0zero7 vyraz mampootevrenoupusuajsemutohodesnesexy ma vecen krainova a je to uz dost trapne ![]()
VIP zjevy
jinx ja jsem na to alergicka, Kiera to ma jako trademark snad odjakziva, dodava to uplne priblblej vyraz "ikvetykve" a presne, TRAPNY to je
chudáci, nemůžou za to, určitě maj velký nosní mandle ![]()
0zero7 tu jsem strasne dlouho nikde nevidela a vzdy mi prisla velmi puvabna, ovsem jestli tu pusu taky neumi zavrit, tak snad menim nazor, je to uz taaaaak ohrane
SunEclipse ha ha
jinx kiera 2018 spesl pro tebe, fakt to ma jak permanent mode, me se teda libi, kdyz se uprimne do siroka usmeje, hezka je to jo, ale i kdyz zavre tak ma proste permanenti naspul

Takhle blbě čumí v nějaké nové reklamě na parfém myslím Dior? Jennifer Lawrence, a navíc k tomu zneužili She's like a rainbow, kterou miluju!
jako že mají ‘facies adenoidea’? To se ale pojí s omezeným intelektem, anžto se ty jedinci dost přidušujou ![]()
Ounz
cha cha! no ty rybi pootevreny pusy vypadaj dost dute ze jo...
dzizisketa navrch kazdej vi, ze nejlepsi reklama s touhle písničkou je s barevnejma kralickama z plastelíny!
Keira se mi libi moc, pusa nepusa
Ounz Pamatuju se, že jako malá jsem udivěně koukala na děti s pootevřenou pusou, jak tak můžou pořád vydržet. A zloušela jsem ho doma před zrcadlem.
Ale Keira je krásná i tak.
Sweet Potato no vony za to nemůžou (ty děti) a ano Keira je moc hezká i tak, jí se to dá vodpustit ![]()
0zero7 Keira se mi taky moc líbí, jak říká jinx, je taková půvabná
0zero7 Keira se mi líbí, ale taky mě ta její otevřená pusa vytáčí. Mám z ní pocit, že se nemůže nadechnout nosem.

za meho detstvi byla ta otevrena pusa znamkou nedostatecne vychovy ke slusnemu chovani. asi ji maminka nerekla, ze ma zavrit pusu, nestourat se v nose, zakryt si pusu kdyz ziva, nemlaskat u jidla.. proste stara dobra pravidla slusneho chovani, ktera jak pozoruju se uz moc nenosi. jasny chapu ze to dela schvalne- ale kdyz ji vidim stejne me napadne- rodice zanedbali vychovu, zanedbane decko
LadyMary Mně to vadí natolik, že se přes to nedokážu přenést a celý film myslím na to, kdy už tu hubu zavře.
Pinot Noir haha, to je presny, mam to stejne.
Pinot Noir U mě to zase navozuje pocit, že se nemůžu nadechnout taky :-)
LadyMary
Ale rozumím, nesnáším filmy o potápění, nebo kde se lidi topí, pořád zadržuju dech. Takže ztotožnění se zahleněnou Keirou rozumím ![]()
Ja mam taky porad pootevrenou pusu, protoze predkus. Musim na to intenzivne myslet a svirat rty k sobe. Rovnatka jsem sice mela, vytrhli mi 4, jenze pak mi vyrostly 8 a bylo to v haji. Je to trochu jako obhajoba tloustky versus problemy se stitnou zlazou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.