Tak dneska premiéra
Čas vánoční...
Vánoční oběd pro kolegy. Sváteční šunku jsem dělala poprvé a určitě zopakuji, jednoduché jak facka, nenáročné, jednoduše rozporcovatelné. A efektní
krasny to mas,jako vzdy.:-)
andulka01 já jsem před chvilkou vyndala toto.

Prosím vás, vyndali jsme z krabice ty slavné Tchibo svíčky a nejdou nám vypnout.
Dálkové bliká jak má, jen se nic neděje.
Muž: jestli od tyhle firmy ještě někdy něco koupíš....
My je máme taky, ale né tchibo a v krabici pořád jedna po vypnutí svítí. Takže je to šmejd jo? Já spoléhala na to, že na stromku začne poslouchat, jako že v krabici si hraje na partyzána. Tak asi ne, co?
continuity To je krása! Myslím, že tato ozdoba byla vyprodána už minulý rok. Nebo šlo jen o ty domečky?
Nepatří to sem, ale spíše to stížností. Nemám letos vůbec vánoční náladu a tedy ani nejsem řádně připravena. Teď mě to mrzí.
Zdobit se bude zítra, protože na Štědrý den tu bývá v minipivovaru takové charitativní sousedské setkání, tam se těšíme, takže bychom nestíhali. Ale hrozně hezky voní.
Vypadá malý, ale má dva metry.
Nainstalovali jsme ho teď, tak už vidím, jak ráno dostane mladší kluk hysterák, že je gauč jinde a v prostoru nový objekt. ![]()

Pinot Noir Ten je krásnej
.
Ozdoby do Rostíkových pařátků hotovy. Malování ho moc nebavilo, navíc jsem koupila drahé speciální dekorační fixy, které ale způlky nemalovaly a červená pak přestala úplně, takže kus porcelánu zůstal bílý. Příště koupím obyčejné lihovky asi.

A zkusila jsem ty kokosky švýcarským způsobem a jsou fakt vynikající.
Pinot Noir Ten je krásnej, vypadá skutečně na fotce malej. Nám nachystal stromeček děda, dva, ať si vybereme. Tak máme takovej menší. Jak řekla dcera ,,ten velkej je perfektní, ale trošku suchej, opadává, jinak perfektni,,. To bude mít babička radost!:-D. Stromek co opadává už dvaadvacatyho.
dzizisketa Nakonec jsem to udělala taky, a holky si to matlaly štětcem a trpytkovym lepidlem z Pepca a byly nadšené.
My uz mame ozdobeno. Vzdycky jsem rikala, ze je mi tech kosatych pravidelnych stromku az lito, tak letos je to v poradku ![]()

Pinot Noir U nás stromek už nazdoben 2x![]()
. Musím se smát, baňky máme, světýlka máme, všechno jsme tam dali, kluci se podívali a zahlásili, že to nakonec není, jak mysleli a vlasně to strašně odporuje jejich estetickému citu. Mému to odporovalo od samého začátku
Prý na té chalupě to vždycky vyúadalo líp. No asi holt byli malí. Takže vše dolů a znovu ve dvou barvách a bez řetězů, naštěstí se nemusím angažovat. Možná budeme mít do Štědrého dne několik barevných kombinací.

dzizisketa my na to kreslili úplně obyčejnýms fixkama Centropen, které má Ríša na čmárání. Je to porézní, takže se to nestírá, ale ani nerozpíjí. Cokoliv speciálního je asi zbytečné.
Renusatko nejvíc by se mi líbil ten první bez řetězů. Ještě máte čas. ![]()
My chtěli stromek stavět dnes večer s tím, že ho zítra budeme s holkama zdobit, ale muž nakonec nemusí do prace. ![]()
Hlavně mám plán stihnout bazén, tak uvidíme. Dnes jsem celý den makaka jak fretka, ale nevidím žádný výsledek.
A objevila jsem ty ztracené Kartografy zapadlé za posteli. Tak nám zas minimálne o tri dárky pro děti víc, než jsem chtěla.
Pinot Noir
v žádném případě, uklízím to už do sklepa, ale nedivila bych se. Bez řetězů fotku nemám, ale byl ještě divnější. Líbí se mi stromek i to nazdobení, ale nehodilo se to sem. V tom s nima musím souhlasit.
Kokoska Ten je krásnej, moc se povedl. Já mít víc místa
.
dzizisketa Rostíka bude bavit zdobení stromku. Má to pěkně připravené.
Stromečky máte všichni krásné a pěkně rostlé. My budeme stavět a zdobit snad zítra, na Štědrý den už to nestíháme. Ale došlo mi, že budu potřebovat nějaký "hadr" na stolek, protože teď slouží dětem a podle toho vypadá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY