whiskas Radši výpady![]()
VIP zjevy
whiskas No ale hádam neveríš že ti nálepka pomôže...
Stará Stanová Kůže Lepší vymakané břicho, byť s minimálním pasem, než měkké tkáně s výrazným pasem
. Ale tak jistě, ideálně vymakané břicho + pas. Ale já jsem "skromná", spokojila bych se s variantou A.
paktofonika To byl jen postesk, samozřejmě. Vím, že náplasti a další podobné legrácky nepomohou, někdy tedy trochu ano, v rámci zlepšení prokrvení a jemného odvodnění, ale to je skoro lepší pít kopřivový čaj.
Mutziputzi A jak jsi tady psala o pocitu možnosti zataženého břicha, tak to je přesné. Jak to nejde, je zle
.
Já musim fakt říct, aniž bych měla v úmyslu si tady zas otvírat anorektické okénko, že ty vypasený lidi fakt nechápu, já když propadnu krátkodobému! obžerství, že se mi blbě zatahuje břicho, plus s tim spojená zadržená voda, mě to normálně nejenom psychicky, ale fyzicky bolí, cejtim, že si ubližuju, špatně se mi dýchá...a to přiberu třeba 2-3 kila, maximálně. Já nechápu jak můžou s cejchou a 20 kily sádla normálně existovat, to vyčerpává!
ja s nadvahou +/-30 kilo ziju skoro celej dospelej zivot a existuju celkem normalne, krome nejakejch vylozene narocnejch a extremnich sportovnich aktivit zvladam vsechno jako o 30 kilo lehci lidi kolem me. Autobus dobehnu v naproste pohode, byt u toho asi vypadam tak, ze ty bys z toho na miste vrhla![]()
Zmizte vocud s tema svejma vyzablejma figurama, brichama a trcicima kostma a zilama, hned!
Tady se drbou vip zjevy!
Lol a clovek si dela starosti, co na sebe ![]()

MP Meri to je Krejčíková???
Pherenike Jo, na nejaky party. Prej je ji to takhle pohodlny .
MP Meri Děsný. Ta osoba je těhotná? A navíc ji tedy vůbec neznám.
MP Meri tahle herecka se mi hrozne libila v tom filmu o slepy holcine s dedou, kteryho hral Naroznej. Ted vypada fakt desne, takova vyzila :/ a to ji mozna nebylo jeste ani 30.
Já jí mám docela ráda, ale ty hadry nic moc no...
razorblade já ji neznám vůbec, takže nevím, jak vypadala předtím. je jí 27. odule může vypadat kvůli těhotenství, ale blbá bude zřejmě nezávisle na něm.
razorblade Ano, tam se mi taky líbila. Ale tady teda...![]()
jo, nezávisle na něm...
to jste mi zas měli co ukázat. prosím vás, komu se mohla v něčem líbit? to je úplně prototyp lacinosti.
Jiná Realita v tomhle filmu byla hrozne obycejna a hrala to fakt pekne: https://www.csfd.cz/film/300199-laska-je-laska/prehled/ vlastne jeto jedinej film, co s ni znam, proto ja mam spis problem prijmout ten jeji civilni vzhled :yd
Jiná Realita Líbilo se mi, jak hrála slepou holku, už bych si nevybavila, kdo tam dál hrál, ale ji si pamatuju, protože se mi tehdy ta postava prostě líbila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje