barbucha je mi z toho čuda nevoľno
VIP zjevy
barbucha ehm... SPOILER pro hmyzofobky, nekoukat

andulka01 hmm takže teď upřeně pozoruju svoji ruku a přemejšlim, jakže je to velký ![]()
FUJ! Přesně tohle mě původně napadlo, ale fakt jsem nechtěla takovej obrázek hledat, ani vidět! ![]()
Ounz No já ani nenašla jak veliký zvíře z toho bude, snad by to mělo být bejby od tohoto:

kterýžto přerod se našeho přešitýho prince opravdu netýká...
barbucha No, ale když to vezmu kolem a kolem, daleko radši potkám takouvouhle housenku, protože ta dává smysl. Zato idiot co si nechá našít pekáč a ztloustne pod všema plastikama do prasete, to prostě smysl nedává ani omylem
andulka01 sakra to je kus!
andulka01 Housenka se mi neekluje. Tamto fest.![]()
LadyMary podle mě tam maxové především škodí ten oděv, který vypadá jak z hampejzu. to na krku, výstřih s ramínky dělá dojem nějak pokleslého dekoltu...celé zle.
Snad poprve mam pocit, že Maxova neni Elina Makropulos....
Já teda nic neobvyklýho nevidím, přijde mi stejná jako vždycky

Inspirace, kdybyste si nahodou chtely vykonturovat meziprsni zlabek
A po letusce vyse tady mame jednu, co podeziram, ze prespala neplanovane v hotelu a na neglize nahodila pujceny sako od livreje ![]()

Já teda nic neobvyklýho nevidím, přijde mi stejná jako vždycky
Mně přijde (tak jak je ta fotka doupravená) taky jiná než jindy. Skok v čase. Straný rysy, únava... ne, že by se mi nelíbila i tak. Ostatní dvě holky vypadají čerstvě, v pohodě. Taky jsou o 5 - 7 let mladší. Takže navíc ten kontrast.
Mutziputzi Ja tam teda vidím rozdíl...ale možná je to i tím, jak se tváří. Vypadá tak ztrhaně a jak někdo psal i jetě...na to u ní nejsem zvyklá. Většinou mi přijde dokonalá.
Inspirace, kdybyste si nahodou chtely vykonturovat meziprsni zlabek
![]()
Myslím, že to je skoro to nejmenší. Na to, že je té holce 23, vypadá docela staře (i oděvem).

brrr šišmarjá, skoro presne takú kabelku som si kúpila tesne po revolúcii v rakúskom Metre!!!
Ktovie, kde je jej koniec
?
Vypadá staře, ale podle mě je to i tím makeupem. S těma nosoretníma rýhama by se určitě dalo něco dělat, zvlášť pro focení... a ty krhavý stíny pod očima jsou děsný, ty teda neprospějou nikomu.
Podle me Maxova zamyslela sexy pootevrena usta, ale nejak ji zachytili v blby okamzik a ma misto toho poklesle koutky a tak nejak i cely oblicej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí