nejhnusnější podpatky ever

Mutziputzi nepřeháněj
(aktuální kolekce zara...)

Jiná Realita jo promiň - druhej ever![]()
Jiná Realita Asi je to úhlem fotky, ale mám pocit, že nositelka musí v takových botech zákonitě přepadnout dozadu ![]()
To máš těžký - když kterejkoliv jinej podpatek bude silnější než lýtko nositelky, to taky nevypadá dobře... ![]()
barbucha Ona má navíc dvaačtyřicítku nohu jsem někde četla, což mě potěšilo
Mutziputzi mně se moc líbí i s těmi hnusnými podpatky, béžové lodičky nosí často https://www.novinky.cz/zena/styl/481793-jak-byt-za-dokonalou-damu-podle-angeliny-jolie.html, já ty odkazy prostě neumim
Ale stejně , na trosku, co má 34 kilo jak tuhle psali, vypadá dost dobře ![]()
Jiná Realita Mutziputzi treti ever... zapomnely jste na kacenku![]()
razorblade Přesně, než kačenku stokrát radši ty od Jiná Realita.
Připadá mi, že má nějak hodně dlouhý ruce. Ale samozřejmě to může být i úhlem focení.
Mutziputzi pardon, čím jsou ty podpatky tak hnusný? Výškou nebo tvarem nebo čím?
Kokoska výškou, i poměrem k délce boty, mit o 3 cm víc, jsou pěkný
catherine na sobě dost pracuje, mám pocit
zlatahouba Jako, že na ní pracují plastičtí chirurgové, ne? ![]()
LadyMary Tak nějak, ale škoda jí je ![]()
zlatahouba Já obecně proti plastickým operacím nic nemám, naopak...pomalu začínám šetřit
, ale když ten výsledek vypadá takhle, tak je to smutné. A to já ji nijak v oblibě nemám.

zlatahouba fotka z letošních Golden Globes, myslím, že hledáte co není, je jí pade, popravdě si neumím představit jak by měla vypadat?

Jak by mela vypadat nevim, ale minimalne na tehle fotce je skareda jak noc (mne se teda nelibila nikdy). A ta naspulena pusa...
Dokud se zeny v byznyse budou prezentovat jako lacine stetky, bude pred nami jeste dlouha cesta.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.