Pinot Noir zase jsem měla půl hodinu klidu. To se s covidem hodí
S láskou zdobené cukroví nám zase nikdo nesní. Timhle nemůžu ani obdarovat babičky.
Čas vánoční...
MPLee Můra noční předvánoční?
dzizisketa Díky.
MPLee Náhodou, klidně bych je obdarovala ![]()

MPLee aaaa, detailní pohled
Se tu hádáme, co je lepší, díky za pobavení. Chtěla bych všechno (nepeču cukroví).
MPLee můžeš, budou nadšené! Moje děti mají k dispozici jen bílkovou polevu, takže takových výkonů nedosahují. Podle mě jsou Vánoce hlavně pro děti, jednou budete všichni vzpomínat, jak zdobily.
Evaeva ty oči a jiné komponenty jsou taky bilková, přebytků jsem si udělala do zásoby pár ozdob. Dcera třeba hrozně ráda zvířátkový lívance, tak se hodí mít pár očí v rukávu...
MPLee náš tatínek dělá palačinkové blechy a včera prý jedna vypadala jako Santa (tvrdil syn, asi má dost fantazii), my oči nepotřebujeme
Ne vážně, my nejsme takový hračičkové.
Catherinne tak to u nas v tom pripade mame nekdy vanoce i kazdy tyden
Catherinne tak to u nas v tom pripade mame nekdy vanoce i kazdy tyden
My třeba zrovna dnes! ![]()
Catherinne A další level je zastřelený ježíšek
Včera vyslechnuto: "Nebudem péct. Koupíme si rum, posypeme se kakaem a budeme pralinky."
MPLee to jsou roztomile vanocni potvurky! Ja bych teda urcite obdarovana chtela byt!
Nesouvisí to, ale ten rum mi něco připomněl: chodíme se synem do Billy, když jdeme pro druhého syna do školy, skoro nic tam nekupuju, jen syn si vezme rohlík a cestou k pokladně ho jí. (Vždycky jsem odsuzovala tohle jedení nezaplacených potravin, no ale tenhle človíček mě donutil změnit názor na spoustu věcí. Je to jediné místo, kde ten rohlík spolehlivě sní.) No a minulý týden jsem tam uviděla tuzemák v akci, velká sleva, říkám si, super, beru na pečení... No a u pokladny jsem si uvědomila, jak asi vypadáme - strhaná matka, bez košíku, jen v ruce rum, hubené dítě tak hladové, že ten jediný rohlík musí hltat už cestou k pokladně... Pokladní se ho zželelo, tak mu chtěla dát lízátko, takže jsem celkový dojem završila tím, že jsem vyhrkla "on vůbec neví, co to je". ![]()
Pinot Noir ty hvězdy jsou moc krásné!
Pinot Noir to je výborná historka ![]()
Pinot Noir určitě už jsi to zmiňovala mockrát, ale kde prosím tě kupuješ komponenty, a stavíš to podle fantazie nebo nějakých vzorů? Jak víš, jak na to? Prodávají to s návody?
Lenka22 moc děkuji. Komponenty kupuju na manumi.cz a všechno dělám, jak mě napadne. Jen teda používám ty drátěné korpusy na hvězdy. Někdo umí i hvězdy bez nich, Sweet Potatourčitě. K tomu jsem se ještě nedopracovala.
Pinot Noir fakt jsou krásné, snad to do příštího roku nezapomenu a obstaram si to, abych si jich pár udělala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY