VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 11:51
Offline stes
9260 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 11:54

andulka01 Vloni jsme měli neskutečně výhodnou nabídku na necelé tři týdny Kubu. Ovšem 10 lidí, z nichž jsme 8 neznali. Nejeli jsme. Muž byl pro, ale já bych nejela ani zadara. Pak jsem se dozvěděla, že opravdu všechny výlety a akce dělali společně. Nelitovala jsem ani vteřinu.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:03

stes Občas jezdím na týdenní potápění z lodi, kde se sejdou různé partičky a typy... stačí jeden kretén na palubě a je to peklo. Se pak nestačím divit jak se kdo profiluje (včetně mě). A třeba v Egyptě z tý lodi neutečeš ani večer, spí se na moři. Při jachtingu aspoň občas můžeš opustit palubu.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:14

andulka01 Já mám od mala problém s čímkoliv organizovaným, resp. nalajnovaným, jasně že ne se vším, ale takový to tlesk tlesk a teď pro nás přijede autokar a pojedeme se bavit do kabaretu (příklad právě z Kuby), tak to je pro mě hrob. Ty musíš mít zajímavou práci a velmi pevné nervy

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:24

andulka01 Dvojka rumu v zile, tak to je presny! Ja jezdivam s kamarady na vodu, jen tak vikend, jenze my tu vodu fakt jedeme,  ze jsem I druhej den namozena, jako co dve hodky mame taky pauzu a dame si treba pivko a tak, ale porad je to spis sport, priroda a zabava. Jenze jednou jsem zmenila partu a jako to byla takova ta ted ,,klasicka,, voda, kde se 90procent lidi zlilo uz v 9 hodin, nic se neujelo, jenom se tak na ty lodi zevlovalo. Bylo to desny, navic ja jsem hrozne uprimna, svou nepohodu jsem davala dost najevo, takze si ze me vsichni celou dobu a jeste dlouho po tom delali srandu a tak pulka lidi me dodnes nesnasi. Ale to neva, byla to fakt nejhorsi dovolena myho zivota!!!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:26

Karja kdybych byla v partě A a ty v partě B, ráda se s tebou vyměnim, vod toho jsme lidi ne

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:32

Mutziputzi Bohuzel se jednalo o dva ruzne terminy. Hele Becko by jsi nedala, nezastavovalo se na curani, fakt desny!  Nebo by sis dala taky v 9 rano uz par frtanu tvrdyho!

20970 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:35

Karja Tak vínečko bych klidně načla, no a pak zevlovala, já myslela Ačko že byly úderníci?

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:44

Mutziputzi Ano, to souhlasi. Zevlove nezastavovali na curani, pac to kazilo zevlovani asi! Udernici meli normalne pauzicku na pivko a v hospode sis dosla nebo se kdekoliv zastavilo za kerem....zato u zevlu..... 

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:58

Něco novýho u Blažků, Anduly, Volopichů...? nic nevíme

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:04

Takto som raz bola na dovolenke s partiou kamarátov (pôvodne len mužovi kamaráti, za tie roky sme to premiešali) a niekoľkými dovtedy neznámymi. Prvých 5 dní som mala naplánovaný autotrip s  3 ďalšími ľudmi - prešli sme Albánsko, Macedónsko a kúsok Čiernej hory - oficiálne moja najlepšia dovolenka. Následne ma vysadili na ubytovaní v Čiernej hore, kde začala druhá časť mojej dovolenky a to tá najhoršia. Pôvodný plán bol, že pôjdeme v pároch, to sa nakoniec zrušilo a skončila som na ubytovaní s mužom,  6 ďalšími chlapmi a jednou babou, ktorá sa ich snažila dosť divným spôsobom baliť. Každý deň sa chlastalo do cca štvrtej do rána, ale úplne do mŕtva (okrem mňa). Keďže sme prišli spoločne autami, z ktorých ani jendo nebolo naše, nedalo sa ísť na pláž, kým šoféri nevytriezveli, čo bolo vždy cca po 15-16 00, kedy sa na pláži zdvihol vietor aj vlny. Chodili sme vždy len na jednu a tú istú pláž, lebo šoférom sa nechcelo ísť nikam inam. Raz sme (za 15 dní) chceli, že si s mužom urobíme romantický večer, že teda sa odpojíme od partie a pôjdeme niekam na večeru, víno, pozrieť si mestečko...No, mužov kamarát sa na neho urazil, nechal nás v meste, autom odišiel domov a my sme zacvakali skoro 30 eur za taxík domov...Navyše ako chalani chlastali, tak robili neskutočný čurbes, vrátane toho, že sa nám snažili vylomiť dvere do izby, ziapali tak, že na nich zavolali domáci políciu, nehovoriac o tom, že keď sme prišli z autotripu, musela som spratať komplet celý dom, lebo sa mi lepili topánky o zem a v celom dome neboli čisté riady...

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:06

DrowRanger  strašný

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:20

Karja Já jsme jezdila s takovou partou, co byla mix obou, večer se pilo docela dost, ale pádlovalo přes den taky, bez ohledu na to, co se dělo večer, jsme vždycky dokázali ráno rozumně vstát a zase podávat ty sportovní výkony.
Docela mi to vyhovovalo, ale teď už bych to asi nedala, teď když jeden večer piju, tak už to pak 3 tejdny zas nemusím vidět, a na tý vodě to bylo třeba 5 dní po sobě.

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:23

Zina mně to na tý vodě přijde hlavně hrozně nebezpečný, když vidim, co tam některý lidi jsou schopný provádět a v jakým stavu, přijde mi i vopruz v noci v kempu, kde je vždycky někdo uplně našrot a celou noc řve

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:36

stes pre mńa áno, ale muž bol nadšený...ja som sa zas poučila, že s nimi nikam inam ako na 2 dňovú chatu už nejdem, tam našťastie chodímev zostve, kde nie všetci pijú a hrajú sa hry. Ale ako tehotná som s nimi nedávala ani tú chatu :) Abstinent v partii opitých bude stále trpieť...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:38

Potrefenáhusa Já nechci vypadat jako ten typ, co tvrdí, že rohlíky byly za jeho mládí křupavější, ale fakt mi přijde, že se tohle s tím nástupem masovosti a půjčoven těch plastových banánů hodně proměnilo. Dřív jet na vodu nebylo jen tak, jeden potřeboval loď, tu musel k tý vodě nějak dopravit a zase dostat zpátky, k tý lodi se musel nějak chovat, jinak ho čekala práce s laminovací soupravou, a i když se večer v kempu nepila minerálka, tak jsem tam nikdy nezažila takovej řev, jako je tam teď.

Když půjčovny začaly, tak jsem si říkala, jak je to super, že už nebudeme muset kurtovat loď na auto a pak na to místo, kde jsme auto nechali, zpátky stopovat, ale nějak mě nenapadlo, že se s absencí tady těchhle věcí vytratí i takovej ten zodpovědnej přístup. A taky pocit sounáležitosti, kterej vedl k tomu, že když se člověk cvakl na nějakým nepříjemným místě a měl toho plný kecky, tak nehrozilo, že kolem něj projede 15 lidí, který ho nepoctí ani pohledem- natož nedejbože nějakou pomocí.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 16:05

Tak mám přečtenej Blesk magazín, studnici všech informací a je to tady, z Gabči Koukalový bude héérečka. Hraje v komedii Teroristka.

20970 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 16:08

kdo se chce pobavit, doporucuji!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 16:10

Mutziputzi Tak to je moc, to je zas někdo, kdo nosí notebook v orvanym batohu z Hlaváku!