viktorka_od splavu Taky bych rekla, tohle bych nechtela aby me potkalo![]()
VIP zjevy
Potrefenáhusa A nemůže to být tím, že ji v těch podpadcích pekelně bolí nohy? Mě vlivem fyziologických dispozic bolí nohy skoro pořád a s věkem se to horší. V podpadcích je to peklo, ale někdy se to prostě kousnout musí. A ke konci akce už prostě ladně chodit neumím.
baltik Jo, ještě jsou někdy k vidění, často už rozmnoženi o své malé kopie :-)
Potrefenáhusa no, je to mozny s tou makronkou. ja tuhle potkala fakt krasne upravenou starou damu, jak z toho webu s hezkyma starenkama, vcetne podpatku - a teda belhala se prapodivne, zjevne ji v tom nohy bolely. asi jako kdyz jdu k ranu z plesu;-)
V létě se můžeme těšit, prej se chystá do Prahy!
barbucha vypada ze spolknul krokodyla:-)))
Jó, to když si necháš přišít pekáč buchet, tak k tomu nesmíš přibrat! ![]()
barbucha prešla ma chuť na keksy, čo mám pred sebou. Ďakujem. ![]()
barbucha vypada ze spolknul krokodyla:-)))
to mu dost fandíš. vypadá jak červ.
barbucha Do Prahy? Pozor: toto není zkouška sirén! Zachraň se, kdo můžeš!![]()
barbucha tak z toho je mi až fyzicky nevolno.
Katka jsem včera koukala ve zprávách jak se tu řešilo, že Macronová chodí hrozně divně, tak jsem si říkala, že ale nosí úplně brutálně vysoký podpatky, Melanie sice taky, ale jak je vysoká a má asi i větší nohu, nemá třeba takovej sklon boty?
Tak zrovna na téhle fotce je asi Trump a Melanie na nějakém stupínku, ne? Mě na tom baví, jak se ty dvojice na sebe tváří.
Vtipné je i tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=lKsOp_5DLAw
Katka na stupínku nevim, oni jsou proti nim Macronovi takový fakt celý mrňavý
Jen taková otázka do pléna: jako ta Gregorová, to je normální, že Divadlo RB prodá, pak založí Divadélko RB a diví se, že to Divadlu RB jaksi vadí?![]()
Snad poprve mam pocit, že Maxova neni Elina Makropulos....

Sweet Potato jestli je to ta gregorová, která se bláznivě zamilovala do psychopatického mladíka, tak ano, myslím, že u ní to klidně může být úplně normální.
LadyMary Haha
ale ony tam teda všechny vypadají nějak stařeji....možná konečně foto neprojeté fotoshopem?
LadyMary Hezky řečeno
Je to fakt, vypadá nějak unaveně, ve spojení s tím oblečením ve výsledku dost "jetě" .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí