Evaeva baltik brrr přečtou - dala jsem to na místo, kde to rodiče najdou a klučina ne... a už to zmizlo... a vím, kdo to byl, nás je v domě málo
Čas vánoční...
RoSa tak to je super!
Nemáte prosím tip, kde sehnat nějaký krásný Betlém? Chtěla bych nějaký už na furt, takže ne dětský. Líbí se mi tyhle figurky, ale ten domeček mi přijde jak chaloupka z mechu a kapradí...

Edit: Takže vlastně ideální by byl nějaký chlév nebo pozadí bez figurek, které by se mi hodilo tady k těm (jdou koupit i samostatně) ![]()
Garfie my jsme takhle přes Vánoce často pryč, děti ještě věří. Takže jsem vždycky vzala pro každého něco s sebou. Doma pak čekalo překvapení. Vždycky jsem poslala děti dolů výtahem s kufrem a v rekordním čase vyházela všechno ze skříně pod strom, pokud byl. A pak jsem posbirala odpadky a zbytek zavazadel a frčela za dětma. ![]()
Rekla jsem jim, že Ježíšek nechce, abysme se s těma věcma museli tahat, proto nám je naděluje domů.
Renusatko Velké rodinné Vánoce bych si strašně přála. Jenže nám k tomu holt chybí ta rodina.
tak pockej, co prinese budoucnost;)
U nas byly Vanoce vzdy velmi komorni, protoze jsem z rodiny samych jedinacku a babicka k nam jezdivala jen jedna. A kdyz uz pak nebyla ani babicka, ztratilo to ten punc vyjimecneho vecera. No a ted je nas u stolu deset, nasi rodice si velmi sedli, tata s tchanem jsou spolu porad nekde na nejakych pochuzkach a vymysleji kdo vi co
.
My máme kombináciu. Štedrý večer sami doma (teda v posledných rokoch k nám ešte neskôr večer zvykne dobehnúť po službe mama, ktorá býva oproti - zvykne si brať služby na štedrý večer, jednak aby uľahčila "detným", jednak si to pochvaľuje, že vtedy je fakt svätý pokoj, nikde nikoho) no a potom prvý a druhý sviatok veeeľké rodinné sešlosti. Užijeme si tak jedno aj druhé.
Anema ten je hezký. Ale ten domeček vážně mohl být střídmější. Já objednala tenhle, je to teda pro děti, ale ten chlév mi připadá dobrý. I když kupovat přístřešek skoro za pětistovku je asi blbost.
https://www.velkykosik.cz/dekorace/adventni-kalendar-betlem/
Pinot Noir jo, to mě taky napadlo, tak děkuju za potvrzení! A ono vzhledem k tomu, kolik stojí ten "můj", tak s přístřeškem za pětikilo ještě ušetřím
.
marieu syn loni v srpnu (bylo mu necelych 6) jen tak z niceho nic utrousil, ze Jezisek neexistuje. Mne bylo dost lito, ze o tu viru prisel tak brzo. Nejak si asi pospojoval indicie a asi proste verit moc nechtel, i kdyz Vanoce miluje a tesiva se na ne tak od srpna. Trochu k tomu prispeli i nasi, kteri maji odnepameti ve zvyku se me pred detmi ptat, co jim maji koupit k Vanocum. Udelali to nekolikrat, a moc ani nechapali, proc na ne mrkam a snazim se to zamluvit. Mame jeste jednoho prdolu, tomu budou tri, a bojim se, ze ten nebude na Jeziska verit nikdy:(
Ale starsi pise dopisy i tak, mozna si neni uplne jisty, tak to nechce zanedbat:)
Gatita myslím, že velká zatím věří dost pevně, uvidíme, jak to bude do vánoc, co přinese ze školy (po odkladu tam mají min 1/3 třídy o rok starších), kde patří k nejmladším... na vánoce se těšíme všichni, od doby co mám děti je upřímně miluju.
Gatita u nas to deti taky nejak uhodly podle toho, jak jsme se bavili, co komu k Vanocum. Dokonce se i ptaly, proc to rikame, ze darky prece prinese Jezisek. Tak jsme vysvetlovali, ze by toho mel moc, tak ze nosi jen detem a dospeli si kupujou navzajem. Pak uz to nejak pobraly, ze jako vyrostly a uz taky chystaly neco i nam, nejak to prislo tak samovolne.
Přišly korálky, vyzkoušela jsem si anděly. Z fotky to tak nevyzní, ale jsou roztomilí. ![]()

Pinot Noir ňuňu, to je asi ako veľké? Šlo by to zavesiť na háčiky ako náušnice?
slniecko to je asi moc velké, křídla mají rozpětí 5 cm, vysocí jsou taky cca 5 cm.
Už mi dorazili andělíčci, taky se těším na kompletovani![]()
Pinot Noir to jako hand made? To teda![]()
stes díky! Akorát korálky na hlavy jsem vzala moc velké (měly být taky bílé), takže jsem je nahradila tím, co jsem už doma měla, ale nakonec se mi i líbí, že jsou barevní. A mám málo svatozáří! ![]()
Pinot Noir tak tu taky nema kazdej, andele nevyjimaje
stes svatá pravda! ![]()
Pinot Noir Jé! Kde se dají koupit křidýlka a jakou velikost korálků jsi nakonec použila? Tohle bych docela ráda zkopírovala, jsou moc roztomilí :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY