notna Já to mám tak ze špajzem, úplně v nejhornější polici mám ozdoby na stromeček a uklízím tam, až je jdu chystat. Uklízet v polici s báněma v srpnu mi nedává smysl. To stejné servis, to nádobí, sklenice, rok nikdo nepoužíval, tak to prostě umyju. Já teda nic nenechávám na poslední chvilku, mám ráda pohodičku.
Čas vánoční...
Já nejradši medvědi pracny
a vosí hnízda mi vůbec nevadí dělat, je to mnohem min práce než valet těsto a vykrajovat
a ještě mám rada takovej ten orechovej salám
uklid je teď pruser celoročně
Evaeva kliky a uchytky na lince meju prubezne, nekdo to furt opatlava. Nechapu, kdyz si nekdo bere med, ze od toho ma i pracky a hlavne ze si je neumeje, nez pak po necem hamta!
Kokoska Jo a místo aby šáhli jen na madlo, musej opatlat celou skříňku. ![]()
Sweet Potato blby teda taky je do ty kapky medu slapnout ![]()
Vzpomněla jsem si na kamarádku, která dělá keramiku, a vypůjčila válečky. K dokonalosti to má daleko.

Sweet Potato počkej, to je dokonalý moc!!!!
Kokoska víš co je nejhorší, že ty skříňky nejvíc patlám já ![]()
Potrefenáhusa mohla bych ti nějaké poslat
já je teď dělala, potřebovali jsme do školky a myslela jsem si, že mi pomůžou děti. Nepomohly, mám jich kopec a nikdo to tu moc nejí. Naopak vyvalovat a vykrajovat mi vůbec nevadí
Sweet Potato máš tam chybu: k dokonalosti to NEmá daleko.. krásný jsou.
Sweet PotatoNo ale ty jsou nádherný!!
Potrefenáhusa bublifuk clothilde
Děkuju, samozřejmě jsem fotila pár vhodně zvolených exemplářů.
Sweet Potato vsechno je krasny, ale ten stromek nema chybu!
Vubec vsechny pernicky tu byly krasne, ja je nedelam, neumim zdobit tim bilkem. Mozna se zamyslim pristi rok nad tou kakaovou variantou.
Ty se asi Stedryho dne nedozijou

Kokoska my jsme zkoušeli zdobit i takovým tím cik cak stylem a vůbec to nevypadalo špatně. Za mně ta bílková poleva souzní s těstem a bez ní to není ono. Ale ty dřevěné jsou krásné.
Evaeva prave, ta bila je klasika.
Sweet Potato teda tie su ukážkové, uplne top tohto roku ![]()
Sweet Potato to je paráda! ![]()
Jsem se nějak letos rozjela!

Renusatko já okna umyla v neděli, ale ne kvůli Vánocům, ale proto, že svítilo sluníčko a já se na to nemohla dívat. Navíc bylo fakt teplo, takže to šlo parádně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY