Garfie to zní zajímavě, to bych mohla zkusit (štola). Napadlo mě, jestli by to nešlo dát do košíčků na muffiny.
Čas vánoční...
Perníčky a nezdobím.

Kan Perníčkovej traktor
Nepotřebujem to??
tina Určitě jo, ale je dost velkej. ![]()
tina my máme auto, traktor, motorku, mašinku a letadlo
viděla jsem i autobus (byl moc velký) a nakladač (v životě bych to nenamalovala) Takže určitě potřebujete.
My máme taky traktor, ale bez disků a oken, to se mi do něj dovykrajovat nechce. A pak máme i auto. A pejska, jezevčíka a kočičku.
dzizisketa pejska a kočičku máme taky, ale ten váš jezevčík se mi hrozně líbil
Evaeva dzizisketa hmmm, my máme takvou tu klasiku, navíc asi jen ježka... ale stejně mi nejvíc chutná pan perníček:)
tina toho zas nemáme my. Hvězdičky nikoho nebaví zdobit pořád dokola, takže máme spoustu jiných. Kromě stromečku, ovečky a ryby, taky housle, houslový klíč, kostru ryby (vybral syn), medvěda,...
Evaeva tak já se do příště polepším, ono už je to zdobení taky bude víc bavit, včera jim stačilo ozdobit po třech kouscích, který teda ihned zkonzumovali, a se zbytkem jsem se mohla trápit já - jenže já je mám nejradši nahatý
tina
nás je na barvení naštěstí hodně, scházíme se u mamky i se ségrama
My máme Mig, F16, něco vrtulového, dopravní letadlo a vrtulník ![]()
Tedy jen formičky, pečení je v pořadí ![]()
I když bylo české cukroví zvýhodněno těmi různými druhy. Předpokládám, že mezi nimi byly i vanilkové rohlíčky, v podstatě totožné s těmi rakouskými
Ještě bych potřebovala nějakou drobnost pro holčičku něco přes rok, jen do počtu. Máte někdo nějaký nápad, něco lehce sehnatelného? Sponky do vlasů ne, ty dostane od prababičky.
Garfie tak nevím - jak dlouho vydržíte od upečení štoly do její konzumace? My ji zčásti sežrali (to je to správné slovo) skoro ještě teplou a další díl nevydržel o moc dýl. I díky návštěvě teda.
Kokoska modelína play dooh nebo podobné - je jedlá (ve smyslu, že se tím neotráví), bublifuk, prstové barvy, magnetické tabulka na kreslení, vodní omalovánky
Evaeva prstové barvy tady mám, ale neodvážila jsem se. Leda by si je nechala u nás, to by asi šlo. A bublifuk se taky hodí vždycky, dík!
Kokoska ty prstové barvy jdou dobře vyprat, dá se s nimi malovat i štětcem, ale v roce je asi opravdu brzy. Taky záleží na dítěti, některé pěkně maluje jedním prstíkem a některé (moje
) skončí natřené až po lokty.
Kokoska bublifuk, nějaký menší balonek? Voskovky do vany, v Rossmanovi mají skvělé křupky od Kiddylicous...
Jinak já se sice vykašlala na tučňáky, ale zase jsem musela dělat pandy a hvězdičky. Několik druhů se teda Vánoc nedožilo, ale z toho mám radost! 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY