žluťásek jaj, tak proto ji znas
ja jsem zas nikdy nejedla rybi polevku... tak pristi Vanoce ti nejakou tu porcicku juchy odlozim ![]()
Čas vánoční...
mnum ach ano prosím! vyměním za perníčky. Máme docela hezký, jen to nikdo moc nejí. Mě to jen baví zdobit a dávám je pak na stromeček ![]()
Ke kauze kamení: Rohlík promptně dodal nové Lego, předtím volali s omluvou.
Od teď abych kontrolovala i obsah zalepených krabic, to mě dosud tedy nenapadlo.
Můj známý má obchod s Legem a přestože bere zboží z velkoskladu z Německa a jen je zabalí a pošle dál, měl už 2 reklamce na stejný problém jako jsi měla Ty. Zmiňoval to před 3 týdny ve fitku a měl info, že i jeden další prodejce měl stejný problém - krabice jako z výroby, jenže vevnitř buď nastříhané letáky nebo plast a kamení.
Kto mal na Stedry deň preinstalovanie počítača? Prebijam osekavanim kupelnoveho rohu a obijanim omietky dnes ![]()
Ženy! Děkuji všem tady za další inspirativní a zajímavý rok. Moc si vážím, že vás tady mám. Do roku 2023 přeji všem to úplně nejlepší, ať se vše daří a šťastně dopadá ![]()

Taky přeju všem šťastný příští rok, hlavně bez nemocí, starostí a smutku. Ať se vám dobře daří a máte kolem sebe fajn lidi!

Povedený rok 23!

Ať to jde příští rok s nadhledem.

Mějte v roce 2023 všechny dny krásné!

letfenixa já a podotýkám že instalace stále není dokončena, ale chyba byla odhalena ![]()
JankaM My tiež nemáme materiál na dorobenie ![]()

Všem vám přeji do nového roku pevné zdravi a co nejméně starostí
.
Je mi tu vámi dobře.

Veselého silvestra a šťastný nový rok!
Z celého srdce přeju do nového roku místním ženám hodně zdraví a lásky. A ať je Parfu pořád pro všechny inspirativní, nápomocné a přílemné místo.
Ženy, krásnej novej rok 2023!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY