Karja tohle je vubec myslivna ve vsech oborech, myslim ze uz na MP na ni kdysi prisla rec
VIP zjevy
Mutziputzi Viď, člověk by řekl, že bývá i někde na cestách, když se to jmenuje s veronikou na cestách a vypadá to, že prstem po mapě. Já si ten IG snad pořídim, vypadá to na slušnou prču.
Karja Depak, to ona i fakt je na cestach, zli lide teda resili financovani tohoto lifestylu, ale tak kdo jsme my abychom soudily![]()
Mutziputzi
To fakt myslí vážně?
Mutziputzi Úplně vidím, jak se snaží nevypadat jako turista a mluvit místní řečí. Podělaná o Xko.![]()
Mutziputzi Neznam, ale kvalitni matros! Poradila bych ji, aby se nefotila, Xko bude bezpecne schovany v kabelce a nebude lakat mistni nenechave otrapy. ![]()
Ja som asi najmimon, ale co je to Xko?? Nejaky mobil asi, ale aky?![]()
olivieraa iPhone X
Setare dakujem
Mutziputzi nemít nápadné šperky nám radili v Bogotě, nespletla si to? ![]()
No nevim jestli bych předevčírem ty letenky do Barcelony kupovala, kdybych věděla, že je to tam takto dramatický!! :D
Karoleena No proc myslis, ze byly tak levny?! ![]()
Když už tam musíš, neber si na sebe nic značkovýho a nauč se katalánsky, šupšup.
Karoleena radšej ich nechaj prepadnúť alebo mi ich pošli
s radosťou to riziko podstúpim za Teba
Karoleena hlavně nenápadně. I kdyz s tou Brazilii to trochu sedi. Letim tam v dubnu a byla jsem na to domorodci z noveho pribuzenstva upozornena .![]()
S tim jak jsem ted opalena a se svou mini vyskou bych asi zapadla, ale to blondaty modrooky dite asi za spanelku neudam:D katalanstinu taky asi nedam
nechcete nekdo letenku do Barcy?![]()
rasaNori děláš dobre. Letenku udas líp než to dítě ![]()
Dadoo Neudá, když jsme si teď všichni přečetli, jak je to tam nebezpečný!
Mňa ako prvé napadlo, že kto nosí so sebou (a ešte aj v ruke) Xbox
Ted jste me tou diskuzi trochu vydesily, protoze ja jsem zvykla vsude jezdit sama nebo obcas k mori s moji matkou, se kterou se vzdy shodneme v tom, co chceme delat a co od toho ocekavat. A nedavno jsem se prihlasila na dvoutydenni expedici do Iranu s cizima lidma. Doposud jsem myslela, ze to bude super, ted jste me trochu zviklaly a zacinam se bat :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.