Čas vánoční...
Konečně se mi podařilo vyfotit všechny pohromadě ![]()
Ježíšek ví, čím u nás potěší nejvíc :)

Ounz Dvě hodiny po, no asi bych to zvládla! Děkuji!
žluťásek Ach ach ach! Můžu přijít? ![]()

Sweet Potato jestli nechceš horečky, rýmu a kašel, tak radši až v lednu ![]()
Zvířátka jsem už obdivovala na instagramu ![]()
žluťásek u nás měl velký úspěch Dixit + 1 rozšíření. Baví to všechny. Dcerka, která dostala i peníze, tak je chce "investovat" do dalších 2 rozšíření. No, nakonec jsem jich dnes objednala 5... s tím, že ty 3 jí budu dávat v průběhu roku... svátek, den dětí, vysvědčení...
letfenixa Lukášek to možná neužije (nebo nemáte místo), ale já už přemýšlela, jestli by kluci něco takového neužili
žluťásek jací jsou ty duchové?
Paris Dixit je moje nejoblíbenější hra ![]()
1860 dílků. Popis "mini building blocks" varoval předem, ale takové blechy jsem nečekala. Občas jsem na to musela jít pinzetou!

Evaeva perfektní! A vůbec to není snadný, zatím jsme vyhráli jen jednou a hráli jsme jen první úroveň. Chce to hodně spolupracovat, ale syn někdy trvá na tom, že si chce stavět město, místo aby uzavíral mlhy :)
continuity svou vánoční prochazku jsem musela zakončit v Albertu a můžeš za to ty. Od včerejška mám chuť na zelňačku ![]()
Pinot Noir moora prosím, jak v Dixitu popisujete karty? My občas větou, občas dvěmi slovy, ale často jen jedním slovem (třeba vlastnost). Je to tak v pořádku?
Paris úplně v pořádku. Vlastně neznám nikoho, kdo by napovídal příběhem, větou. Bezva je i zlusit tematicky zaměřená kola, všechny nápovědy se týkají třeba filmu, pohádek, školy, rodiny...
žluťásek Právě jsem na plotnu postavila na co? No na zelňačku ![]()
žluťásek děkuji za tip. To je výborný nápad.
Paris tak stejně, obvykle jedním slovem, souslovím, rčením, větou. A s některou partou si omezujeme okruh tématem - filmy, pohádky, hudba, zaměstnání, nemoci, gastronomie,...
Edit: než jsem to naklepala, vidím, že tip už proběhl.
žluťásek syna zaujalo to dětské Carcassonne, on není tak pokročilý hráč. Ale ještě jsem neviděla, že by nějakou hru hrál s takovým nadšením.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY