VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 28. května 2018 10:39

Stará Stanová Kůže tak abych tě citovala "oplácnutá mamina, co necvičí"

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 28. května 2018 10:41

Potrefenáhusa přesně.... nikdy nezapomenu na kluka, kterého jsem viděla někdě na výletě (v takové té výletní hospodě, on byl evidentně místní a byl tam s maminkou a prarodiči). byly mu tak tři a byl fakt neskutečně obézní. no a v jedné ruce burger a v druhé nějakou sladkost... a zbytek rodiny vypadal stejně jen v dospěláckém provedení ... jasně, mohlo to být výjimečně ...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. května 2018 10:43

Já musim fakt říct, aniž bych měla v úmyslu si tady zas otvírat anorektické okénko, že ty vypasený lidi fakt nechápu, já když propadnu krátkodobému! obžerství, že se mi blbě zatahuje břicho, plus s tim spojená zadržená voda, mě to normálně nejenom psychicky, ale fyzicky bolí, cejtim, že si ubližuju, špatně se mi dýchá...a to přiberu třeba 2-3 kila, maximálně. Já nechápu jak můžou s cejchou a 20 kily sádla normálně existovat, to vyčerpává!

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 28. května 2018 10:46

Potrefenáhusa Vždyť tak vypadá, nic k odsuzování, ale ani k obdivování - nadváhu nemá, ale tukové zásoby tam jsou, pas ne, celá je taková povolená.

20970 příspěvků moje polička 28. května 2018 10:49

Stará Stanová Kůže Oplácnutá mamina co necvičí vypadá fakt jinak

Offline Pavlena
6840 příspěvků moje polička 28. května 2018 10:53

Já si ještě přisolím ohledně poporodního vypadání..

Včera na plovárně vedle se rozložila rodina, vlastně asi 2 sestry, jedna z nich s manželem, 3 děti dohromady. Manžel romského původu evidentně, sestry světlejší pleti, asi rodily dost mladé, obě krásnou postavu, žádná břicha, strie atd. Jen mě zaujalo, proč má ta mladší na břiše svislou čáru, hloubala jsem nad divnou jizvou a až vytáhla z kočárku novorozeně (!), tak mi došlo, že to je pigmentace po porodu, musela rodit tak max.před 3 týdny..

Než se tu rozjede flejm, ty původy uvádím proto, že mám pocit, že ty etnika jsou pro to rození stvořený a nenechá to na nich vůbec stopy.

1333 příspěvků moje polička 28. května 2018 10:57

Mutziputzi ok. takže máme problém, nemáme řádně definován pojem "oplácaná mamina". mně se už v tom hrabat nechce. peace!

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:12
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita Já miluju vylezlý žíly! Teď se mi udělala jedna krásná na bicepsu

Máš kvělý účes, moc ti to sluší.

Také se mi líbí žíly ... jsem měla na spodním břiše, moje oblíbená . A neprovokuj s bicepsy, já nemám aktuálně žádný, natož s žílou :-D. Už dva měsíce řeším bolest v rameni a s tím se biceps cvičí fakt blbě. (pěkně mě go štve a začínám mít depku) 

1333 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:14

Mně by stačily vylezlý pánevní kosti. Jenže teď mi je kryje pneu.

20970 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:17

Stará Stanová Kůže Musíš cvičit, opláclá mamino, podivej na Štíbrovou, ta pneu nemá

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:18

Stará Stanová Kůže Hmm, pánevní kosti jsem nikdy vylezlé neměla, ale stačila by mi i jiná pozitiva, třeba six pack .

20970 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:19

whiskas Díky Co ti s tím dělaj? Ani plavat nemůžeš?

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:27

Mutziputzi Byla jsem na RHB - rozcvičení, kolagenová injekce, doporučení klidového režimu ... Nic. Takže s tím stejně svičím, ale se směšnou zátěží. Paradoxně mě to nebolí při pohybu, ale v klidu. 

Plavat můžu, ale nerada chodím do bazénu, respektive se nerada svlékám do plavek .

Ze zoufalství uvažuji o "zázračné" náplasti od Collistar a počítám, kolik tisíc dřepů bez činky by vytvořilo/zvedlo pěkný zadek .

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:30

Ne že bych nebyla zvyklá, že se v tomto vlákně projevují různé komplexy a poruchy vnímání lidského těla, ale v tomto kalibru to jede ve cvičícím vlákně, nechcete se tam s tím foukáním pseudobolístek přesunout a nám ostatním dát klid? Díky čau.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:30

whiskas Prosím ťa vykašli sa na náplaste 

20970 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:32

whiskas Já jsem chodila se šlachou na magnetoterapii, efekt žádnej, ale malíček a rameno se nedaj srovnávat

Já myslim, že dřepy stačí bez činky ne? Já je teda dělam nerada, ale ta zátěž mi přijde dostatečná.

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:32

paktofonika Hele, škrtí mě džíny a já to prostě nesnáším. Takové osobní selhání ...

1333 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:33

Mutziputzi ta zase nemá pas, chudák. každý si neseme svůj kříž, no...

20970 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:33

dzizisketa Ne, čau

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:34

Mutziputzi Já vím, jsem ve špatném vlákně - omluva všem a jen poslední otázka, když ne dřepy, jak tedy cvičíš hýždě?