Čas vánoční...
Sweet Potato Taky mám ve váze odkvetlé česneky, připomíná mi to megapampelišku.
Sweet Potato i bez másla a cukru?
Mulen Cukr ano, pardon.
Máslem jste mne tu zviklaly, přísahala bych, že bez.
Sweet Potato to je moc povedeny.
Mulen U nás je náplň mleté ořechy, marmeláda, rum. Bez vajec.
u nás mleté ořechy, marmeláda, máslo
mnum děkuju! Vyzkoušíme je ![]()
My dneska tvrdli doma, kvůli nemocem, tak máme aspoň základ uděláme už jen ty hnízda a ještě mám za úkol kokosové sněhuláky
A končíme
To, že jsem do perníčkového těsta nedala skoro polovinu cukru nakonec nevadí, malá zdobením nešetří

Renusatko prosím, jaký sirup do svařáku děláš? ![]()
MPLee On je tady tak nějak napříč vlákny, tak doufám, že už někoho nevytočí
. kucharkaprodceru
Renusatko pardon, čtu jen toto a dětské
a ani to nezvládám pravidelně ![]()
Byla jsem na vánočním tvoření v synově škole. Tahle hvězda z provázků na konstrukci ze špejlí se mi zdá jako fajn nápad, v menším provedení klidně na stromeček. A ta přání pro babičky mě úplně dojala.

A ještě jsem stihla linecké. To je stejně nejhezčí cukroví (myslím obecně, ne tohle konkrétně
).

Jinak jsem klub "pečení a vánoční dekorace ano, úklid - kašlat na to". Teda úklid jo, ale tak normálně, jako v jakoukoliv jinou dobu. Vůbec nechápu, kdo a proč vymyslel, že by se Vánoce měly spojovat s nějakým mimořádným gruntováním.
Pinot Noir ta přání jsou krásná ![]()
a i linecké a hvězda :-)
Pinot Noir jj, linecké je vizuálně nejhezčí. Jaho dělám jen kvůli tomu. u nás to nikdo moc nejí. ![]()
Mám to jako ty, věnce, dekorace, pečení ok, ale uklízím tak běžně.
Pinot Noir Risa to ma krasne a ty taky!
continuity nikdo nejí linecké?
Po úlech nejlepší cukroví podle mě.
ale chce to tenké těsto
Evaeva já bych vynechala i ty úly :) linecké navždy ![]()
My jiné ani nepečeme, linecké, kvůli synovi a besídkám perníčky a občas mini marokánky. Trochu ořechového dodá babička a hotovo.
Já jsem teď hledala vykrajovatka a v horní polici kam nedosáhnou jsem viděla plechovou krabici. Bojím, že v ní bude ještě loňský cukroví ![]()
Evaeva to tenké vím, že si psala, tak to už vůbec. ![]()
Já mám ráda ořechová a kakaová těsta. Kdysi jsem dost ujížděla na kokosu, tak to mě už pustilo.
žluťásek úly jsou nejvíc! Já moc nemusím různé ty plněné ořechy, išlské a podobně. Kromě těch dvou jím vlastně jen rohlíčky a kokosky. Ta plněná cukroví u nás nejí nikdo, to ani neděláme.
Tie uly som nikdy nejedla, u nikoho nevidela, len tu. Pre mňa sú top vanilkove rožky.
letfenixa Úle sú fajn, ale nerobíme ich každý rok. Vyskúšajte niekedy. U nás sa najviac jedia linecké koláčiky a vanilkové rožky. Medovníčky nerobíme už pár rokov vôbec, ostávali vždy najdlhšie.
A prekvapuje ma, koľko z vás tu už má napečené. My budeme piecť až na budúci týždeň. Okrem adventného venca nemáme ani výzdobu. Cca polovicu darčekov ešte nemám kúpenú. Darčeky väčšinou balím až na Štedrý deň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY