rasaNori Myslím, že Keira má stejný problém. Připadá mi, že by potřebovala zasunout dolní čelist o kus dovnitř. Takže si nemyslím, že je to u ní rádoby sexy ksicht, ale přirozený stav.
VIP zjevy
rasaNori je to prostě zlozvyk. jako děcko jsem měla chronickou rýmu a ano nějakou dobu pak trvalo, než jsem se odnaučila dýchat pusou.. když takhle někoho vidím, uplně mám chuť dát mu záhlavec a "zavři tu pusu sem ti řikala!" přesně jako mě školila maminka:D (a to bych mohla horníma jedničkama bagrovat hradní příkopy)
celkově teda sleduju, že rodiče na svoje děti dost dlabou. není nad pohodičku a že děcko neumí držet příbor? aaale kdo by to řešil...
Já rozlišuju Krainovou, ta je fakt na okřiknutí ať tu hubu zavře, u Keiry mi to nějak neva, ani jsem si toho dodnes nevšimla, má to asi přirozeně, se vobávám, že taky občas nedovřu![]()
Že je to známka nevychovanosti slyším poprvé, zřejmě na mě rodiče dlabali již kdysi, nebude to fenomén dneška))))
Pinot Noir presne ja kdyz sevru rty vysunu dopredu spodni celist a vypadam jak debil:D
viktorka_od splavu nevim pripadam si pomerne vychovana, nehrb se, drz ten pribor poradne jsem poslouchala furt:D tohle je holt fyziologicke a nad rovnatkama sice znova uvazuju, ale znamenalo by to pro me vytrhat ty 8, coz se mi moc nechce...

jeslipak se taky pomočuje?;-)
Dítě s hypertrofickou adenoidní vegetací je nutné podrobit léčbě, jinak může vzniknout typické vzezření, tzv. facies et habitus adenoidea. Dítě dýchá ústy, má indolentní výraz, gotické patro, obnažené horní řezáky, pectus excavatus a často enuresis nocturna.
jinx úplná BB z Haviřova, múza YSL![]()
Mutziputzi jinx mně se líbí taky, ale nesmí mluvit
Ona Keira má celkově takovou trochu neobvyklou mimiku, já se zas kromě té pootevřené pusy vždycky soustředím na to, jak se směje, se jí ta pusa nerozšíří ani tolik horizontálně do "obvyklýho" úsměvu, ale víc vertikálně, prostě jen vycení zuby... Už jsem takhle několikrát pár lidem asi nechtěně zkazila film, když jsem zmínila, že mi to přijde zvláštní a jestli to vidí taky, a chudáci se pak na to začali soustředit taky. :)

Karoleena toto mi vadí pri nej tiež,. Tú vrchnú peru tak zvláštne dvíha nad zuby a krčí pri tom nos. Inak je to herečka, ktorú mám rada, tak to prehliadam ![]()
Mně se KK líbí moc a naopak ten její úsměv, to pokrčení nosu a vycenění zubů úplně žeru
Pamatuju si, jak jsme to kdysi, když jsme jí viděly prvně, s kolegyněmi zkoušely ...no nešlo to
Zavři tu pusu! - a jsem zas zpátky v dětství ![]()
Přesně tak, jenom cení zuby. Buď se domnívá, že je to roztomilý (není, sakra!), nebo je to pozůstatek nějakýho ortodontickýho problému... třeba spodní předkus? Možná si nechala i upravit bradu, mívala dost výraznou... tak holt jí ten úsměv jde ztuha.
![]()
KK má podkus a ty její grimasy mi lezou na nerv
(podle mě tou "sladkou" mimikou onen podkus maskuje)![]()
Karoleena Já jsem si toho všimla poprvé v Pýše a předsudku, to cenění mi přijde takový dravčí.
A když jste u těch zvláštních úsměvů - Eva Burešová je pro mě doslova děsivá, když se směje. To navlnění horního rtu. Ale hodně installidem připadá ten úsměv hrozně nádhernej, tak tomu třeba jen nerozumim.
Mně tedy ta Keira přijde ještě úplně v pohodě, proti tomuhle kačeřímu monstru. Ten permanentní look sexy dračice je běsný.
Czáková má IMO postavu jako Dáda. Mohutnější vršek.
Tak Betty Tohle se fakt blbě oblíká... Většinou tyhle typy mívají hezké štíhlé nohy, ale jinak je to boj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.