paktofonika Mold je plíseň!! Doufam, že to má i jinej význam![]()
VIP zjevy
Mutziputzi Mold, mould= odliatok, tvar, šablóna...
paktofonika No asi bych to do marketingovýho claimu radši nedala![]()
Mno, tuto reklamu bych neváhala označit za kontraproduktivní ![]()
barbucha pokud to nemá být pánská vůně, tak rozhodně souhlasím!![]()
Tieto...odliatky....nejako nedávam:)))
Tak zase v takovém flakonu bude toho parfému fakt hodně ![]()
dzizisketa Hlavne, aby se to neprevazovalo dozadu! ;)
K predchozi debate, Michelle jsem videla nazivo a ma neskutecny charisma, a rozhodne nepusobi nijak mohutne, i kdyz na fotkach to tak obcas vypada.
Melania na me pusobi vylozene nestastne, kdyz musi nekde pozovat s tim trotlem, ale muze si za to trochu sama, no, myslim, ze ten jeho charakter byl v dobe, kdy si ho brala, uz velmi dobre znam. Nicmene o tu roli prvni damy asi opravdu nestala, a jeji manzel ji to nijak neusnadnuje, takze ten jeji vecne nacurenej vyraz docela chapu.
Ale na pohrbu Barbary Bush pri konverzaci s Obamou viditelne pookrala :D 

Já jsem s Melanií nedávno viděla nějaký rozhovor, úplně bylo vidět, jak se snaží neplácnout něco, odpovídala hrozně strojeně a tak neuvolněně. Ale pak došlo na její rodinu a ona úplně pookřála, ukazovala fotky rodičů, říkala, že jí každý říká, jak je podobná mamince....no bylo to takové milé. Vlastně mi jí přišlo strašně líto.
Katka To je vtipný foto :-)
paktofonika šmarja, to bude podobná hrôza ako flakóny Nicky Minaj
No nevim nevim...

Mutziputzi Jejda :-) To mi připomíná takové ty párové turisty, dvojice ve stejných rejoicekách, stejných větrovkách, se stejnými batohy... "hele jak k sobě patříme" nebo že by množstevní sleva?
andulka01 no mně připadají jako párek, který si zrovna domaloval byt. viz džíny ![]()
Mutziputzi myslim ze pan v andule probudil to horsi ja![]()
andulka01 taky vam to prijde tak smesne? stejna bunda/cepice...
Katka jsem včera koukala ve zprávách jak se tu řešilo, že Macronová chodí hrozně divně, tak jsem si říkala, že ale nosí úplně brutálně vysoký podpatky, Melanie sice taky, ale jak je vysoká a má asi i větší nohu, nemá třeba takovej sklon boty?
Jiná Realita Ty džíny mi ani nevaděj, vlastně ty Andulí bych i chtěla. Ale propagovat "značku" takovejma kecama... to je level Kritelová. Mi vadí ta nepřirozenost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí