razorblade bude to super ![]()
VIP zjevy
razorblade Iran bude super, i když se nepovede skupina, neboj :-)
To vypadá na hodně rozumný přístup agentury, budeš mít krásný zážitek, je to tam nádherný.
razorblade Iran bude nadherny....
razorblade super to bude, vůbec bych se nebála ![]()
razorblade Irán je super, držím palce ať vyjdou spolucestující a tiše závidím. Hned bych jela zas.
razorblade Není to s expe, co jsem dávala tip do Cestování?
MP Meri dotoho vlakna skoro nechodim, tak nevim, ale je to mozny :) je to zirhamia, dostala jsem na ni tip od zname
razorblade Aha, já doporučovala expeditionclub, koukám, že koncept je víceméně stejnej. Obě vznikly 2013/2014, tak těžko říct, kdo od koho to obšlehl ![]()
bučková se rozešla a tady nic? ![]()
Co Bučková, ale Slaíka zrušili! A tady ani slza neukápla!
Catherinne Nene!
Neberte to prosim jako vysmech nemocnemu, ale tohle me hodne pobavilo.
Jeden z kategorie nejčernějších... a v té teda skvělej!
Jiná Realita Joo, ale jsou prej kamaradi. Ja tipuju, ze do mesice urve nejakyho radoby podnikatele!
A ta Vereska, to je tak nevkusna marka, to je neuveritelne. A pozor, souch opet v akci
Paní Trávníčková se obléká jako Verešová?
MP Meri ted na ten expedition club koukam a tam to maji uz docela pekne rozepsany. ta zirhamia je vic punk, na tom, kam pojedeme, se mame dohodnout na seznamovaci schuzce, ubytovani atd se bude shanet na miste. psali tam, ze na jedne z byvalych expedic bylo nekde plno, tak je nechali prespat na strese na koberci. :)
razorblade No, o tom, kde vsude jsem na expedicích s Expeditioncl. spala, bych mohla vypavet hodiny a hodiny
Obzvlast nektere vypravy byly moc punk i na me, staryho punkace
V tomhle phledu si tuším nebudou mít co vyčítat. Ve finále záleží nejvíc na tom, jakýho průvodce člověk chytí.
Catherinne Černej jako bota
Jinak se přiznám, že mě informace o zrušení docela překvapila. Nečekala bych, že to dojde až tak daleko.
MP Meri jsem ted projela jejich stranky a myslim, ze na vetsinu z nich bych fyzicky nemela. ale rikam si, ze expedice s prechodem jezera inari, by me mohla nakopnout k tomu zacit se sebou neco delat :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.