Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 27. října 2022 17:55

Evaeva baltik brrr přečtou - dala jsem to na místo, kde to rodiče najdou a klučina ne... a už to zmizlo... a vím, kdo to byl, nás je v domě málo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2022 18:11

RoSa tak to je super!

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 29. října 2022 20:03

Nemáte prosím tip, kde sehnat nějaký krásný Betlém? Chtěla bych nějaký už na furt, takže ne dětský. Líbí se mi tyhle figurky, ale ten domeček mi přijde jak chaloupka z mechu a kapradí...

Edit: Takže vlastně ideální by byl nějaký chlév nebo pozadí bez figurek, které by se mi hodilo tady k těm (jdou koupit i samostatně) 

Offline Tabea
8231 příspěvků moje polička 29. října 2022 20:50

Garfie my jsme takhle přes Vánoce často pryč, děti ještě věří. Takže jsem vždycky vzala pro každého něco s sebou. Doma pak čekalo překvapení. Vždycky jsem poslala děti dolů výtahem s kufrem a v rekordním čase vyházela všechno ze skříně pod strom, pokud byl. A pak jsem posbirala odpadky a zbytek zavazadel a frčela za dětma.
Rekla jsem jim, že Ježíšek nechce, abysme se s těma věcma museli tahat, proto nám je naděluje domů. 

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:53
Reakce na Sweet Potato:

Renusatko Velké rodinné Vánoce bych si strašně přála. Jenže nám k tomu holt chybí ta rodina.

​tak pockej, co prinese budoucnost;)

U nas byly Vanoce vzdy velmi komorni, protoze jsem z rodiny samych jedinacku a babicka k nam jezdivala jen jedna. A kdyz uz pak nebyla ani babicka, ztratilo to ten punc vyjimecneho vecera. No a ted je nas u stolu deset, nasi rodice si velmi sedli, tata s tchanem jsou spolu porad nekde na nejakych pochuzkach a vymysleji kdo vi co

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 29. října 2022 23:52

My máme kombináciu. Štedrý večer sami doma (teda v posledných rokoch k nám ešte neskôr večer zvykne dobehnúť po službe mama, ktorá býva oproti - zvykne si brať služby na štedrý večer, jednak aby uľahčila "detným", jednak si to pochvaľuje, že vtedy je fakt svätý pokoj, nikde nikoho) no a potom prvý a druhý sviatok veeeľké rodinné sešlosti. Užijeme si tak jedno aj druhé.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 29. října 2022 23:58

Anema ten je hezký. Ale ten domeček vážně mohl být střídmější. Já objednala tenhle, je to teda pro děti, ale ten chlév mi připadá dobrý. I když kupovat přístřešek skoro za pětistovku je asi blbost.

https://www.velkykosik.cz/dekorace/adventni-kalendar-betlem/

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 30. října 2022 06:14

Pinot Noir jo, to mě taky napadlo, tak děkuju za potvrzení! A ono vzhledem k tomu, kolik stojí ten "můj", tak s přístřeškem za pětikilo ještě ušetřím .

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 30. října 2022 08:54

marieu syn loni v srpnu (bylo mu necelych 6) jen tak z niceho nic utrousil, ze Jezisek neexistuje. Mne bylo dost lito, ze o tu viru prisel tak brzo. Nejak si asi pospojoval indicie a asi proste verit moc nechtel, i kdyz Vanoce miluje a tesiva se na ne tak od srpna. Trochu k tomu prispeli i nasi, kteri maji odnepameti ve zvyku se me pred detmi ptat, co jim maji koupit k Vanocum. Udelali to nekolikrat, a moc ani nechapali, proc na ne mrkam a snazim se to zamluvit. Mame jeste jednoho prdolu, tomu budou tri, a bojim se, ze ten nebude na Jeziska verit nikdy:(

Ale starsi pise dopisy i tak, mozna si neni uplne jisty, tak to nechce zanedbat:) 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 30. října 2022 10:57

Gatita myslím, že velká zatím věří dost pevně, uvidíme, jak to bude do vánoc, co přinese ze školy (po odkladu tam mají min 1/3 třídy o rok starších), kde patří k nejmladším... na vánoce se těšíme všichni, od doby co mám děti je upřímně miluju.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 30. října 2022 12:04

Gatita u nas to deti taky nejak uhodly podle toho, jak jsme se bavili, co komu k Vanocum. Dokonce se i ptaly, proc to rikame, ze darky prece prinese Jezisek. Tak jsme vysvetlovali, ze by toho mel moc, tak ze nosi jen detem a dospeli si kupujou navzajem. Pak uz to nejak pobraly, ze jako vyrostly a uz taky chystaly neco i nam, nejak to prislo tak samovolne.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 03. listopadu 2022 23:35

Přišly korálky, vyzkoušela jsem si anděly. Z fotky to tak nevyzní, ale jsou roztomilí.

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 04:05

Pinot Noir ňuňu, to je asi ako veľké? Šlo by to zavesiť na háčiky ako náušnice?

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 06:37

slniecko to je asi moc velké, křídla mají rozpětí 5 cm, vysocí jsou taky cca 5 cm.

Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 06:45

Pinot Noir 

Už mi dorazili andělíčci, taky se těším na kompletovani

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 07:15

Pinot Noir to jako hand made? To teda

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 07:39

stes díky! Akorát korálky na hlavy jsem vzala moc velké (měly být taky bílé), takže jsem je nahradila tím, co jsem už doma měla, ale nakonec se mi i líbí, že jsou barevní. A mám málo svatozáří!

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 07:42

Pinot Noir tak tu taky nema kazdej, andele nevyjimaje

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 07:47

stes svatá pravda!

Offline DruI
5596 příspěvků moje polička 04. listopadu 2022 08:03

Pinot Noir Jé! Kde se dají koupit křidýlka a jakou velikost korálků jsi nakonec použila? Tohle bych docela ráda zkopírovala, jsou moc roztomilí :)