Pinot Noir dyť jsme loni věděly do prostoru hvězdy, letos je vyměníš za andílky. Máš je ![]()
Čas vánoční...
Catherinne ad hvězdy: v Pepcu maj bílý svačinový pytlíky!
RoSa co s nimi? Nechytám se, já myslela tyhle ![]()

Catherinne ne to jsou tyhle.

žluťásek děkuju za tipy! Taky mám čím dál větší chuť to fakt zkusit
. Jo a ty dice towers jsem si googlila, teda hustý, co někdo vyrobí.
Já si pamatuju, ze jsem tu dva roky zpět zahlidla nějaký minimalistický betlém, říkala jsem si, ze příští rok ho musím koupit včas, ale už si nemusíš vzpomenout, co to bylo zač??
A ještě jeden dotaz - hezky vánoční/zimní svetr. Kdybyste někdo narazil při šmejdění po kramech ... díky ![]()
MP Meri není to tento? https://www.scandishop.cz/svicny/svicen-betlem/?utm_source=favi&utm_medium=cpc&utm_campaign=favi-svicny&utm_term=1ff65a37-c4c0-4fa2-9710-3c1dfff69272
Taky o něm uvažuju. Ale původně mě upoutala dekorace od stejné značky - jedle a teď se nemůžu rozhodnout, kterou z nich "potřebuju". Jestli betlém nebo jedle.
Tak dilema vyřešeno. Objednala jsem oboje. ![]()
Dokonce jsem našla kupón na 10% slevu, tak pokud by se někomu hodil: SCANDI10
Tak tady projíždím adventní kalendáře....a dost se bavím! ![]()
Garfie ten je dobrej!
dzizisketa Ten z vosku se mi moc líbí! Jak je to velký?
Paris no tak s tou slevou se to vážně vyplatí. Já loni kupovala máme ten les na decor by glassor, a byl ještě o stovku dražší než běžná cena na scandi (a mají ho letos ještě dražší).
Nakonec mi zůstal, protože se mi vše nevešlo do krabice, kterou jsem jim balila. Já se tedy rozmýšlim, jestli si nekoupit ty domečky a nenakombinovat to.
Malý, do 20 cm na výšku? Tak nějak.
continuity já už jsem se nakonec rozhodla objednat oba, i když jsem o slevě nevěděla. Ale v košíku, když jsem viděla políčko pro slevový kód, tak jsem to jen tak zkusila projet Googlem a nic jsem od toho nečekala. Vyjel mně tento kód, tak to potěšilo.
Tak jsem zkusila ještě takového, bez návodu, vlastní invence.
. Spotřeba drátu tomu odpovídá, budu to muset nějak vylepšit. Ale líbí se mi, zkusím to vymyslet nějak elegantněji (nebo si najdu návod
).

Pinot Noir mně se zdá perfektní, povedl se!
žluťásek děkuju. Je to sám spoj a uzel, to by chtělo vylepšit. Ale vzhledem k tomu, že mi u výroby na klíně seděl malý a hrabal se kleštěmi v kyblíku s korálky, a vedle seděl velký, se kterým jsme hráli "na obchod s drahokamy", je to vlastně ještě dobré. ![]()
Tak tady projíždím adventní kalendáře....a dost se bavím!
Za tento by môj pubiš snáď aj fakt poslúchal až do vianoc ![]()
![]()
!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY