Pinot Noir mě by zajímalo, jestli je někdy někdo potom vykopal?![]()
Čas vánoční...
Vlm to ty z krabice bývají......![]()
cukroví mi nijak šišatý nepřijde a stromek je pravidelný i ve zdobení ![]()
Pinot Noir Počkej, až to náhodou po dlouhých letechněkdo vykope, těch teorií, co bude ve hře
. Jestlipak by někdo trefil správnou odpověď .
Vlmno,vidis to bych vubec nepoznala,ja mam taky z krabice,uz dlouha leta.![]()
Garfie já tyhle vánoční miništoly kupuju teď v Lidlu. Jsou fakt vynikající.
Matka se osklibovala, že kupované, pak ochutnala a hned mazala koupit čtyři krabičky. ![]()
Vánoční oběd pro kolegy. Sváteční šunku jsem dělala poprvé a určitě zopakuji, jednoduché jak facka, nenáročné, jednoduše rozporcovatelné. A efektní ![]()

andulka01 to je paráda, hned bych se k vám přidala![]()
tina To jsou jen občasné benefity :-) Teda snažila jsem se ukecat šéfa na plnohodnotnou troubu do nové budovy, ale to neklaplo. Škoda, nemáme stravování úplně v dosahu.
andulka01 úžasný!
andulka01 Když ji sem dala jídlo, tak to zneužiju a poprosím o radu. Koupila jsem telecí (spodní šál cca 1 kg), které jsem nikdy nedělala. Můžu ho upéct vcelku v horkovzdušce (resp. horkovzdušná fritéza Tesla - poklička)na 200 C? Tak 40 minut, aby uvnitř bylo šťavnaté, ale ne syrové? Peču teď tímto způsobem různá masa, např. hovězí roštěnou. Mám ho nějak naložit? Na co si dát pozor? Nehci tu surovinu pokazit. Dík!
andulka01 Krásný!! ![]()
andulka01 Já to teda nepíšu poprvé, ale chtěla bych být tvoje kolegyně!!! :-)
Prosím vás, vyndali jsme z krabice ty slavné Tchibo svíčky a nejdou nám vypnout. ![]()
Dálkové bliká jak má, jen se nic neděje.
Muž: jestli od tyhle firmy ještě někdy něco koupíš....
andulka01 Máš to moc hezký :-)
continuity mne se ten ovladac taky rozbil.a podle recenzi na webu to neni uplne ojedinele
moora vyřešila si to nějak? Nebo je to ztracené?
continuity nevyresila, vratila
moora no nic, díky za info. naštěstí máme světýlek dost.
U nás je stromek nachystaný, nenazdobený, ale už dvě hodiny pod ním leží dárky a nechtějí se hnout. Nemůžu ani hadru oddělat![]()

continuity Sakryš. Já právě zjistila, že máme málo baterek. Ale za to Tchibo fakt nemůže. Jinak vzorně fungujou už třetím rokem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY