MP Meri Bodce po jednom potkávám v papírnictví a květinářství.
Čas vánoční...
Vanocni mazacka videna vcera kolem sedme vecerni na Masarycce :)
Fleur Máš nádherný věnec. Já tam pár plastových ozdob mám, hlavně ta vločka z 80. let, té se nevzdám, to je z mého dětství.
A taky hodně dostávám různé kýče od žáků, třeba ten andělíček uprostřed věnce je od strašně hodné holčičky, no tak k těm hrůzám mám vztah.
Luna To naprosto chápu
.
Luna ja se do toho chozeni ven musim opravdu nutit, jinak vim jak by to dopadlo (nasli by me podle smradu ozranou kockama:-))
mate to vsechny moc krasny![]()
Máte to krásný, my nemáme věnec ještě:-D Budeme dělat tento týden;-). Já jsem se asi vyčerpala tím skolkovym projektem:-D. Jo a ten červenej ohlod si někdo hned koupil, ptala jsem se svých dvouch kamarádek, u nichž jsem to z listosti predpokladala, a prej ne:-D. Ten bílej jsem si koupila já, začala jsem k němu něco cítit!
MP Meri Nádhera!
viktorka_od splavu Ani nemluv, mam nejakou depkózu, kvuli vzhledu a zivotu a misto cviceni a setreni na plastiku poslucham podcasty o Tolkienovi a piju litry kafe.
Vubec by mi nevadilo tak mesic nikoho nevidet.
Tak dítě se přece jen vzchopilo a udělalo věnec. Ačkoli z požadavku na černé svíčky neustoupilo, výsledek kupodivu nevypadá, jak kdyby ho vytvořila Wednesdey Addamsová.
Dokonce tam na přání starší nakonec lípla i andělíčka.
A je spokojena. Prý: vidělas Mrtvou nevěstu? ![]()
(Ubrusu je pracovní)

Luna viktorka_od splavu Mně říkala psycholožka, že ten pobyt na slunečním záření/svitu nebo co, se nesmí podcenovat. Že hlavně i proto jsou taková ta horší psychická období na podzim a na jaře a ne v zimě, že v zimě je to sluneční záření intenzivní nebo co. Nevim, já si vždycky řeknu, má na to školy, tak to bude pravda:-D:-D Já to taky zanedbávám, jako snažim se kvuli dětem, to naopak trpím nějakým stihomamem, jakože všechno stihnout, ale když má sambo nějak víc času je venčit, tak já právě kolikrát se ven ani nedostanu, a pak cejtim, že zrovna mně ty domácí pobyty nesvědčí.
Karja No včera jsem nevylezla a dnes ty strašný výčitky...Uf, to za to nestojí. Až se setmí, draci povinně povalí do města na stromek a já si zaběhnu aspoň nakoupit světýlka a baterky.![]()
Luna My každý rok dostaneme v práci obrovský adventní věnec, ale loni se mi líbil a tak jsem oddělala ozdoby. Letos jsem jen udělala zelený věnec. Původně jsem ho chtěla koupit, ale jako vážně 400, za zelený věnec na slamněném podkladu?
Tak jsem ho vytvořila, figurky nalepila a svíčky máme LED, když se u toho pořád válí dvě kočky. Svíčka poblikává, že se kolikrát leknu, že hoří.
Luna A ty máš výčitky že nejdeš, nebo výčitky, že máš výčitky? Já třeba dneska uklidila dopoledne, zatímco si děty vyráběly, udělala s dětma velkej nákup a říkám si, ty jo, asi jsme měly jít ven, když bylo tak krásně, někam na procházku...Já jsem takovej magor na sebe.
Nemůžu nají muchomůrky, co dávám na naši adventní ozdobu (původně byly místo panáčku v Člověče nezlob se, co jsme měly jako malé). Do prkýnka! Doufám, že jsem je loni omylem nevyhodila.
Karja Mám výčitky, že jsem celej den ležela, protože to znamená, že kynu. Taky jsem dnes dopoledne uklidila celou koupelnu, vyprala, pověsila dva věšáky prádla a zametla. Ale je mně fakt blbě, včera přijela "teta Vilma" a ono je to po té léčbě dost divočina, že jsem včera byla ráda, že nemusím do práce. Ale stejně. Mám v sobě tabulky a nevydávat energii mi způsobuje výčitky. A navíc to na sobě vidim.
Začarovanej kruh.
Sweet Potato ja tuhle zalibne koukala na cerne ozdoby na stromek![]()
Je peknej,venec.![]()
Ja muj oblibeny talir,niceho vic nejsem schopna,ale letos jeste i jeden adventni tac.![]()

A letos jsem si poridila i domecky ![]()

Tak sr taky pripojuji. Letos jsem to vzala stylem pro lenochy. Celkem to zabralo tak hodku prace.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY