner neblíží věku tvých dětí, tak je to v pohodě ![]()
999 Mně se taky vždy líbili mladí chlapi a pořád to trvá. Zrovna nedávno mě napadlo, že kdybych si měla hledat novýho muže, tak jedině mladšího
. Naštěstí to nemusím řešit.
Garfie No, náhodou se mi stalo, že mě před pár lety pozval na rande synův kamarád
. Jsem soudná, nešla jsem, ale lhala bych, kdybych řekla, že mi to vadilo.
crazydaisy Ale synův kamarád už je fakt divný pocit, ne? Já to zatím nemusím řešit, synovi je pět, ale kamarádka, co má dospělého syna právě tvrdí, že to je taková pomyslná hranice....Mě kdysi balil kolega o víc než deset let mladší, velmi intenzivě, nakonec jsem mu musela říct, že fakt ne, že ten rozdíl už je trochu moc...a on když zjistil, kolik mi je, reagoval velmi mile "teda já věděl, že jsi trochu straší, ale že AŽ TAK...." :-D
Divný to je. Ale moje generace měla děti většinou hodně brzo. Dnešním matkám to moc nehrozí při rozdílu 35+. Je fakt, že mýmu synovi se taky líbíly moje kamarádky. A jeho žena je taky o nějaký ten rok starší než on.
Normálně mě rozesmutnilo, že se Pavlína Pořízková rozešla s Ricem Ocaskem, vždycky se mi jako pár líbili!
Taky jsem si říkala, že je to škoda. Byli mi symtatičtí.
crazydaisy Já mám kamarádku, která se spolužákem a kamarádem svého syna, žije už 15 let. Začalas ním chodit, když mu bylo 20 a jí 40...a jsou spolu pořád.
Proboha! Klikla jsem na FB na jeden článek a samo od sebe se mi na straně spustilo video z pořadu Štiky! To je tak na mixér do očí i uší... Jak se může někdo tak blbý ještě vystavovat dobrovolně v TV??? Chápete to někdo?
JanieB Ti chytřejší by to neudělali. ![]()
JanieB Já nedávno projížděla, co si pustit k žehlení a na Štiky narazila. Přiznám se, že jsem to chvíli nechala běžet, fascinována něčím tak neuvěřitelným a nějak jsem nechápala, proč Partyšová o manžela tak bojovala. Děsný jsou všichni, člověku se nechce věřit, že nejsou z jednoho vrhu. Ti si zaslouží jeden druhého. ![]()
999 Garfie Myslim, že není sedmdesátník jako sedmdesátník, nemyslím, že ve věku je problém. Spíš se mi líbí, že to vyřešili, spousta párů v jejich věku by měla tendence to "dožít" jak to je, s ústupkama, mně přijde lepší se nepřemáhat.
Ale to vyjádření k rozchodu je tak strašlivý klišé, že horší si nedokážu představit. Proč sakra kdejakej takovej pár má potřebu světu sdělovat, jak se děsně milujou - a proto se patrně rozešli ![]()
Trochu to ve mně vzbuzuje podezření, že pan Ocasek na stará kolena zjistil, že by byl radši paní
Něco jako pan Jenner, jehož (ehm, její) manželka se tehdy vyjadřovala velmi podobně...
"Láska, již pro sebe máme, je tak velká a hluboká, že je téměř hmatatelná, a taková nikdy nezmizí."
Lol, Brigita sa oblieka ako 8 ročné dievčatko
Mně to připadá jak uniforma zdravotní sestry. První dáma a její zdravotní sestra.
Líběj se mi šaty, který jsou výjimečně decentní, nelezou jí z toho žilnatý ruce, spoďáry ani podprda... ale kdo jí kdysi poradil ten makeup - jakože bude sexy si černě orámovat zapadlá očka - ten by měl vrátit školný. Dyk ty její oči vypadaj jak tužkou udělaný díry do papíru.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí